Franța, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Lichior de mere artizanal, obținut prin înmuierea merelor sălbatice din Țara Bascilor în alcool de anason, cunoscut sub numele de "Anisette". Este un lichior gourmet cu gust de plăcintă de mere caramelizate. Mere sălbatice, anason, apă, zahăr și alcool Procesul de fabricație este același ca la Patxaran. O macerare dublă; mai întâi o extracție la rece timp de trei săptămâni în alcool neutru, urmată de o macerare timp de 3 luni după reducerea cu Anisette. 70 cl...
Franța, Ascain
...Această lichior confidențială pe bază de măr sălbatic și anason stelat (badiană), fructată și catifelată, este tipică pentru munții din Țara Bascilor, regiunea care se întinde de la Hendaye până la pădurea Iraty. PUNCTELE CHEIE Caracteristici Lichior pe bază de măr sălbatic din Țara Bascilor și anason, cu 18% vol. Ambalare Sticlă de 50 cl, dop ceruit. Punctul de vedere al maestrului de cramă...
Spania, Santa Ponça
...Iarba din Mallorca este definită ca o băutură spirtoasă cu aromă de anason, obținută în principal prin extragerea aromelor din diverse plante ale insulei, de exemplu: fenicul, rozmarin, iarbă luisa, mușețel, lămâi, portocali și melisă. Antecedentele ierburilor pot fi situate în mănăstiri, unde călugării preparau o gamă largă de băuturi spirtoase și lichioruri cu ierburi și fructe. La distileriile...
Franța, Pont D Ain
...Pentru iubitorii notelor de anason, iată o macerație de anason stelat, cunoscut și sub numele de "badiană", și de celebra Vanilie din Madagascar, care aduce dulceață și rotunjime acestei cuve. Stare: Produs nou Țară: Franța Regiunea de producție: Normandia Denominație: Lichior de Calvados An de recoltă: 2020 Alcool: 26° Capacitate: 50cl...
Spania, Madrid
...Pacharán Neila este un lichior fructat și ușor, rezultat din macerarea endrinelor sălbatice în lichior de anason. Aceste endrine sunt fructele spinoșilor (prunus) sălbatici, care au supraviețuit datorită faptului că formează limita care separă fânețele unele de altele, în zonele care înconjoară satul Neila (Burgos).
Spania, Sevilla
... masă, semidulci și dulci, lichioruri, precum cremă de anason, gin cu un strop de scorțișoară și mure, cremă de whisky, lichior de vișine, vișine în cremă, infuzii cu stevia, stevia lichidă și în frunze, măsline, pateuri de măsline, miere ecologică fără aditivi sau conservanți, faguri de miere cu miere în interior, direct pentru consum, miere în borcane de ceramică și chiar în format industrial pentru...