... prăjită.
Pe palat, este amar și evocă lichioruri precum
genziana și rubarbar. Prezintă note de cafea, boabe
de cacao și frunze de tutun.
ASOCIERI
Gustul său atât de peculiar permite asocieri cu
alimente la fel de amare precum anghinare, țelină, cicorie;
se potrivește cu brânzeturi de mare calitate, maturate
îndelung, poate chiar picante; cu lardo de colonnata.
Cu peștele, de încercat în asociere cu pește spadă
și ton roșu; cu deserturile, pentru a garnisi mousse de
ciocolată, în înghețată și în salata de fructe.
... comercializarea produselor pe care le tratează, s-a specializat în gama de produse conservate, roșii, anghinare, măsline, ciuperci, capere și legume diverse. În plus, de curând am început comercializarea de paste, făină, brânzeturi, mezeluri și uleiuri.
Produse din pământul sicilian, caponata de pește și sosuri pentru paste, garnituri realizate de bucătarul restaurantului Antica Marina din Catania. Ulei de măsline extra virgin DOP Monte Etna, vinuri siciliene albe și roșii. Pesto de migdale și creveți, pesto de castane și scoici, ouă de ton pește proaspete și anghinare, caponata de ton și multe altele.
... digestibilitate. Agriturismul se întinde pe 20 de hectare, unde avem plante de fructe din care obținem gemurile noastre: rodii, dud, smochine de cactus, gutui, smochine albe, smochine fioroni. Avem plante de mure și câmpuri unde cultivăm cime de rapă, diferite varietăți de roșii, conserve de ardei, anghinare, roșii uscate, vinete și preparate precum piureuri, supe, pateuri și sosuri. Pastele noastre...