...AGRANA oferă o gamă de produse pentru industria farmaceutică:
- Pulbere pentru produse din latex medical
- Excipienți și substanțe de suport pentru tablete, pastile și tablete acoperite cu zahăr
(amidonuri native)
- Maltodextrină, siropuri deglucoză (uscate) și dextroză...
...Amidonul, cunoscut și sub denumirea de amylum, este un produs alimentar important și un biomaterial utilizat la nivel mondial pentru diferite scopuri.
Amidonul este o pulbere albă, pufoasă, fără gust, care este insolubilă în apă rece și alcool.
Amidonul este un polisacharid format din legături 1,4 între monomerii deglucoză.
Formula chimică a moleculei de amidon este (C6H10O5)n.
Utilizări...
... spumare ale produsului final. În ceea ce privește profilul lor favorabil pentru mediu și proprietățile dermatologice excelente (blândețe, în termeni de potențial de iritare a pielii), APG-urile atrag un interes considerabil. Coco-glucosidul este un surfactant non-ionic pe bază de plante, derivat din ulei de cocos și glucoză din porumb. Este un agent de curățare blând utilizat în formule cosmetice...
...Un aditiv folosit ca agent de îngroșare, stabilizator și emulgator, goma xantan este obținută atunci când tulpinile bacteriilor Xanthomonas campestris sunt hrănite cu o soluție deglucoză derivată din porumb, soia, produse lactate sau grâu.
SRS Nutrition Express are depozite în Europa, indiferent de termenul FCA sau DDP, ambele pot fi furnizate, ceea ce este foarte convenabil pentru clienții...
...curcumine, bleu brevet V":"zahăr, sirop deglucoză, amidon deporumb, sorbitol, sirop de sorbitol, făină de grâu, acid citric, acid malic, citrat tricalcic, hidrogenomalat de sodiu, citrat trisodic, ceară de carnauba, dextroză, amidon de grâu, grăsime de palmier, mono și digliceride ale acizilor grași, gelatina, aromă, concentrat de coacăze negre, concentrat de soc, concentrat de aronia, concentrat...
...O mixtură de fulgi (55.2% - într-o proporție variabilă: ovăz, speltă, porumb), sirop deglucoză-fructoză (13.8%), o mixtură de fructe confiate (16.2% - într-o proporție variabilă: bucăți de pomelo, pepene galben, ananas, portocală), fulgi de nucă de cocos (5.5%), smochine uscate în bucăți (3.5%), zahăr (2.8%), ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, sare himalayană, vitamina E.
La Naturell AB, am făcut din hrana ecologică un standard. Credem într-o lume în care 100 % din produsele alimentare ecologice sunt norma. Ca specialist în produse alimentare ecologice, oferim produse de înaltă calitate. Așa am devenit, încet dar sigur, compania de frunte în domeniul alimentelor ecologice. Dar facem mult mai mult decât să vindem doar produse ecologice en-gros. Avem exclusiv produse...
... din mesteacăn, acum este din ce în ce mai frecvent obținut din porumb. Se găsește în mod natural și în unele fructe și ciuperci. De fapt, nu este zahăr, deși este adesea denumit astfel, ci, ca multe îndulcitori, este un alcool zaharat.
...Glucoză și siropuri deglucoză-fructoză din porumb și grâu
- diverse valori DE și vâscozitate
- de asemenea, sirop deglucoză-fructoză
- produse la butoi, IBC sau în vrac în cisternă
- produse certificate, Halal și Kosher, fără OMG...
...Tort cu nougat de 4 Kg, tăiat în 20 de porții ambalate individual (aproximativ 200 Gr). De comercializat la greutate sau la porție. migdale, zahăr, miere, sirop deglucoză, albușuri de ou pasteurizate, napolitane (făină de cartofi, apă, ulei vegetal), făină deporumb, arome naturale. Ingrediente pentru pasta de fructe de pădure: afine, căpșuni, zmeură, acidifiant acid citric, stabilizator pectină. Dacă se folosește glazură: zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate fracționate, cacao degresat, emulsifiant lecitina de soia, aromă vanilie.
... înghețat. Pentru a primi eticheta „ridicat”, siropul trebuie să conțină cel puțin 50% maltoză. De obicei, conține între 40-50% maltoză, deși unele au un conținut de până la 70%.
Prin utilizarea β-amilazei sau a α-amilazei fungice, se pot produce siropuri deglucoză care conțin peste 50% maltoză, sau chiar peste 70% maltoză (sirop de maltoză extra-ridicat). Acest lucru este posibil deoarece aceste enzime elimină două unități deglucoză, adică o moleculă de maltoză la un moment dat, de la capătul moleculei de amidon.
...Zaharul din struguri bio este obținut prin hidroliza amidonului deporumb bio și cristalizarea ulterioară. Zaharul din struguri bio este ușor solubil în apă și are un gust plăcut, fructat și răcoritor, cu o dulceață subtilă.
Ingrediente: Zahar din struguri*
*=din producție ecologică controlată
Alergeni: nu conține
Vegetarian: Da
Vegan: Da...
... fructe. Suplimentul de D-mannose pe care îl puteți cumpăra de la vitamineperpost.nl conține mannose pur, derivat din porumb. D-mannose pe care îl puteți achiziționa de la noi este analizat pentru a determina puritatea. Acest lucru este realizat de furnizorul nostru pentru a preveni diluarea cu alte zaharuri. Capsule de D-mannose de la vitamineperpost.nl pot fi utilizate împreună cu sau în locul capsulelor de merișoare. 30% reducere la achiziția a 4 ambalaje & livrare rapidă + gratuită în Olanda.
... sfeclă, acerola și lămâie (roșie), cremă de tartar (acidifiant), CBD, zahăr pudră, amidon deporumb.
– CBD : 10mg de CBD per bomboană.
– Posibile urme de lapte și nuci.
Greutate netă : 140g (din care 300mg de CBD)
Ambalaj :
– Borcane din sticlă etanșe și reciclabile
– Conține ± 30 de bomboane...
...Fără arome sau coloranți, furajul lor natural pe bază de piure de zmeură vă va aminti de gustul bun al copilăriei, păstrând în același timp un biscuit crocant!
Ingrediente: Făină de orez, sirop deglucoză, piure de zmeură 17%, făină deporumb, zahăr din trestie, făină de orez integral, suc de lămâie concentrat, gélifiant: Pectină
Urme: Soia, Lapte, Fructe cu coajă lemnoasă, Arahide...
...Produsul nu conține sirop deglucoză și aditivi.
Este un produs 100% natural și vegan.
Produsele sunt fabricate zilnic, proaspete.
Data limită de consum: trebuie consumat în termen de 4 luni de la data producerii.
Se păstrează într-un mediu răcoros și uscat.
Poate fi ambalat ca un cadou.
Ingrediente: Apă, Zahăr (Zahăr din sfeclă), Amidon deporumb, Fistic, Apă de rădăcină de cicoare, Regulator de aciditate (Acid citric E330 - Sare de lămâie)...
... departe de copii.
Ingrediente: Apă, Glicerină, Cocamidopropil Betaine, Glucozid de Lauril, Carboxilat deGlucozăde Lauril Sodic, Cocamidă MIPA, Acid Salicilic, Pantenol, Coco-Glucozid, Benzoat de Sodiu, Sorbat de Potasiu, Extract de Floare de Mușețel (Chamomilla Recutita), Extract de Frunză de Aloe Barbadensis, Proteină de Grâu Hidrolizată, Proteină de Soia Hidrolizată, Proteină dePorumb Hidrolizată, PCA de Sodiu, Benzoat de Alchil C12-25, Tetrasodiu EDTA.
...Ingrediente: jeleu de fructe: cireșe, coacăze negre, portocale (sirop deglucoză, zahăr, apă, agent de gelifiere (pectine), făină deporumb, regulator de aciditate (citrati de sodiu, acid citric), aromă, coloranți (tartrazină, roșu allura, albastru strălucitor, azorubină, betanină)), ciocolată 30% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie). Conține soia. Poate conține proteine din lapte, susan, arahide, alte nuci.
... deasupra solului a plantei deporumb, excluzând boabele) și reziduuri forestiere (de exemplu, rumeguș), fracții majore de deșeuri solide municipale (hârtie deșeuri și deșeuri de grădină) și culturi erbacee (de exemplu, iarba switch) și lemnoase (de exemplu, plop) cultivate ca resurse energetice. Deși distincte ca aspect exterior, aceste materiale conțin toate aproximativ 40-50 % celuloză și 20-30...
...Fructoza Sweet 77/30 este siropul deglucoză-fructoză ideal pentru hrănirea primăvara și vara a albinelor.
Format dintr-un amestec de zaharuri simple, asigură o bună alimentare și stimulare în absența recoltei.
Furaj complet pentru albine pe bază deglucoză/fructoză din porumb și zahăr invertit, conține vitamine, pro-vitamini și aminoacizi.
UTILIZARE:
Primăvara și la roiuri se poate dilua până la...
...Oferim:
BIO Dextroză
BIO Condimente
BIO Sirop deglucoză
și altele.
BIO Făină de semințe de guar
BIO Pulbere de proteină din ouă de pui
BIO Pulbere de gălbenuș de ou de pui
BIO Sirop de zahăr invertit 72,7 %
BIO Făină de semințe de carob
BIO Caramel
BIO Făină de cartofi
BIO Pulbere de lapte degresat
BIO Făină deporumb
BIO Maltodextrine
BIO Sirop de orez
BIO Zahăr din trestie brut
BIO Făină de soia
BIO Glucoză uscată
BIO Gluten de grâu
BIO Sirop de sfeclă de zahăr...
COPAM produce și comercializează produse amidonoase. Materia primă este porumbul. Produse principale fabricate: amidon deporumb, siropuri deglucoză, siropuri deglucoză-fructoză și dextroză. Co-produse obținute: furaje din gluten deporumb, masă de gluten deporumb și germeni deporumb. Toată producția este vândută altor industrii: băuturi răcoritoare, antibiotice, beri, hârtie, cofetărie, carton ondulat, uleiuri, furaje pentru animale.
... alimentari organici. Nu există absolut niciun agent de îngroșare chimic sau sintetic, conservanți, arome de intensificare a gustului, sirop deglucoză/porumb, îndulcitori artificiali și substanțe de colorare alimentară în niciunul dintre produsele sale. Varietățile produselor noastre includ; rahat turcesc simplu, rahat turcesc cu aromă de rodie, rahat turcesc cu nuci (fistic, migdale, nuci, alune) etc.
Grupul agro-industrial cooperativ TEREOS transformă sfecla, trestia de zahăr și cerealele în zaharuri, alcool și amidon. TEREOS produce zahăr cuburi, zahăr pudră, zahăr cristalin și zahăr extra-fin, zaharuri cristalizate, amidon deporumb, de grâu, glucoză, alcool agricol, bioetanol din sfeclă, grâu și trestie. TEREOS este primul grup de zahăr din Franța și al treilea grup de zahăr din Brazilia...
... este acționar alături de alți parteneri cooperativi și financiari. Cele șapte domenii de activitate ale Siclaé (malterie, morărit și BVP, măcinare deporumb, fabricarea de amidon și glucoză, nutriția animalelor, bioenergie, R&D) reunesc companii de dimensiune internațională, dedicate transformării alimentare și nealimentare, precum și un centru de cercetare de vârf pe materiile vegetale, ARD.
Observând golul din sectorul băuturilor energizante, ne-am îndreptat atenția către acest domeniu. După cum se știe, companiile de băuturi energizante sunt, în general, de origine străină, iar în unele băuturi energizante se întâlnesc aditivi (de la glucoză, sirop deporumb, îndulcitori artificiali, până la alcool în cantități mici). De asemenea, am observat aceste probleme din sector și am...