Italia, Macerata
Cultivăm și lucrăm fructe vechi precum vișoara, jujuba, dudul negru pentru a crea manual, ca odinioară, produse unice care îți vor aminti de gustul adevărat al fructelor. Confitură de vișoară, confitură de jujuba, confitură de dud negru, confitură de smochine, confitură de ardei iute, sapa, vin de vișoară, vin fiert tradițional, produse tipice din Marche precum sapa.
Italia, Trecastagni
Suntem o afacere de familie situată în Trecastagni (CT) în Sicilia, la poalele Muntelui Etna. De generații, ne dedicăm producerii de conserve și specialități alimentare folosind doar cele mai bune ingrediente locale. Credem în produsele autentice și de înaltă calitate, realizate cu respect pentru tradiție și pentru mediu. Selectăm cu atenție materiile noastre prime, toate provenind din agricultură locală și sustenabilă. Produsele noastre sunt procesate artizanal, fără conservanți sau aditivi artificiali, pentru a păstra gustul lor autentic și proprietățile nutritive.
Italia, Carlentini
... portocale siciliene cu varietăți de portocale și scorțișoară, precum și portocale cu ardei iute. Gemuri de citrice, cum ar fi cele din mandarine, lămâi și grepfrut roz. Printre conserve se numără cele din ceapă, smochine, smochine de cactus, căpșuni, conserve din vinete și vanilie, ardei iute, pere și scorțișoară, piersici și roșii cherry. Conserve și din struguri și dovleac. Putem ambala pentru clienții dumneavoastră coșuri pentru evenimente, pe care să le oferiți cadou sau să le expuneți în activitățile dumneavoastră. Produsul adevărat sicilian, la km/0, cu gustul pământului sicilian.
Italia, Montecchia di Crosara
Cesarin selectează și transformă fructele în ingrediente nobile pentru sectorul de patiserie, atât industrial, cât și artizanal, pentru a obține fructe confiate, cireșe confiate, piure de fructe, confite pentru patiserie, industria dulciurilor, gelaterie, prăjituri, înghețate. Piureul de fructe este noua gamă de produse gata de utilizare obținute din prelucrarea fructelor proaspete, recent...
Italia, Cavriago
... noastre atât de suculente. Mai mult de 110% fructe, ceea ce înseamnă că folosim cel puțin 110 g de fructe pentru a face 100 g de gem. Pe lângă gemurile dulci, propunem compoturi sărate, concepute pentru a însoți perfect brânza sau ca garnituri delicioase pentru carne și mezeluri. Toate fructele și legumele sunt gătite la temperaturi scăzute pentru a păstra gustul produselor proaspete. Cârnații perfecți sunt gustoși și autentici, făcuți manual, așa cum cere tradiția emiliană.
Italia, Rosarno
Fructe confiate: fileuri, sferturi, rotunde, felii, mandarine tăiate cubulețe, diverse dimensiuni. Cedru, clementine, piure de portocale, lămâie și cedru.
Producția și vânzarea de dulciuri...
Italia, Filottrano
Vânzare de ulei de măsline extravirgin și specialități alimentare...
Bunătatea are ingrediente simple... Compania Stringhetto are rădăcini solide: înființată în Legnago (VR) în 1983, această afacere horticolă s-a dezvoltat în producția artizanală de gemuri, creme tartinabile și ciocolată, oferind produse autentice și de excelență, fără adăugarea de coloranți sau agenți de îngroșare. Constanța acestei companii constă în a investi în bunătatea și prestigiul materiilor prime, crescând cu respect față de pământ și tradițiile vechi, cerințe esențiale pentru un produs distinctiv pe piață.
Italia, Paternò
Italia, Gottolengo
Producție proprie...
Italia, Sperone
MUȘTAR, QUINCE, SOSURI PRODUSE PENTRU ÎNGHEȚATĂ...
ARS NATURE - Gemuri...
Italia, Pedrengo
Italia, Novaledo
Italia, Chiusavecchia
Italia, Aci Sant'Antonio
Italia, S. Biagio Di Bagnolo S. Vito (Mn)