...8 Ciocolate Umplute cu pastăde castane și cremă de alune 8
Ciocolate Umplute cu pastăde castane și cremă de alune
8 Ciocolate Umplute cu pastăde castane și cremă de alune
Carton cu 12 pachete de 200g
Pachet de 12 bucăți de 200g
Cutie de 12 bucăți de 200g
Ref:0501292
EAN:8034125102259...
...Pastade alune 100% pură, fără aditivi sau stabilizatori, este obținută din diferite grade de prăjire. Pastade alune este un semifabricat, caracterizat printr-o prăjire care îi conferă un gust intens și care rămâne omogenă și cremoasă pe termen lung. Este dorită ca ingredient principal de către producătorii de napolitane, creme, ciocolată, băuturi din alune, precum și de către industria înghețatei și cea de panificație. Acest produs este utilizat pentru prepararea dulciurilor și a înghețatei și conferă o aromă specială cafelei și ciocolatei.
... mici, și la care nici măcar cei mari nu vor putea rezista!
Ciocolată superioară cu lapte (cacao: 31% min.)
Zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastăde cacao, emulgator: lecitina de soia, arome. Poate conține fructe cu coajă. Fără gluten.
Patiseria noastră artizanală produce dulciuri tradiționale siciliene clasice, cum ar fi cannoli cu ricotta și cassata siciliană, dulciuri cu ricotta proaspătă, cu cremă, ciocolată, dulciuri cu fistic, dulciuri din pastăde migdale, și de asemenea Panettoni și Colombe Pasquali Artizanale. O producție limitată de dulciuri tipice siciliene, la îndemâna unei patiserii siciliene de familie, care...
Suntem producători de produse de panificație cu sediul în nordul Italiei. Capacitatea noastră acoperă întreaga gamă: Grissini Torinese disponibile în diferite arome, Biscuiți cu făină de porumb sau cu pastăde alune, Bruschetta tradițională cu ulei de măsline extravirgin și aromă picantă, Linia sănătoasă de grissini (fără drojdie, fără sare, din făină integrală), Praline deciocolată artizanală disponibile în diferite arome (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Ciocolată neagră etc..)...
... doar alte 3 ingrediente: zahăr, cacao (sau lapte) și vanilie. Torturi de alune (alune, zahăr, ouă) Ciocolată și ciocolățele asociate cu alune. Praline, tablete, tablete cu alune întregi, ouă de Paște. Putem oferi ambalaje potrivite pentru vânzarea cu amănuntul sau formate mai mari pentru patiserii și gelaterii. Pentru cantități semnificative, este posibil să personalizăm rețetele adaptându-le la nevoile clienților.
Sanferba a fost înființată în 1991, în provincia Barletta-Andria-Trani, ca producător și distribuitor de produse alimentare și s-a îmbunătățit constant datorită investițiilor continue în cercetare și dezvoltare, puse în slujba calității.
Producem semilună pentru deserturi, semilună pentru patiserie, preparate pentru baruri, ceaiuri și infuzii, ciocolată caldă, ciocolată solidă, pudră de cacao, granita, siropuri, băuturi răcoritoare, cafea ginseng, cafea solubilă și produse pentru patiserii în general.
...rom, limoncello, gianduja, turron etc.) acoperite cu ciocolată extra cu minim 62% cacao - 12 luni
- TARTUFI din pastădeciocolată neagră și alune, pudrați cu cacao - 12 luni
- CROSTATA DI MELIGA (porumb) - Delicioasă prăjitură cu făină de porumb, care se prezintă sfărâmicioasă și moale, umplută cu gem - 5 luni
- PASTE DI MELIGA (porumb) - Biscuit delicios din tradiția cuneză, din unt, porumb și...
...rețete dulci, ciocolată, brownie, biscuiți, muffins, vânzare de decorațiuni pentru torturi și prăjituri, vânzare de forme pentru prăjituri și torturi, vânzare de produse pentru prăjituri, vânzare de articole pentru prăjituri, vânzare de unelte pentru prăjituri, vânzare de unelte pentru decorare, vânzare de echipamente pentru patiserie, vânzare de decoratori pentru prăjituri, vânzare de accesorii...
...ciocolată plastică, gum pasta, glazură, glazură pentru prăjituri, umpluturi pentru prăjituri, unt pentru creme, cafea de la bunicul, flori din zahăr, subiecte din gelatină, extracte pentru creme, forme din silicon, tăietori de aluat cu expulzare, tăvi pentru prăjituri, suporturi pentru torturi, polistiren pentru torturi, suporturi pentru muffins, sucitoare decorative, petreceri și lumânări, tot ce ai...