Italia, Bergamo
Italia, Pasturo
...Este un brânză de bivol cu o crustă subțire, albă și înflorită. Pasta este moale, netedă și cremoasă. Gustul este plăcut și delicat. Greutate medie: 0,3 Îmbătrânire minimă: 7-10 zile...
...Caciocavallo este un brânză din lapte crud de bivol din Cilento, cu o pastă filată sferică, având un diametru de 9-12 cm și o înălțime de 12-20 cm. Această formă este rezultatul procesării manuale a cheagului. Coaja este foarte subțire, netedă și de culoare albă. Pasta este semidură, elastică și de culoare fildeș. Tipuri și Formate Alb și Afumat. Greutate: aproximativ 1 kg, ambalat sub vid Cod: CACIOFERR DURATA DE CONSERVARE: 60 ZILE...
...Ricotta di Bufala Campana face parte din istoria și tradiția sectorului lactatelor, un simbol al agriculturii noastre și al patrimoniului de specificitate pe care regiunile din sudul Italiei știu să-l exprime. Ricotta di Bufala Campana DOP este un produs lactat proaspăt, deci fără maturare, obținut prin coagularea la căldură a proteinelor din zerul de lapte de bivoliță, materie primă derivată din...
...Mozzarella de bivol...
Produse corespunzătoare
Mozzarella de bivol
Mozzarella de bivol
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pastă filată și mozzață manual disponibilă în: Nodini, Treccia cu greutate și la cererea clientului. Mozzarella de bivoliță DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Produsă integral manual, pasta filată conține în interior un miez delicat de stracciatella și smântână. Ricotta artizanală de afiorare din lapte de vacă. Plăcut de bogată și cremoasă, în special indicată pentru utilizarea în bucătărie. Mascarpone: Foarte proaspăt, pe bază de doar smântână de lapte de vacă, fără conservanți.
...Mozzarella di Bufala Campana Purissima INGREDIENTE: 100% Lapte de bivol, sare, cheag, culturi lactice vii Preț agresiv...
Italia, Sassano
...unde se află cea mai mare producție de lapte italian. Astăzi, compania își dezvoltă baza operațională pe o suprafață de 32.000 de metri pătrați, de unde gestionează zilnic o cantitate de 250.000 litri de lapte, atât de vacă, cât și de bivol, pentru a le distribui în întreaga țară. Diano Latte colaborează cu Diano Trasporti, o companie de transport, care a fost inițial o ramură a companiei mamă, dar acum este independentă, având în dotare peste 50 de autovehicule care operează pe teritoriul național.
... Național Cilento, Vallo di Diano și Alburni, una dintre cele mai frumoase și necontaminate zone din Italia, patria „Diete Mediteraneene”, inclusă de mult timp de UNESCO în lista patrimoniului cultural imaterial al umanității. Forța companiei se bazează pe adoptarea unor proceduri tradiționale, pe o cunoaștere profundă a zootehniei și pe realizarea în cadrul companiei a tuturor etapelor ciclului de producție. Printre produse, menționăm mozzarella din lapte de bivol, mozzarella în mortella (mirt), fior di ricotta, cacio ricotta caprin, caciocavalli și iaurt.
La compania noastră, singura producătoare din Italia de Lapte de Bivol și ÎNGHEȚATĂ DE BIVOL în cutii de 500g pentru un proiect ambițios de acoperire a pieței europene, selectează direct cele mai bune structuri de distribuție din Italia, Franța, Spania și Germania pentru a le încredința vânzarea primului și singurului Lapte de Bivol Italian provenit din fermele italiene și produs prin metoda...
Toate Porțile Sannio, datorită intuiției maestrului brutar Salvatore, începe producția de produse lactate din lapte de bivol de la propria fermă. Brânză Giusti, situată în centrul Parcului Regional Matese, îmbină și astăzi tradiția cu modernitatea în producția de lactate, acordând o mare atenție siguranței alimentare; tehnologia utilajelor este completată de experiența proceselor artizanale. Se...
Produsează Fior di Latte, mozzarella din lapte de bivol, brânzeturi din lapte de oaie, capră și vacă, ricotta din lapte de oaie și capră, ricotta din lapte de bivol și iaurt din lapte de vacă, bivol și capră.
Brânzeturi 100% din lapte de bivol Creștere - Brutarie - Vânzare...
Il Podere San Vincenzo din Eboli (SA) crește bivoli până la producția de derivate din lapte: mozzarella de bivol, scamorza și caciocavallo. Având posibilitatea de a controla întregul ciclu de producție, calitatea este garantată, pe lângă faptul că este certificată. Principalul său obiectiv nu este cantitatea, ci calitatea produselor sale. Este important de subliniat că, timp de șapte ani consecutivi, Podere San Vincenzo a fost recunoscut de AIA (Asociația Crescătorilor de Bivoli din Italia) ca fiind prima fermă din Italia pentru cantitatea și calitatea morfologică a laptelui.
Produce mozzarella 100% din lapte de bivol...
MOZZARELLA DIN NUMAI LAPTE DE BIVOL...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play