...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinificare: fermentație de tip tradițional cu macerare cu capacul scufundat timp de aproximativ 21 de zile. Îmbătrânire: 36 de luni în butoaie mici din stejar francez. Culoare: roșu granat intens. Aromă: intensă și complexă, cu note de fructe de pădure mici și accente de condimente dulci. Gust: sec și plin, armonios și cu o bună persistență. Grad de alcool: ±14% Asociere...
...Sangiovese 97% (Colorino și Canaiolo 3%). 12 luni în butoaie din stejar francez, 4 luni în recipiente din oțel inoxidabil. Aromă: complexă și luxoasă, cu note precise de piper și cardamom. Medalie de aur MUNDUS.
Italia, Dorgali
...Obținut din prelucrarea în puritate a strugurilor Cannonau. După o fermentație pe pielițe pentru o perioadă care variază între 15 și 20 de zile, partida se maturizează în principal în tancuri de oțel timp de cel puțin 10 luni, în timp ce o mică parte este învechită în tonneaux de stejar francez pentru o perioadă mai mică de un an. După îmbuteliere urmează 2 sau 3 luni de affinare. De culoare...
Italia, Montalcino
... terenuri de origine eocenică, provenind din pietraserena, galestro și calcar. Crama găzduiește butoaie de 25 de quintali din stejar francez, butoaie de 39 de quintali din stejar slavon și paisprezece barrique din diferite esențe lemnoase, utilizate doar pentru Rosso Toscano. Perioada de maturare în stejar pentru Brunello este de trei ani, urmată de o affinare de șase luni în sticlă. Vinurile sunt de stil tradițional.
Italia, Battipaglia
... mare frumusețe și calitate, în special stejar francez, stejar italian, brad recuperat, nuc național, stejar antic, ulm antic, tec masiv și decking din tec. Ciclul de prelucrare se desfășoară în Italia, este ecologic și realizat cu uleiuri vegetale pentru a obține un produs natural și sănătos, dar mai ales 100% MADE IN ITALY. Produsul nostru permite crearea de lamele mari și mici și realizarea diferitelor tipuri de prelucrări: îmbinări, versailles și desene.
Povestea Cramei Attanasio datează din secolul al XIX-lea, în Salento, țara vinurilor nobile din ce în ce mai apreciate pe piața mondială. Capacitatea totală a cramei este de aproximativ 10.000 de hectolitri, împărțiți între vinificatoarele din oțel inoxidabil și baricurile din stejar francez. Instalațiile noastre, toate de ultimă generație, sunt dotate cu control termic și gestionare controlată a...
Țările populare pentru acest termen de căutare