...tăiere sau presare, în funcție de modul în care doriți să comercializați un produs ca fiind tocat, pastă, cubulețe sau felii. Mai puțin lichidă și mai consistentă decât piureul, pasta de roșii este folosită în multe rețete, de la sosuri reduse la focaccia umplută, de la "calzoni" la gratinuri de legume și supe. Conținutul de zahăr rezidual al fructului este, de asemenea, evaluat. Fructul este apoi spălat cu jeturi de apă și în bazine pentru a îndepărta orice materie străină rezultată din recoltare, părți verzi și fructe necorespunzătoare.
Italia, Milano
...O formulare delicată, dar eficientă, dezvoltată cu utilizarea tensioactivilor de origine vegetală, cum ar fi poligliceril-4 caprat, care este un derivat al glicerolului și al acidului capric (cocoș, palmier) și Decyl Glucoside, un compus tensioactiv non-ionizat obținut din zahăr și cocos, potrivit pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Acești tensioactivi sunt foarte recomandați și utilizați...
Italia, Moio Della Civitella
...Confitura este un produs alimentar dulce obținut prin gătirea unuia sau mai multor tipuri de fructe cu zahăr. Spre deosebire de marmeladă, care prin definiție este făcută exclusiv din citrice, confitura poate fi preparată din orice tip de fruct. În timpul procesului de producție, fructele sunt gătite împreună cu zahărul până când se ajunge la o consistență densă și omogenă.
Italia, Borgo Veneto Pd
... Ossea: Cercetările sugerează că un consum regulat de cepe poate contribui la menținerea densității osoase. - Proprietà Antinfiammatorie: Compușii prezenți în cepe pot reduce inflamația și sunt deosebit de utili pentru persoanele care suferă de boli inflamatorii, cum ar fi artrita. - Cancro: Unele studii au asociat consumul de cepe cu un risc redus de diferite tipuri de cancer, datorită compușilor lor...
Italia, Reggio Emilia
...În gama de carbohidrați disponibili există diverse tipuri de zaharuri și siropuri. Printre referințele care fac parte din această categorie găsim și un sortiment bogat de fibre alimentare de origine vegetală. Lactoză alimentară Dextroză cristalină Fructoză Sucroză CAT. II Zahăr pudră Zahăr din trestie brut Trehaloză Maltodextrine și sirop de glucoză în pulbere 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Sirop de...
Italia, Verona
...cu Lapte de Măgăriță, Cardo Mariano, Ulei Biologic Virgin de Cocos - Gel de curățare demachiant ultra delicat, potrivit și pentru cele mai sensibile tipuri de piele. La contactul cu apa, se transformă într-o emulsie cremoasă care îndepărtează machiajul și impuritățile cele mai profunde. IPOALERGENIC TESTAT DERMATOLOGIC 0% CONSERVANȚI SINTETICI INFORMAȚII DESPRE INGREDIENTE: 10% BIOLOGIC DIN...
Italia, San Giorgio Delle Pertiche
... să se adapteze nevoilor clienților noștri. Suntem producători de gallette din orez, porumb și multe alte cereale, dulci, sărate și aromatizate. Produsele noastre sunt realizate din materii prime selectate și controlate în fiecare etapă și sunt fabricate 100% natural, fără gluten, fără zahăr, cu puțin sare, potrivite pentru vegetarieni și vegani și, mai ales, fără coloranți.
Italia, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUCȚIE la comandă (private label) de produse biologice dulci și sărate, companie de producție pentru terți care furnizează cele mai mari mărci din domeniul biologic, cu peste 30 de tipuri de produse biologice: batoane cu cereale, semințe și fructe uscate, batoane de ciocolată cu cereale, preparate în pulbere (budincă de cacao și vanilie, ciocolată caldă, preparate pentru prăjituri), ambalare de zahăr din trestie, etc. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
...naturale și de cea mai bună calitate. În plus, Panificiul Quartararo realizează torturi monumentale și torturi din pastă de zahăr pentru zile de naștere și evenimente speciale, dar și torturi clasice precum cassate siciliene, setteveli, o mulțime de tipuri de mousse și dispune de un departament de înghețată cu producție artizanală.
... capabile să păstreze toată aroma amestecului Pefè și cafeaua măcinată clasică în format de 250 de grame, disponibilă pentru diferitele tipuri de amestec. Torrefazione Caffè Pefè s-a specializat și în producția de ciocolățele: Cuor di Pefè, o ciocolată neagră care conține o mică bulă de zahăr și cafea. Boabe ambalate Pefè, o boabă de cafea acoperită cu ciocolată neagră pură. Boabe goale, atât...
Italia, San Marco Evangelista
... deteriorabil. Gama de produse dezvoltată de noi este foarte variată și include pungi (cu diametre de 55 sau bidose, 44 și 38), capsule compatibile (Lavazza Point/ A Modo Mio/ Blu, Nespresso și Dolce Gusto), boabe, măcinat și zahăr.
... pe piață, dar care sunt incredibil de FAVOLOȘI. Acest minunat sătuc înconjurat de verdeață, S. Arcangelo, este format din cătune, iar Bebba a botezat biscuiții după numele acestora. Preparăm biscuiți cu vin licoros, cu vin de Boldrino, cu bucăți de ciocolată învelite în zahăr brun, umpluți cu dovleac caramelizat, mere și struguri sultana caramelizați, ciocolată neagră și cremă de ardei iute amestecate delicat, cantucci și biscuiții noștri preferați, clasicul Frollino, cu o crustă tare dar simplă, numit tocmai IL SEMPLICIOTTO.
Țările populare pentru acest termen de căutare