Italia, Capo D'orlando
...Bergamotul este un fruct originar din Calabria, Italia, și este adesea folosit pentru a aromatiza băuturi și alimente. Sucul său este, de asemenea, utilizat pentru producția de gemuri și lichioruri, cum ar fi celebrul limoncello. EFECTE BENEFICE Bergamotul este bogat în vitamina C, acizi organici și flavonoide, având proprietăți antioxidante și antimicrobiene. De asemenea, s-a demonstrat că...
Italia, Trecastagni
...Migdalele Sgusciate NuttyPlus sunt bogate în fibre și proteine. Spre deosebire de Migdalele Pelate, Migdalele Sgusciate păstrează coaja (nu cojile) care este bogată în flavonoide. Au un gust delicat și pot fi folosite pentru prepararea numeroaselor feluri de mâncare dulci și sărate, precum și pentru gustări dietetice delicioase! Migdalele Sgusciate NuttyPlus sunt compuse 100% din migdale siciliene sgusciate. *Pot conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă (ghindă, fistic, nuci, pinoli, anacarde).
...Obținută prin măcinarea grâului dur de varietate "Cappelli" produs de fermele agricole din regiunea Puglia. Făina este obținută prin aburarea (extragerea tărâței și a tărâței fine din făină prin intermediul buratului) tărâței fine și grosiere. "Senator Cappelli" este un grâu antic și bio, superior din punct de vedere nutrițional altor tipuri de grâu: conține o cantitate mai mare de flavonoide și antioxidanți, proprietăți antiinflamatorii și chiar capacitatea de a reduce colesterolul. Este mai ușor de digerat și reduce inflamațiile intestinale definite ca intoleranțe la gluten.
Italia, Pisogne
... strălucitoare și de lungă durată. Uleiul de Argan, bogat în acizi grași esențiali, flavonoide și vitamina E, protejează părul și îi conferă hidratare, strălucire extremă și durabilitate a culorii. REZULTATE - Penetrare maximă a culorii - Colorare uniformă și de lungă durată...
Italia, Turin
...Pudră de sfeclă Sfecla este cu adevărat o sursă excepțională de compuși biologic activi cu o mare valoare nutrițională, de sănătate și tehnologică. Unele dintre acestea sunt betalainele, compușii fenolici (flavonoide și acizi fenolici) și nitrații anorganici, care sunt de un interes deosebit pentru industria cărnii datorită proprietăților lor funcționale și tehnologice, cum ar fi coloranții...
... și antimicrobiene. Extract glicolic de viță roșie: bogat în flavonoide, cu proprietăți antioxidante și antiradicali liberi, are un efect regenerant și tonifiant asupra pielii. Extract glicolic de afine: datorită taninurilor și antocianozidelor, este astringent, dermopurificator și favorizează creșterea rezistenței capilare. Oligoelemente magneziu și zinc: biocatalizatori ai multor reacții...
Italia, Bolzano
... (antioxidanți naturali) și aproximativ 50 mg/l de vitamina C, pe lângă alte vitamine. Procesul de stoarcere, pentru care a fost eliberat brevetul, dă rezultate după cum urmează: flavonoide 4250 mg/l, vitamina C 270 mg/l, pe lângă alte substanțe benefice pentru sănătate care nu sunt prezente în sucul clasic. Din experimentele efectuate la Universitatea Tor Vergata din Roma, s-a certificat că consumând...
Italia, Milano
... aromatiza preparate din pui, pește etc. Comparativ cu usturoiul proaspăt, usturoiul negru nu eliberează un gust puternic și agresiv datorită conținutului redus de alicină, care a fost convertită, în timpul procesului de producție, în compuși antioxidanți precum alcaloizi bioactivi și flavonoide. Schimbările proprietăților usturoiului sunt principalele motive pentru o bioactivitate mai mare a...
Țările populare pentru acest termen de căutare