...Salaisons de l’Adour are ca activitate principală transformarea și maturarea jambonului de Bayonne și a jambonului de Porc Noir de excepție. Procurând materie primă de calitate superioară și inspirându-se din metodele ancestrale basce și bigourdanes, Salaisons de l’Adour vă asigură o calitate înaltă și prestigiul produselor sale. În colaborare cu crescători locali și un atelier de tăiere autorizat, Salaisons de l'Adour au avantajul de a oferi jambon de Bayonne Bio, un produs natural a cărui fabricare respectă mediul nostru.
Suntem una dintre cele mai semnificative fabrici de procesare a cărnii din Polonia. Produse în principal din carne de porc și pui. Produse aproximativ 70 de tone în fiecare zi.
... uscate, cârnați uscați, burta de Tolmin, pancetta, carne de gât, prosciutto, prosciutto de vită. De asemenea, producem produse semi-perisabile și produse afumate. De asemenea, facem din ce în ce mai populare „hrustljavčke”. Acestea sunt pielițe de porc prăjite și o adevărată sursă de proteine.
Franța, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER a fost înființată în Trie sur Baïse, în Hautes Pyrénées, în 1926 și există de 4 generații. CHARCUTERIE ADER este specializată în fabricarea cârnaților din carne de porc, făcuți în casă. Casa Ader, cu o reputație bine cunoscută la nivel departamental, dar și cu o renume național, atât de mult încât cunoscătorii nu ezită să facă o deviere pentru a veni să deguste deliciile pe care...
Spania, Valencia
Magazin online specializat în jambon de porc iberic. De asemenea, avem și alte produse conexe, cum ar fi mezeluri, chorizo, brânzeturi, vin, saramură, conserve și delicatese. Magazinul nostru se specializează în oferirea exclusivă de produse de calitate pentru a satisface clienții, concentrându-ne în principal pe clienți din afara Spaniei. De asemenea, oferim uneltele necesare pentru a manipula...
Elveția, Schwanden Im Emmental
Carne Niederried, carne sustenabilă - Pentru carne fină din producție sustenabilă...
Țările populare pentru acest termen de căutare