La noi găsiți tot ce aveți nevoie pentru răcirea dumneavoastră - soluții complete, elemente individuale, accesorii ...!
Indiferent dacă sunteți auto-vânzător, măcelar, brutar, ... avem sistemul de răcire ideal pentru fiecare.
Promoție specială de toamnă
Livrăm tuturor vânătorilor - nu doar membrilor asociațiilor devânătoare - la achiziția unui frigider pentru carnede vânat, oferim gratuit sistemul de conducte din oțel inoxidabil, precum și 3 cârlige S din oțel inoxidabil.
... de rață sau de porc. De câțiva ani, oferim și produse congelate din carnede pasăre, în principal păsări devânătoare. Oferta noastră include: - rață congelată întreagă cu organe - piese congelate de rață (porție pentru supă - czernina, piept, aripi, gâturi, picioare). Pasărea provine dintr-o fermă ecologică, aflată sub supraveghere veterinară constantă. Colaborăm doar cu producători de încredere...
Azienda agrituristica Vigliano Bio se află în colinele senese, la doar 8 km de Siena, pe 110 hectare, cultivate conform metodelor de agricultură biologică. Cealaltă fermă agrituristică devânătoare se află în Barberino di M.llo: Azienda Panzano Bio, cu 190 hectare de măslini, fructe, legume și vaci decarne. La Siena cultivăm cereale și leguminoase. Este o afacere de familie.
Produsele noastre...
... Cantabrică, tocmai aduse, preparate din vânătoare și cele mai bune pești și carne suculente, proaspete și de sezon, însoțite de vin bun dintr-o bodegă selectă. Ne aflăm în centrul Bilbao-ului. Terasă spațioasă și sală de mese. Sala de mese a restaurantului este primitoare și plăcută pentru a te simți ca acasă. Dispunem de o masă rotundă pentru până la 6 oaspeți. Un colț mai intim. Pentru Mendata...
Companie de familie, cu peste 30 de ani de experiență. Realizăm procesul complet al cărnii devânătoare, de la câmp până la clientul final. Noua industrie are peste 4000 m2 și este dotată cu instalații moderne și infrastructură de vârf, situată în municipiul extremanez El Gordo. Linia noastră de afaceri este compusă din carnedevânătoare, taur de luptă, ovine, mezeluri devânătoare și porc, precum și o cramă proprie.
Trei prieteni pasionați de gastronomie și îndrăgostiți de natură, Thomas, Thibault și Andréa, au creat JOKO. Ambiția lor este de a valorifica cărnurile de vânat sălbatic francez și de porc negru de Bigorre AOP folosind circuite scurte. Ei propun produse naturale de calitate prin rețete autentice și inovatoare, în timp ce luptă împotriva risipei alimentare legate devânătoare. Obiectivul lor este...