...Cafeaua cultivată de Carlos în plantația sa din Honduras are un profil aromatic și degust destul de bogat. Datorită celor 48 de ore de fermentație naturală, cu această cafea putem savura atât note dulci de ciocolată cu lapte și caramel, cât și note mai fructate de portocală și măr verde. O combinație explozivă care se menține întotdeauna echilibrată cu o aciditate medie.
Localitate: Corquin, Copan
Finca: Carlos Estevez Mejia
Altitudine: 1450 – 1550 msm
Varietate: Red Catuai
Proces: Fermentație Anaerobică 48 ore
Profil organoleptic: Portocală, ciocolată albă, măr verde și caramel...
...Descoperă adevăratul gust al Italiei cu SANT'ANTONIO PINOT GRIGIO CL75. Acest vin de înaltă calitate oferă un gust bogat și fructat, cu note demăr și piersică. Perfect pentru a fi savurat singur sau asociat cu preparate din pește, acest vin este atingerea perfectă pentru orice ocazie.
...Culoare galben pai intens cu reflexii verzi, are un gust fructat și floral cu nuanțe demăr. Un echilibru corect între aciditate și zaharuri face ca acest vin spumant să fie foarte delicat și intens.
Zona: Veneția
Tipologie: Vin spumant...
...Amestec ușor dulce din cele mai bune cafele Arabica și Robusta, cu un gust și o aromă puternice. Este cu adevărat Espresso-ul italian tradițional și esențial!
Brazilia: Cafea netedă și bine echilibrată, cu o aromă pură și fină. Un amestec foarte aromatic cu un final de ciocolată.
Costa Rica: Cafea de înaltă calitate, cu o cremă de culoare bogată de alun și o aromă demăr și curmale. Aciditate...
... flavonoide, care conferă fructului proprietăți antioxidante puternice. Fructul este mai mic decât celelalte varietăți de mere și are un gust plăcut, acidulat și parfumat. Mărul Annurca este cultivat în Campania de cel puțin două mii de ani. Unele picturi descoperite în săpăturile de la Ercolano sunt o dovadă a relației sale strânse cu civilizația romană și cu Campania Felix în special. Cu o producție de puțin peste 60.000 de tone pe an în medie, mărul Annurca reprezintă 80% din producția de mere din Campania și aproximativ 5% din producția națională.
...Sapore Spumante de calitate cu un gust caracteristic de fructe, demăr Golden, piersică albă și flori de acacia
Abbinamenti suggeriti Versatil în combinații, însoțește plăcut aperitivele, chiar și cele grase, peștele și crustaceele
Note Conține sulfiți.
Capacitate: 0.75l
Cod: 08495
Categorie: Spumante
Țară: Italia
Regiune: Veneto
Culoare: Galben pai strălucitor
Parfum: Elegant și rafinat...
...Culoare: Galben-straw cu reflexii verzi ușoare
Aromă: Aromele sunt intense, cu o notă clară demăr Golden.
Gust: Notelor acide li se adaugă o suavitate și un gust corect.
Depozitare și servire: Sticlele trebuie păstrate într-un mediu răcoros și uscat, departe de lumină și surse de căldură. Se servește la o temperatură între 6–8 °C. Se recomandă un pahar de tip tulipă destul de mare.
Asocieri...
...Vitigno: 100% Arneis.
Vinificare: fermentație în vase de inox la o temperatură de 18°C timp de 3 săptămâni.
Maturare: păstrare „sur lies” în vase de inox timp de aproximativ 8 luni.
Culoare: galben pai cu reflexe ușor verzi.
Aromă: delicată și florală, bogată în note fructate care amintesc demăr și pară coaptă.
Gust: sărat și plin, cu un final persistent.
Gradul de alcool: ±13,5%
Asociere gastronomică:
excelent ca aperitiv; este indicat pentru antreuri, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă.
Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
...Gama noastră de fructe liofilizate este disponibilă atât ca ingredient pentru produsele tale, pentru a crea un gust unic și o durată de conservare optimă, cât și ca snack-uri gata de consum și ca "private label".
Produse:
Măr feliat/cuburi/granulat/pudră
Cais feliat/cuburi/pudră
Banana feliată/granulat/pudră
Măceș întreg/granulat/pudră
Afine întregi/granulat
Cireșe întregi/cuburi/granule
Smochin...