... întregi de înaltă calitate sunt utilizate, nu deșeuri din alte procese, cum ar fi roșiile decojite, care sunt recuperate în producția de concentrate. Piureul de roșii poate fi definit ca sucul sau pulpa de roșii concentrate fără coajă sau semințe și este rezultatul unei metode de extracție la rece sau la cald, al cărei material brut rezultat este apoi îngroșat în evaporatoare. Selectarea cu atenție...
Italia, Capo D'orlando
...Are o formă ovală și alungită, coaja poate fi roșie, galbenă sau verde. Pulpa sa este de culoare galbenă și bogată în suc, iar în interior sâmburele este mare. Recoltarea are loc de la sfârșitul iernii până la începutul primăverii, variind de la o țară la alta, tocmai de aceea este un produs mereu disponibil și este printre cele mai răspândite. EFECTE BENEFICE Mango este o sursă bună de vitamina...
Italia, Castrovillari
...Este un fruct de formă sferică, cu coaja de culoare vibrantă între galben și roșu, caracterizată printr-o ușoară rugozitate. Este un fruct bogat în vitamina C, utilă pentru sănătate. În interior, se prezintă cu o masă albă spongioasă numită Albedo. Pulpa sa foarte suculentă este împărțită în felii, bogate în suc de culoare galben, portocalie sau roșie, fiind ideală pentru un suc bogat în vitamine și sănătos.
Italia, Forlì
... și supele de țară. Fiind lipsite de coajă, nu este necesară înmuierea, dar este întotdeauna recomandat să le clătiți cu grijă sub apă curentă pentru a elimina eventualele impurități. De asemenea, lentilele roșii, ca și celelalte leguminoase, sunt bogate în fibre, vitaminele din grupul B și C, și minerale. Din punct de vedere culinar, lentilele roșii spartă biologice sunt ideale pentru prepararea de creme delicioase, supe, ciorbe, chiftele, crochete și chiar hamburgeri vegetali. Sunt potrivite pentru vânzarea la vrac în magazinele alimentare și supermarketuri.
...gust și grad de dulceață inconfundabile. Roșia datterino, cunoscută pentru coaja sa moale, crocantă, consistență și grad Brix întotdeauna ridicat, își păstrează excelentele proprietăți organoleptice atât când este recoltată în ciorchini, cât și ca fruct individual. Crude sau gătite, roșiile datterino sunt potrivite pentru toate utilizările în bucătărie: foarte bune în salate sau ca gustare/apetisant rapid, excelente în prepararea sosurilor sau sosurilor pentru o paste specială. Ambalare: gr 250, 300, 350...
Italia, Barrafranca
...Migdalele siciliene din cea mai bună selecție de culturi de migdale, care sunt condimentate cu coajă de portocal roșie siciliană. Această combinație de migdale naturale este cheia pentru dieta dumneavoastră mediteraneană. Aceste migdale sunt foarte crocante și parfumate cu portocală; scorțișoara face parte, de asemenea, din buchetul aromatic. Această combinație conține esența fructelor citrice, dar păstrează gustul original al migdalelor. Este o gustare naturală pe care o puteți lua cu dumneavoastră oriunde.
Italia, Palagonia
...Piersicile sunt cărnoase, suculente și dulci, cu o pulpă foarte dulce și parfumată, albă, galbenă sau roșie, o coajă catifelată care variază de la culoarea roșu-carmine la somon, și cu un sâmbure tare, neaderent. Coaja netedă și sâmburele liber (neaderent la pulpă) disting piersica propriu-zisă de celelalte varietăți produse de specia Prunus Persica: Piersica galbenă cu pulpă suculentă și...
Italia, Santa Maria Di Licodia
... cu pulpă catifelată sau striată. Portocala Tarocco este mândria producției 3moretti. Portocalele roșii Sanguinello sunt mai puțin răspândite, dar apreciate în mod special, atât pentru gust, cât și pentru coaja compactă care protejează bine integritatea pulpei. Cea mai roșie dintre portocalele din Sicilia este, totuși, soiul Moro. Pulpă sa tinde spre violet datorită concentrației ridicate de...
Țările populare pentru acest termen de căutare