Italia, Ponte Galeria
...cu un parfum clar și proaspăt. Această amestecare fermentată de boabe de soia, grâu, sare și ciupercă koji este unul dintre cele mai utilizate condimente în Japonia, un sos versatil potrivit pentru a condimenta supele de noodles, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu și multe altele. Nu există cu adevărat un substitut pentru sosul de soia. Există multe varietăți din care să alegi, inclusiv sos de soia închis, sos de soia deschis, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și sos de soia integral sau marudaizu.
Italia, Foggia
...Bucătăria de jucărie Ecoiffier pentru copii oferă tot ce au nevoie micii bucătari pentru a pregăti delicioase preparate culinare. "Uite ce am gătit!" Numeroasele caracteristici: frigider, chiuvetă, cuptor cu microunde, aragaz, oală, ustensile de bucătărie, farfurii, pahare, tacâmuri, solnițe pentru sare și piper, fac experiența gătitului completă și mai realistă. Se potrivește în orice cameră de...
Italia, Forlì
... albă, cu un aromă intensă și un gust plin și hotărât. Semințelor de floarea-soarelui nu li s-a adăugat sare, aditivi sau conservanți pentru a menține intact gustul și proprietățile organoleptice ale acestei delicioase fructe uscate. Semințele sunt bogate în substanțe nutritive utile pentru bunăstarea organismului, cum ar fi vitaminele din grupul B, acidul linoleic, sărurile minerale, fierul...
Italia, Trento
... ulei sau apă în cratiță, obținând astfel baza pentru a găti preparatele dorite. Continuă apoi pregătind carne, pește, legume sau sosuri conform rețetei preferate, verificând eventuala necesitate de sare spre sfârșitul gătitului.
Italia, San Pietro Clarenza
...Parfumul feniculului sălbatic îmbogățit cu gustul sardelor, al strugurilor sultanini și cu aroma șofranului într-un condiment din cea mai clasică bucătărie siciliană pentru a pregăti preparate unice de paste. INGREDIENTE: Fenicul sălbatic proaspăt min. 80%, sardine proaspete, filete de anșoa, struguri sultanini, PINOLI, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, ceapă proaspătă, sare, piper negru, șofran. Poate conține fragmente de coajă de pinoli. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale este un salam obținut din obrașul porcului. Carnea este masată cu sare timp de aproximativ cinci zile. Adăugând piper și ardei iute, este aromatizată cu rozmarin și salvie pentru a face carnea și mai gustoasă. Uscarea, care durează între 60 și 90 de zile, are loc în medii cu climă și umiditate optime. Este folosit în bucătărie în diverse rețete și sosuri: paste alla carbonara, gricia și amatriciana, pentru a menționa cele mai cunoscute.
Italia, Arosio
...sudori. Pantaloni de lucru din fustă, salopete și combinezoane din massaua, îmbrăcăminte profesională pentru hoteluri, restaurante, bistrouri, cafenele, jachete și tunici pentru bucătărie, șorțuri, baveți, mănuși, veste, costume din lână proaspătă, pantaloni eleganți, cu dungi, sare și piper, halate, pantaloni elastici, pălării de bucătar, baticuri, cravate, cravate fluture, pantofi de sală, antinfortunistice, saboți sanitari. Livrare gratuită fără comandă minimă și plată la livrare. Cumpără online sau în punctele noastre de vânzare din Milano, Como, Napoli, Avellino.
Italia, Palomonte
... cireș, și privilegiind finisajele naturale cu ulei de măsline sau ceară de albine. Accesorii profesionale pentru bucătărie. Plăci de sare roz himalayană. Plăci din piatră ollară. Design din lemn. Mobilier pentru cramă. Design interior pentru restaurante.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play