Italia, Radicofani
...La finalul procesării brânzei, cu zerul biologic rezidual, se produce ricotta biologică. Ca și în cazul altor ricotte, zerul este îmbogățit cu lapte biologic proaspăt, esențial pentru obținerea unei ricotte mai moi și cremoase. Excelentă natural, sau foarte gustoasă cu adăugare de ciocolată, zahăr sau rom. În bucătărie poate fi folosită pentru a obține prăjituri delicioase sau tarte, dar și preparate sărate delicioase, cum ar fi ravioli și cannelloni umpluți cu ricotta și spanac. Casetă termosigilată cu o greutate de aproximativ 2,00 kg.
...Excelența ricottei, brânzeturilor de oaie și capră, realizate manual din lapte provenit doar de la animalele din Sicilia, conform tradițiilor regionale străvechi.
Produse corespunzătoare
Brânză Siciliană
Brânză Siciliană
Italia, S. Giovanni La Punta
...SUNTEM PRODUCĂTORI DE: COJI DE CANNOLI SICILIANE, CHIACCHIERE DE CARNAVAL, BISCUITI TRADIȚIONALI SICILIANI, FRUTĂ MARTORANA - SUNTEM CONCESIONARI AI CAVALLARO RICOTTA (ricotta congelată îndulcită 100% din lapte de oaie) - DISTRIBUITORI DE SEMILAVORATE PENTRU PASTICCERIE (tarte și bărci din aluat fraged, cannoli din foietaj etc.) - LIVRĂM ÎN ÎNTREAGA ITALIE ȘI ÎN STRĂINĂTATE - NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU OFERTE PENTRU PRODUSELE NOASTRE.
Produsează Fior di Latte, mozzarella din lapte de bivol, brânzeturi din lapte de oaie, capră și vacă, ricotta din lapte de oaie și capră, ricotta din lapte de bivol și iaurt din lapte de vacă, bivol și capră.
Țările populare pentru acest termen de căutare