...Roz pal cu accente vii. Fructe roșii sălbatice, cireșe. Note vesele depiersici și caise. O notă florală surprinzătoare de Magnolia cu flori de Iasomie. Aciditatea și zahărul sunt bine echilibrate; elegant și plăcut de proaspăt.
Zona: Venezia
Tipologie: D.O.C.
...Produs între mai și iunie, este un miere
care tinde să cristalizeze. Din lichid,
culoarea sa este chihlimbarie, iar în
cristalizare tinde să se deschidă. Mirosul și
aroma sunt ușor fructate - de intensitate medie -
de struguri muscat și piersici.
ABBINAMENTI
Pentru gustul său decisiv fructat și pentru
caracteristica sa „învăluitoare”, mierea de ailanto se
potrivește foarte bine cu salate de fructe și
înghețate cu fructe sau la fructe, reușind să
armonizeze chiar și o varietatede
arome diferite; de încercat pe brânzeturi
maturate.
...Ekoterra oferă o varietatede pulberi de fructe care sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi dulciuri, sosuri, amestecuri proteice, umpluturi și multe altele. Acestea sunt pulberi fine, în general foarte solubile, cu o durată lungă de valabilitate, ceea ce le face excelente pentru utilizarea în industria alimentară.
-Pulbere de Banane
-Pulbere de Sfeclă
-Pulbere de Kiwi
-Lămâie în Pulbere
-Pulbere dePiersici
-Pulbere de Pepene...
... portocale concentrat
· Suc depiersici concentrat
· Suc de pere NFC și concentrat
· Suc de rodie NFC și concentrat
· Suc de morcovi mov/negru NFC și concentrat
· Suc de gutui concentrat
· Suc de sfeclă roșie NFC și concentrat...