Germania, Nürnberg
... lipicios, arahide crocante și ciocolată fină creează un echilibru perfect de arome și texturi. Snickers este adesea savurat ca o gustare sau un desert și este, de asemenea, folosit frecvent ca ingredient în diverse rețete, cum ar fi fursecuri, brownie-uri și delicii cu înghețată. Ambalajul său iconic roșu și sloganul atrăgător „Snickers satisface” l-au făcut un brand recognoscibil în industria conservelor.
Germania, Taunusstein
... adăugate grăsimi suplimentare sau zaharuri inutile. Bogate în fibre, proteine, fier, magneziu și potasiu. Le poți savura cu fructe, cereale, înghețată sau iaurtul tău preferat. Pot fi folosite chiar și pentru a decora prăjituri sau adăugate în smoothie-uri.
Germania, Laucha
...Caracteristici: • substitut de smântână 100% vegetal, absolut autentic în gust față de smântâna din lapte • premiat ca Deliciu al Anului 2020 pentru gustul său deosebit • consistență ușoară și aerisită & stabilitate ridicată • pentru prăjituri, deserturi sau fructe, pentru cappuccino și înghețată • fără colesterol, fără lactoză, fără gluten, fără proteine • vegan, certificat kosher parve & halal Variante: • clasic, ca smântână de bătut gata de utilizare • cu 3,4% cacao, ca smântână de bătut cu ciocolată gata de utilizare...
...Acest aditiv de aromă cu aromă naturală servește în sistemul cu 2 componente (format din bază de înghețată și aditiv de aromă) ca componentă de aromă pentru prepararea amestecului de înghețată. Ingrediente Zahăr, lapte praf degresat spray, lapte praf de zer îndulcit spray, cacao, agenți de îngroșare (făină de semințe de guar, alginat de sodiu, caragenan), aromă naturală. Poate conține urme de...
Germania, Niederkrüchten
... obținut prin presarea sâmburilor de fructe. Uleiul rezultat în urma acestui proces este de obicei incolor și fără gust. Prin prelucrare mecanică, uleiul poate fi transformat și în grăsime tartinabilă. Din acest motiv, uleiul este adesea folosit în industria alimentară pentru producția de produse pe bază de margarină. În industria cosmetică, uleiul este frecvent utilizat pentru fabricarea săpunurilor. În bucătărie, uleiul de sâmbure de palmier este mai rar întâlnit. Totuși, este folosit în industria alimentară pentru producția de glazuri de cacao, înghețată sau bomboane de înghețată.
Germania, Norderstedt
... ultimul rând unei competențe istorice în fabricarea ciocolatei, pe care am dobândit-o prin experiențele noastre în producția de confiserie și prăjirea boabelor de cacao. Prin producția proprie de ciocolată, putem garanta, de asemenea, un standard de calitate constant ridicat. TRADIȚIE ȘI INOVAȚIE Experiența noastră de peste 90 de ani în domeniul ciocolatei ne permite să oferim consultanță...
... clientul să obțină cea mai bună înghețată cu produsele noastre, Rigoli oferă consultanță tehnică. Suntem întotdeauna disponibili cu sfaturi și pentru o procesare personalizată a rețetelor. Desigur, dezvoltăm și specialități conform dorințelor și nevoilor dumneavoastră. Succesul dumneavoastră este obiectivul nostru.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play