...La finalul procesării brânzei, cu zerul biologic rezidual, se produce ricotta biologică.
Ca și în cazul altor ricotte, zerul este îmbogățit cu lapte biologic proaspăt, esențial pentru obținerea unei ricotte mai moi și cremoase. Excelentă natural, sau foarte gustoasă cu adăugare de ciocolată, zahăr sau rom. În bucătărie poate fi folosită pentru a obține prăjituri delicioase sau tarte, dar și preparate sărate delicioase, cum ar fi ravioli și cannelloni umpluți cu ricotta și spanac. Casetă termosigilată cu o greutate de aproximativ 2,00 kg.
...Excelența ricottei, brânzeturilor deoaie și capră, realizate manual dinlapte provenit doar de la animalele din Sicilia, conform tradițiilor regionale străvechi.
...SUNTEM PRODUCĂTORI DE: COJI DE CANNOLI SICILIANE, CHIACCHIERE DE CARNAVAL, BISCUITI TRADIȚIONALI SICILIANI, FRUTĂ MARTORANA - SUNTEM CONCESIONARI AI CAVALLARO RICOTTA (ricotta congelată îndulcită 100% dinlaptedeoaie) - DISTRIBUITORI DE SEMILAVORATE PENTRU PASTICCERIE (tarte și bărci din aluat fraged, cannoli din foietaj etc.) - LIVRĂM ÎN ÎNTREAGA ITALIE ȘI ÎN STRĂINĂTATE - NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU OFERTE PENTRU PRODUSELE NOASTRE.
Produsează Fior di Latte, mozzarella dinlaptede bivol, brânzeturi dinlaptedeoaie, capră și vacă, ricottadinlaptedeoaie și capră, ricottadinlaptede bivol și iaurt dinlaptede vacă, bivol și capră.