...Cele mai multe unturi de nuci își construiesc marketingul în jurul „făcut din 100% arahide”.
Problema este că acum ai o pastăde fistic lichidă care nu este tartinabilă.
De fapt, ai putea aproape să o bei cu un pai.
O pastă pură este importantă dacă faci o aplicație de patiserie.
Dacă vrei să o folosești ca sos pentru legume, ar fi prea lichidă.
Am ales să punem 78% arahide și să întărim textura...
...Patiserie cu pastăde migdale, cu un fund de aluat fraged, un strat de gem de caise și apoi o delicioasă pastăde migdale. Terminată cu o plasă de aluat fraged crocant.
De asemenea, disponibilă fără zahăr adăugat.
De asemenea, disponibilă în variantă bio.
... ciocolată (3x28g)
1 cutie de fructe de mare din ciocolată (250g)
1 pastăde tartinat din lapte, alune & speculoos (250g)
1 pachet de cuberdons (200g)
Bomboane în formă de cartofi prăjiți (200g)
1 cutie de lux de Napolitani (400g)
Ciocolată neagră, migdale caramelizate & sare (120g)
1 sucletă din ciocolată (50g)...
...Ingrediente :
- Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, pastăde cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie)
- uleiuri vegetale hidrogenate
- Nougat (zahăr, sirop de glucoză, migdale, miere, unt de cacao, amidon de cartofi, albuș de ou, extract natural de vanilie)
- Nuci
- Poate conține urme de lapte, gluten, ouă, soia și fructe cu coajă lemnoasă.
... calitate.
Explorăm constant noi universuri aromatice pentru a vă susține în dezvoltarea produselor dumneavoastră. Aromele noastre pot fi utilizate în aplicații variate, cum ar fi ciocolata (masă deciocolată sau umplutură pentru praline, creme tartinabile etc.), dulciuri (zahăr fiert, gumă, pastăde fructe, marshmallows etc.), înghețată (înghețată, sorbeturi și înghețată pe bază de apă), patiserie...
La chocolaterie Chantal Florent este refugiul iubitorilor deciocolată. Magazinul produce specialități mai delicioase decât celelalte, pe bază deciocolată Valprona (naturală și fără conservanți): peste 50 de tipuri de praline, prăjituri pe bază deciocolată, fructe confiate în ciocolată, pastăde tartinat... Dar și produse din zonă. Puteți participa la ateliere de fabricare a pralinelor sau altor specialități din ciocolată (invitați-vă personalul, prietenii, familia (minimum 7 persoane)). Chocolaterie vă propune, de asemenea, creații de ocazie, cum ar fi cele de Sfântul Nicolae...
Încă din 1990, numele Meynendonckx este o valoare consacrată în lumea ciocolatei și a conservelor. În 2001, a fost înființată Chocolaterie Bakkershuys. Aici producem figurine din ciocolată, sucuri deciocolată și pastădeciocolată într-un mod artizanal. Aceste produse sunt realizate cu cele mai bune ingrediente. Colecția noastră este creată exclusiv pentru clienții firmei Meynendonckx. Astfel, putem răspunde întotdeauna dorințelor și gusturilor clienților noștri.
Conceptul Délice Chocolaterie constă în 2 delicioase discuri deciocolată rotunde sau în diverse forme, cum ar fi brad de Crăciun, floare, stea, ... cu umpluturi delicioase între ele, cum ar fi pastăde alune, portocală, zmeură, lichior,... O ciocolată cu o mulțime de posibilități!
Mary este un artisan chocolatier. Compania oferă o gamă largă de praline: smântână proaspătă, ganache, praliné, carameluri, trufe, marțipan, lichioruri,… Alte produse sunt disponibile: orangette, napolitani, caraque și limbi de pisică, nougat, marțipan, caramel, drajeuri, tablete, bare, pastăde tartinat, cacao, fulgi deciocolată,… Compania oferă de asemenea cutii și alte colete.
La Couleur Chocolat, pasiunea pentru ciocolată și cacao nu are limite. Această ciocolaterie artizanală oferă o gamă largă de praline originale și figurine din ciocolată. Ciocolată fondantă, cu lapte sau ciocolată albă, praline umplute, figurine din ciocolată, trufe, pastăde tartinat artizanală, există ceva pentru toate gusturile. Fie că este vorba despre evenimente speciale (Crăciun, Ziua...
... delicii. Pentru a vă face să vă lingiți degetele deciocolată…
O gamă largă de praline deciocolată, praline cu mari lichioruri, mendiants, trufe, tablete umplute sau nu, creme tartinabile, bușteni din pastăde migdale acoperiți cu ciocolată, limbi de pisică autentice, adevărate paste de fructe, florentine, figurine de sezon umplute sau nu (Moș Nicolae, Paște, …), … și chiar articole garantate fără zaharuri adăugate!
Natra allcrump are o reputație foarte bună ca specialist în dezvoltarea și producția deciocolată și pastăde alune de pădure. În plus, Natra allcrump produce, de asemenea, umpluturi industriale de înaltă calitate sau semifabricate. Începând cu mijlocul anului 2010, Natra allcrump și-a extins activitatea cu producția de trufe.
Vermeiren produce speculaas în toate formele sale: de la celebra pastăde speculoos, la speculoos bio, speculoos fairtrade și speculoos fără zahăr adăugat, până la speculoos cu bucăți deciocolată și speculoos cu migdale. Fiecare găsește ceva pe placul său, dar mereu cu gustul delicios al speculoos-ului artizanal, fără arome sau conservanți. Vermeiren folosește exclusiv ingrediente naturale și...
... (răsuciri crocante, biscuiți din aluat fraged cu zahăr, ...), prăjituri și dulciuri (mini stânci, stea de cocos, macarons, ...), deserturi congelate (găluște, găluște cu sos deciocolată, găluște cu cremă deciocolată, eclere, ...), produse de brutărie (macaron, beignet, ...), paste (pastăde speculoos, pastăde speculoos crocantă).