...Brânza Cheddar este un tip popular de brânză care își are originea în satul Cheddar din Somerset, Anglia. Este o brânză fermă și netedă, cu o culoare galben-palid. Brânza Cheddar este făcută din lapte de vacă și are un gust bogat și cremos, care devine mai ascuțit și mai pronunțat pe măsură ce îmbătrânește. Brânza este, de obicei, maturată timp de câteva luni pentru a dezvolta gustul și textura...
...„Brânză tradițională din Allgäu”; brânză tare din lapte crud cu minimum 50 % grăsime în produs; fabricată tradițional, manual; maturată minimum 5 luni; Gust: fin picant până la aromatic, ușor nucos
Conținut de grăsime: 50 %
Gust: fin picant până la aromatic, ușor nucos...
...La fel, brânzamaturată este afumată timp de 24 de ore în lemn de stejar, dobândind astfel aroma sa specială.
Pe parcursul mai multor luni, aceasta își dezvoltă gustul personal. În acest proces, este monitorizată constant din punct de vedere alimentar și spălată de mai multe ori (încă manual), pentru a continua să se matureze. Am degustat apoi brânza și ne-am decis pentru brânzamaturată timp de...
Altmark-Käserei Uelzena GmbH face parte din grupul Uelzena și, ca un centru de producție esențial, este integrată astăzi în cele două domenii de afaceri Uelzena Ingredients și produse lactate ale grupului Uelzena. Altmark-Käserei Uelzena GmbH produce brânză tăiată, maturată în folie, de tip Gouda și Edamer, sub formă de blocuri pentru industria alimentară de prelucrare, precum și pentru unitățile...