...Fromageria Balaka este specialistul în brânza Ossau Iraty fermier. Cumpărăm brânzeturi proaspete, pe care le maturăm între 4 și 8 luni în pivnița noastră din Țara Bascilor.
Aceste brânzeturi sunt produse exclusiv de ciobanii din Țara Bascilor și din munții Béarn.
Maturare manuală și artizanală.
Această brânză beneficiază de o AOP. Denumire de origine controlată.
...-calcaros pentru a vă oferi un vin corpolent și cărnos, reprezentativ pentru prestigiul vinurilor noastre din Bordeaux.
VINIFICARE
Tradițională în cuvă inox.
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DÉGUSTARE
Culoare granat închis strălucitor.
Nas fructat cu arome de coacăze negre, mure și vișine.
Gust rotund, echilibrat și persistent cu taninuri mature și calde.
ACCORDS METS & VINS
Se recomandă a fi savurat alături de un faux-filet de vită, un friptură de porc cu prune sau un brânzămaturată.
18°C.
RÉCOMPENSES
2012 : Medalie de Bronz IWC 2013...
...Brânza de capră maturată are o crustă albă la exterior, o textură ușor friabilă, un parfum și un gust pronunțat de capră. Este un ingredient ideal pentru brânză și se potrivește perfect în numeroase aplicații: pizza, preparate gătite, quiche-uri, tarte și plăcinte sărate, sandvișuri, panini, salate..
...Grana Padano este un brânză cu pastă semi-grasă cu Denumire de Origine Protejată (DOP)
A fost creat acum aproape 1000 de ani de călugării cistercieni de la abația Chiaravalle, care foloseau brânzămaturată pentru a conserva surplusul de lapte
Grana Padano este derivat din lapte de vacă parțial degresat din regiunea Grana
Regiunea Padano, situată în valea Padano (nordul Italiei)
Vaciile de lapte...
... care prezintă la atac arome fructate de citrice și piersici, în timp ce markerii oxidativi își fac apariția în mijlocul și la finalul gustului, cu note de nuci, alune și curry. Întregul este foarte bine echilibrat, gustos și va fi un companion ideal pentru brânza comté maturată, carne albă și pește cu sos cremă sau chiar pentru bucătăria exotică!
Conținut: 75cl
Tip: Vin Alb
Culoare: 75% Chardonnay, 25% Savagnin
AOC: Arbois
Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2033
Temperatura de servire: 11-13°C...
...Brânză de Capră
Specialități din Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois sau Touraine, Buisson oferă o gamă largă de brânzeturi de capră.
Brânză de Capră din Poitou-Charentes
Brânză de Capră din Quercy
Brânză de Capră din Sancerrois
Brânză de Capră din Touraine
brânză de oi
brânză de oi uscată
brânză de oi semi-maturată...
... pasteurizată cu aromă
- smântână maturată, numită smântână proaspătă
- unt dulce pasteurizat
De 6 ani, am implementat o abordare de calitate prin aderarea la asociația Bleu Blanc Coeur. În acest scop, sistemul de furajare a fost repensat pentru a oferi furaje bogate în omega 3. Produsele Bleu Blanc Coeur sunt apreciate de clienți pentru bogăția lor, pentru aspectul ecologic și bunăstarea animalelor. Ne...