...Pulbere deLecitină din Soia
Pulberea delecitină din soia este ideală pentru utilizarea în smoothie-uri, musli sau iaurt. Datorită proprietății sale de emulgator, este de asemenea folosită la coacere și gătit. Lecitina furnizează organismului colină și fosfor, contribuind astfel la întărirea mai multor funcții ale corpului, deoarece inima, ficatul și sistemul imunitar sunt întărite prin consum.
...Un produs natural realizat din soia pură.
Lecitinadesoia este deosebit de bogată în fosfolipide de înaltă calitate, cunoscute în mod obișnuit sub numele delecitina. Fosfolipidele sunt componente funcționale ale membranelor biologice și, prin urmare, există în fiecare celulă a corpului.
În plus, Lecitina Vital-Granulat este o sursă naturală de colină, o substanță biologic importantă în...
...Lecitin desoia degresat
LECIFINE 100 este un lecitin desoia degresat, fabricat din boabe desoia fără organisme modificate genetic (NON-GMO).
LECIFINE 100 este utilizat pentru produse de patiserie fine, biscuiți, vafe, produse instant, pudrăde cacao și făină pentru aluat cu drojdie. LECIFINE 100 îmbunătățește distribuția grăsimii și permite o rumenire uniformă. De asemenea, asigură o crumbă...
... cu conținut scăzut de grăsime, lecitinadesoia ca emulgator, aromă naturală de vanilie)
Valoare nutrițională per 100 g de produs:
Proteine - 11.2 g.
Grăsimi – 22.1 g, din care 5.1 g sunt saturate.
Carbohidrați – 64.8 g, din care 27.4 g sunt zaharuri.
Sare 0.05 g.
Valoare energetică per 100 g de produs: 487 kcal (2038 kJ)
Greutate netă: 300 g.
...Informații despre produs
Caju proaspăt acoperit într-un amestec fin de iaurt și ciocolată creează o adevărată delicatesă. Ciocolată super cremoasă cu dulceața nucilor de caju. O gustare care poate deveni adictivă.
Ingrediente
Ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, pudrăde zer, emulgator: lecitinadesoia E322, aromă naturală de vanilie), caju, aromă de iaurt, ulei de palmier...
...Nutella® are un gust pur de alune și cacao, care este subliniat și de consistența sa cremoasă. Este atât de delicioasă încât chiar și o cantitate mică te va sătura: 15 g/1 lingură din această cremă de ciocolată cu produse de patiserie sunt suficiente pentru a garanta un gust de neegalat și o experiență plăcută.
Compoziție:
Zahăr, ulei de palmier, ALUNE (13%), lapte praf degresat (8.7%), pudrăde cacao cu conținut redus de grăsimi (7.4%), emulgator: lecitină (SOIA), vanilină.
...Amestec copt (90.4%) (fulgi de ovăz, bile de porumb (măcinat de porumb și făină, zahăr), miere naturală, ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, extract de malț de orz, sare himalayană, vitamina E), bucăți de ciocolată neagră (3.5%) (zahăr, cacao rasă, unt de cacao, pudrăde cacao, emulgator lecitinadesoia, extract de vanilie), fulgi de migdale (3.5%), nuci de alune prăjite (2.5%).
... pudră, zer pudră, lecitină emulsionantă (din soia) și vanilină.
Nutella® are o durată de valabilitate de 12 luni și este disponibilă în borcane de 350 g, 600 g sau 750 g, cu ambalaje de 24 disponibile pentru achiziție.
Foodcom S.A. distribuie Nutella® către o serie de entități, inclusiv grossiști alimentari, distribuitori de produse de marcă, importatori, exportatori și lanțuri de retail.
... pentru calitatea sa superioară și gama largă de aplicații. Guanjie Biotech oferă lecitina în vrac din soia în următoarele forme:
- Lecitina lichidă:
Lecitina lichidă din soia este utilizată pe scară largă în procesarea alimentelor, nutraceutice și domenii industriale datorită bunelor sale proprietăți de fluiditate și emulsionare. Poate îmbunătăți eficient stabilitatea produsului, extinde durata de...
...Specialitate angevină, Quernon d'Ardoise omagiază minele noastre de ardezie, imitând prin formă și culoare ardeziile care acoperă casele din oraș. Crocant și fondant, Quernon d'Ardoise te duce pe acoperișul deliciilor.
A se păstra între 14 și 22°C, ferit de lumină.
Dimensiuni
5 cm (p) x 6.5 cm (l) x 15.2 cm (h)
Greutate netă
100g
Lista ingredientelor
zahăr, ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, pudrăde lapte integral, emulgator: lecitinădesoia, aromă naturală de vanilie), migdale, alune, zahăr brun, dextroză, concentrat de: spirulină, măr, ridiche și coacăze negre.
Greutate netă: 100g...
...), zahăr, drojdie de panificație, pudrăde lapte integral, sare, emulgatori: lecitinădesoia, fibră de grâu îngroșătoare: făină de guar, agent de tratament al făinii: acid ascorbic.
Fabricat într-un atelier care utilizează susan, ouă și produse lactate.
Ambalare: aproximativ 18 pe pachet
Greutate Netă: 300g
Caracteristici Nutriționale:
Valoare nutrițională medie pentru 100g
Valoare energetică: 301 Kcal adică 1198 KJ
Grăsimi: 6.1 g
din care acizi grași saturați: 2.9 g
Carbohidrați: 50.9 g
din care zaharuri: 5 g
Fibre alimentare: 4.
...Ciocolată cu lapte, nuci (pudrăde lapte, lecitinădesoia, sirop de fructoză)
Ciocolata cu pere este o delicioasă creație culinară care combină armonios beneficiile bogate și catifelate ale ciocolatei cu aroma dulce și suculentă a perelor. Această luxuoasă gemă de ciocolată este o simfonie de gusturi contrastante, dar armonioase, seducând atât iubitorii de ciocolată, cât și pe cei de fructe.
... iubitorilor de Lego.
Fără conservanți, fără ulei de palmier, fără coloranți și fără aditivi. Aceste ciocolate sunt fabricate manual.
Compoziție:
Ciocolată neagră 73% cacao: pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitinădeSOIA, aromă naturală de vanilie.
Ciocolată cu lapte 33% cacao: zahăr, pudrăde LAPTE integral, unt de cacao, pastă de cacao, emulgator: lecitinădeSOIA, aromă naturală de vanilie.
Ciocolată albă 31% cacao: zahăr, unt de cacao, pudrăde LAPTE integral, emulgator: lecitinădesoia, aromă naturală de vanilie.
...Maison Lesage
Petite palete de ciocolată neagră sau cu lapte acoperite cu fructe uscate sablate (caramelizate la uscat), crocante și strălucitoare.
Ingrediente: boabe de cacao, zahăr, LAPTE degresat pudră, lecitinădeSOIA, aromă naturală de vanilie, MANDORLE, NUCI, PISTACII, NUCĂ.
...Ingrediente: ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsificator: lecitinădesoia), aromă), cremă de ciocolată (pudrăde ciocolată 35% (zahăr, cacao cu conținut ridicat de grăsime), grăsime vegetală (ulei de floarea-soarelui, grăsime de palmier), zahăr, agent de îngroșare (amidon modificat), emulsificator (lecitinădesoia), arome), făină de arahide, arahide prăjite (5%). Conține arahide, soia. Poate conține ouă, lapte, susan, alte nuci.
Set: Folclor...
...Amestec de ouă de ciocolată duo cu umplutură de cremă de alune.
Ciocolata neagră conține un minim de 50% solide de cacao. Ciocolata cu lapte conține un minim de 33% solide de cacao și 14% solide de lapte. Ciocolata albă conține un minim de 26% solide de cacao și 22% solide de lapte.
Ingrediente: zahăr, grăsime vegetală (palmier, sâmbure de palmier), masă de cacao, unt de cacao, lapte praf integral, alune 2,2%, lapte praf degresat, pudrăde cacao degresată, lactoză (lapte), emulgator: lecitinadesoia; aromă naturală de vanilie.
...Ingrediente: ciocolată albă (cacao min 28%). Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, fistic 4%, emulgator lecitinadesoia, aromă naturală de vanilie. Poate conține urme de nuci. Ciocolata albă este o dulceață de culoare albă ivorie, produsă din unt de cacao. De asemenea, conține produse lactate, zahăr, lecitina și arome, dar nu conține cacao pudră, spre deosebire de celelalte tipuri de ciocolată.
...), pudrăde cacao 1%, amidon de tapioca modificat, sare, agent de reținere a umidității (sorbitol), masă de cacao 0,4%, unt de lapte, emulgator (lecitinădesoia), conservant (acid sorbic), aromatizant (ciocolată), emulgator (esteri de acid tartaric ai mono și digliceridelor), conservant (propionat de calciu), emulgator (lactilat de sodiu stearil), conservant (sorbat de potasiu), antioxidant (acid ascorbic), ulei de alune 0,06%. Avertisment alergeni: conține ouă, alune, lapte, soia, grâu. Poate conține arahide, nuci cu coajă tare (migdale, fistic).
... proteine de înaltă valoare biologică, vor susține procesul de slăbire conform unui principiu dublu:
- Aduce corpului cantitatea de proteine necesară pentru menținerea masei musculare.
- Forțează organismul, printr-un aport caloric redus, să recurgă la masa sa de grăsime pentru suplimentul de energie de care are nevoie.
INGREDIENTE:
Proteine din lapte (emulsifiant: lecitinădesoia), cacao pudră (lecitinădesoia) (14,2%), agenți de îngroșare: carboximetilceluloză
Greutate: 245 g
Cantitate / Conținut: Cutie cu 7 plicuri de 26 g...
... diferite texturi și ingrediente cu ciocolată fină din lapte din Alpi Milka.
Praline: Pralinele Milka oferă o gamă largă de mesaje și formate pentru a crea conexiuni emoționale și de zi cu zi cu prietenii și cei dragi și "spune-o cu Milka."
Ingrediente: Zahăr, Unt de cacao, Lapte praf degresat, Masă de cacao, Pudrăde zer (lapte), Grăsime din lapte, Emulsificator (lecitinădesoia), Pastă de alune, Aromă naturală, Solizi de cacao 30% minim, Solizi de lapte 18% minim...
...Ingrediente :
- Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, pudrăde lapte integral, pastă de cacao, emulgator: lecitinădesoia, aromă naturală de vanilie)
- uleiuri vegetale hidrogenate
- Nougat (zahăr, sirop de glucoză, migdale, miere, unt de cacao, amidon de cartofi, albuș de ou, extract natural de vanilie)
- Nuci
- Poate conține urme de lapte, gluten, ouă, soia și fructe cu coajă lemnoasă.
... oaselor, datorită conținutului lor ridicat de minerale. În cele din urmă, migdala conține o proporție mare de fibre și proteine vegetale.
Sfaturi de degustare
Se consumă ca snack dulce, cu cafea sau ca desert.
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină.
Ingrediente
Amandă*, masă de cacao*, zahăr*, unt de cacao*, gumă arabică*, ulei de floarea-soarelui*, vanilie pudră*, lecitinădesoia*
*provenit din Agricultura Ecologică...