Franța, Bertrimoutier
...Societate franceză, specializată în creșterea prepelițelor în Vosgi. De aproximativ 50 de ani, această afacere de familie se concentrează pe bunăstarea animalelor și pe calitate. Prepelițele se nasc, sunt crescute, sacrificate și procesate la fața locului. Folosim alimente vegetale locale. Expertiza noastră constă, pe de o parte, în selecția animalelor și, pe de altă parte, în condițiile bune de creștere. Comercializăm întreaga noastră gamă de produse proaspete/congelate în Franța, în Europa și pentru exportul de mari dimensiuni.
Franța, Bordeaux
... butoaie de stejar timp de 6 luni, ceea ce va elibera taninurile și va optimiza conservarea sa, îmbunătățindu-l. Degustare Un vin cu o frumoasă culoare roșie intensă, cu nuanțe mai degrabă rubinii. Nasul dezvoltă arome de fructe negre pe o notă vanilată discretă și bine integrată. Are o bună structură și se prezintă ca un vin rotund și delicat lemnos. Asocieri: carne roșie și păsări mici de vânătoare. Culoare: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%) Producător: Castel Formate și ambalaje: Jumătate de sticlă (37,5cl) - Carton de 12...
... Metoda de utilizare: utilizatorul îmbracă stocul ca pe o șosetă în jurul carcasei suspendate, taie tricotul la lungimea dorită, face un nod în partea de jos și îl leagă în partea de sus a carcasei. Utilizatori: abatoare, depozite frigorifice, ateliere de tăiere, exportatori de carne, măcelării, supermarketuri, asociații de vânătoare, ferme, distribuitori, piața alimentară, restaurante. Caracteristici: Cea mai bună igienă a carcaselor Limitează pierderea în greutate (în apă) a cărnii cu o medie de 3.16% (în termen de opt zile) comparativ cu carnea neacoperită Încetinește...
Franța, Auxerre
...Bucată fină și delicată. Taninurile îmbină eleganța, prospețimea și catifelarea. Accord met-vin carne roșie, păsări mici de vânătoare, brânzeturi maturate Vinificare Îmbătrânirea vinului se face în butoaie (dintre care 50% în butoaie noi) pe o durată de 16 până la 18 luni, în funcție de an. Ochi: roșu purpuriu intens Nas: fructat cu arome de fructe negre (coacăze, mure) Sfaturile oenologului: a...
Franța, Mulsanne
... întotdeauna să valorificăm vânatul de vânătoare francez. Câteva produse pe care le oferim: friptură de mistreț, coaste de mistreț, sauté de mistreț, spate de mistreț, cotlet de mistreț, pulpa de mistreț, umărul de mistreț, pulpa de cerb, umărul de cerb, spatele de cerb, cub de căprioară, sauté de căprioară, friptură de căprioară, pulpa de căprioară, spatele de căprioară, umărul de căprioară. Vânat mic de vânătoare franceză: fazani, fazane, rațe colvert, perdici, perdici. De asemenea, puteți găsi și vânat mic cu blană (iepuri și iepuri de câmp).
Franța, Lyon
Trei prieteni pasionați de gastronomie și îndrăgostiți de natură, Thomas, Thibault și Andréa, au creat JOKO. Ambiția lor este de a valorifica cărnurile de vânat sălbatic francez și de porc negru de Bigorre AOP folosind circuite scurte. Ei propun produse naturale de calitate prin rețete autentice și inovatoare, în timp ce luptă împotriva risipei alimentare legate de vânătoare. Obiectivul lor este...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play