Polonia, Tomaszow Lubelski
...Hrișca prăjită este mai puțin valoroasă decât cea neprajită, dar are un gust mai distinctiv. Hrișca este o sursă valoroasă de ingrediente și nutrienți. Proteinele, polifenolii, polisaharidele și mineralele sunt deosebit de importante. Hrișca se caracterizează printr-un conținut ridicat de minerale, cum ar fi potasiul, magneziul, fierul și vitaminele. Poate fi un fel de mâncare separat, o garnitură pentru carne sau legume, poate fi baza pentru prânz sau cină. Hrișca prăjită și hrișca prăjită înseamnă același lucru. Ambele cereale sunt tratate termic.
Polonia, Brzozów
...Hrișca crudă poate fi măcinată într-o râșniță, iar astfel făina rezultată este folosită pentru produse de patiserie fără gluten, clătite și pancakes. Hrișca prăjită și cea crudă au cantități comparabile de valori nutriționale, cu hrișca prăjită având puțin mai puțin, ceea ce este cauzat de procesul de prăjire. În terciul de hrișcă vom găsi o mulțime de proteine, care sunt similare cu proteinele din...
Polonia, Janów Lubelski
...Hrișca prăjită își datorează numele, gustul și aroma specifică procesului de prelucrare termică. Este un bob de hrișcă care a fost prăjit, fără a-și pierde atributele. Produsul prezintă multe proprietăți benefice pentru sănătate, cum ar fi sprijinul pentru funcționarea intestinelor și reducerea tensiunii arteriale. Fiind o sursă excelentă de proteină bine absorbită, hrișca prăjită reprezintă un element esențial în dieta vegană și vegetariană. Gustul ușor amar al hrișcii se potrivește perfect atât cu preparatele din carne, cât și cu cele vegetariene – plăcinte, colțunași, sarmale sau clătite.
Polonia, Warszawa, Poland
...Concentratul de proteine din soia (SPC) este un produs purificat obținut din făină de soia degresată și prăjită prin separarea carbohidraților (zaharuri solubile) folosind cea mai recentă tehnologie de extracție de vârf din UE.
Polonia, Gdańsk
...Cafeaua din boabe de cânepă este fabricată din cafea de cereale prăjită fin și cea mai bună făină de cânepă. Este important de menționat că provine de la ferme ecologice de cânepă. Este un produs fără cofeină, pe care îl poate savura fără griji oricine. Mod de preparare: 3-4 lingurițe de cafea de cânepă se toarnă peste 1 litru de apă clocotită. Cafeaua se fierbe mai întâi timp de 5 minute, apoi se filtrează. Abia după aceea, băutura este gata de consum. Capacitate: 250g...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play