...Este un brânză debivol cu o crustă subțire, albă și înflorită. Pasta este moale, netedă și cremoasă. Gustul este plăcut și delicat.
Greutate medie: 0,3
Îmbătrânire minimă: 7-10 zile...
...Caracteristicile Camembert-ului sunt îmbunătățite de aroma și cremozitatea laptelui de bivoliță, o simfonie extraordinară de arome și gusturi.
Ingrediente
Laptele de bivoliță italian, sare, cheag și Penicillium
Originea laptelui
Italia
Aspect
Rotund și alb cu o coajă comestibilă
Consistență
Moale și cremoasă
Gust
Ușor dulce
Volum: 200g...
...Caciocavallo este un brânză din lapte crud debivol din Cilento, cu o pastă filată sferică, având un diametru de 9-12 cm și o înălțime de 12-20 cm. Această formă este rezultatul procesării manuale a cheagului. Coaja este foarte subțire, netedă și de culoare albă. Pasta este semidură, elastică și de culoare fildeș.
Tipuri și Formate
Alb și Afumat.
Greutate: aproximativ 1 kg, ambalat sub vid
Cod: CACIOFERR
DURATA DE CONSERVARE: 60 ZILE...
...Ricotta di Bufala Campana face parte din istoria și tradiția sectorului lactatelor, un simbol al agriculturii noastre și al patrimoniului de specificitate pe care regiunile din sudul Italiei știu să-l exprime.
Ricotta di Bufala Campana DOP este un produs lactat proaspăt, deci fără maturare, obținut prin coagularea la căldură a proteinelor din zerul delaptede bivoliță, materie primă derivată din...
... mânerelor. Există o parte exterioară ușor de curățat, cu o bază foarte largă înconjurată de o curea din oțel inoxidabil.
Departamentul nostru de dezvoltare a depus mult efort pentru a mobiliza cei mai buni ingineri ai noștri pentru a crea o mașină de muls care să îndeplinească așteptările fermierilor și care să elimine toate defectele mașinilor obișnuite.
Cel mai recent design software a fost utilizat...
...
mașină de muls Ahmedabad
mașină de muls automată
prize mașină de muls
mașină de muls și vacă
preț mașină ATM delapte
listă de prețuri mașină ATM delapte
mașină delaptede soia
mașină de milkshake
mașină de cafea și lapte
mașină Nespresso și lapte
vacă și mașină delapte
mașină de muls pentru bebeluși
mașină de muls bivol
mașină de muls Bristol
cumpără mașină de muls
mașină de muls Blandford
mașină...
...Mozzarella, pastă filată și mozzață manual disponibilă în:
Nodini, Treccia cu greutate și la cererea clientului.
Mozzarella de bivoliță DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr.
Burrata: Produsă integral manual, pasta filată conține în interior un miez delicat de stracciatella și smântână.
Ricotta artizanală de afiorare din laptede vacă. Plăcut de bogată și cremoasă, în special indicată pentru utilizarea în bucătărie.
Mascarpone: Foarte proaspăt, pe bază de doar smântână delaptede vacă, fără conservanți.
...{"Glucides":"Carbohidrați","5.24":"5.24","MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","21g":"21g","Lait de bufflonne, sel, présure,":"Laptede bivoliță, sare, cheag,","dont saturés":"dintre care saturate","Lait de bufflonne et produit à base de lait (y compris lactose)":"Laptede bivoliță și produse pe bază delapte (inclusiv lactoză)","Max 65%":"Max 65%","Allergènes...
...unde se află cea mai mare producție delapte italian.
Astăzi, compania își dezvoltă baza operațională pe o suprafață de 32.000 de metri pătrați, de unde gestionează zilnic o cantitate de 250.000 litri delapte, atât de vacă, cât și debivol, pentru a le distribui în întreaga țară.
Diano Latte colaborează cu Diano Trasporti, o companie de transport, care a fost inițial o ramură a companiei mamă, dar acum este independentă, având în dotare peste 50 de autovehicule care operează pe teritoriul național.
... Național Cilento, Vallo di Diano și Alburni, una dintre cele mai frumoase și necontaminate zone din Italia, patria „Diete Mediteraneene”, inclusă de mult timp de UNESCO în lista patrimoniului cultural imaterial al umanității. Forța companiei se bazează pe adoptarea unor proceduri tradiționale, pe o cunoaștere profundă a zootehniei și pe realizarea în cadrul companiei a tuturor etapelor ciclului de producție. Printre produse, menționăm mozzarella din laptedebivol, mozzarella în mortella (mirt), fior di ricotta, cacio ricotta caprin, caciocavalli și iaurt.
La compania noastră, singura producătoare din Italia deLaptedeBivol și ÎNGHEȚATĂ DEBIVOL în cutii de 500g pentru un proiect ambițios de acoperire a pieței europene, selectează direct cele mai bune structuri de distribuție din Italia, Franța, Spania și Germania pentru a le încredința vânzarea primului și singurului LaptedeBivol Italian provenit din fermele italiene și produs prin metoda...
Toate Porțile Sannio, datorită intuiției maestrului brutar Salvatore, începe producția de produse lactate din laptedebivolde la propria fermă. Brânză Giusti, situată în centrul Parcului Regional Matese, îmbină și astăzi tradiția cu modernitatea în producția de lactate, acordând o mare atenție siguranței alimentare; tehnologia utilajelor este completată de experiența proceselor artizanale. Se...
Produsează Fior di Latte, mozzarella din laptedebivol, brânzeturi din laptede oaie, capră și vacă, ricotta din laptede oaie și capră, ricotta din laptedebivol și iaurt din laptede vacă, bivol și capră.
Il Podere San Vincenzo din Eboli (SA) crește bivoli până la producția de derivate din lapte: mozzarella debivol, scamorza și caciocavallo. Având posibilitatea de a controla întregul ciclu de producție, calitatea este garantată, pe lângă faptul că este certificată. Principalul său obiectiv nu este cantitatea, ci calitatea produselor sale. Este important de subliniat că, timp de șapte ani consecutivi, Podere San Vincenzo a fost recunoscut de AIA (Asociația Crescătorilor de Bivoli din Italia) ca fiind prima fermă din Italia pentru cantitatea și calitatea morfologică a laptelui.