... de vitamina C din lume și are o concentrație neobișnuit demarede substanțe vegetale secundare.
Efecte
Datorită faptului că organismul uman nu poate produce vitamina C singur, este important să ne asigurăm că avem un aport regulat de vitamina C. Camu-Camu este o formă ideală de vitamina C, care, împreună cu Acerola, este considerată fructul cu cea mai mare cantitate de vitamina C. Spre deosebire de cireșele Acerola, boabele de Camu Camu pot fi transformate în pulbere defructe 100% pură, fără alte aditivi.
Origine: Peru
Pachete: 5 kg...
... producătorului Schulenburg – constă dintr-un bazin de îngroșare de formă semi-rotundă și alungită, care poate fi încălzit și răcit. Fabricăm producători de quark cu o capacitate utilă de la 500 l până la 10.000 l, la un preț accesibil, cu acționare pneumatică.
Coșul de presare fin perforat este adaptat acestei forme și este presat treptat și delicat în gelatina după „îngroșare”. După câteva ore, întreaga zer se află în coșul de filtrare și poate fi pompată. După ridicarea coșului de filtrare, quarkul finit este împins printr-o deschidere mare.
...În forma sa uscată, ghimbirul este o gustare ideală pentru ronțăit. Este picant, revigorant și vitalizant.
Origine
Ghimbirul provine din Asia de Sud. Ghimbirul este cultivat astăzi în multe țări cu climat tropical. China, Taiwan, India, Nigeria, Fiji, Thailanda, Australia și Jamaica sunt toate zone de cultivare. Cel mai mareproducător aici este India.
...Ingrediente naturale: Gumele noastre defructe conțin exclusiv arome, îndulcitori și culori naturale, fără adăugarea de conservanți.
Ingrediente fără organisme modificate genetic: Folosim doar ingrediente fără organisme modificate genetic, ceea ce oferă produselor noastre un avantaj clar și satisface nevoile clienților pretențioși.
Disponibile vegane: Toate produsele noastre sunt disponibile și în variantă vegană, pentru a acoperi o gamă largă de preferințe alimentare și a atrage un public mai mare.
... companie este conștient că siguranța produselor este întotdeauna pe primul loc. Ne sprijinim angajații în implementarea consecventă a acestora. Dacă sunteți un gastronom, producătorde pastă de năut (hummus) și falafel, sau revânzător, un...
...
Reducerea retururilor
Maturarea peștelui
Timp de depozitare
Sărare / Injecție de pește
Bastoane de crab "surimi"
Stabilizarea "elasticității"
Fructedemare și gustul lor
Cârnați de pește / Cârnați
Condimente
Randament +
Culoare
Glazură
Râncezire
Pete negre pe creveți...