Franța, Bordeaux
...este un vin de plăcere, recompensat regulat în ghidul Hachette. Culoare: 66 % Merlot, 33 % Cabernet Sauvignon și 4 % Cabernet Franc Vinificare: Recoltare manuală în ladă Maturare: 5 luni în cuve de beton, apoi întreaga cantitate în butoaie timp de 12 luni (50 % din 1 vin, 50 % din 2 vinuri) Degustare: O culoare de un frumos roșu granat. La nas, arome strălucitoare de fructe roșii și vanilie. În gură, atacul este moale, rotund. Vinul este armonios, echilibrat, cu un final foarte plăcut pe fruct.
Franța, Bordeaux
... treia crame din clasamentul din 1855. Structura viței de vie este dominată de cabernet-sauvignon, care reprezintă 65% din suprafață, urmat de 25% merlot și 10% cabernet franc. În vii, randamentele sunt controlate, iar metodele utilizate sunt cele ale luptei raționale. Recoltarea este manuală, pentru vinificări moderat extractive și maturări în butoaie, unde lemnul nou nu domină. Culoare: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (33%), Cabernet Franc (7%) Producător: Familia Borie din Saint-Julien-Beychevelle (33250) Formate și ambalaje: Sticlă (75cl) - Cutie din lemn de 12 - 2013...
Franța, Auxerre
Descoperiți selecția noastră de vinuri roșii, albe, roze și efervescente divine! Ambiția noastră este de a facilita cooperarea între vinificatorii francezi și cumpărătorii naționali și internaționali. Fondată în 2018, DIXVINS este magazinul dumneavoastră B2B care oferă vânzarea online de vinuri și băuturi spirtoase made in France, destinat restaurantelor, magazinelor de vinuri și distribuitorilor ...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Vinul: Monopol al denumirii de origine exclusiv deținut de familia Jaeger-Defaix, 1er Cru Clos du Chapitre produce, an de an, un Pinot noir rafinat, structurat și cu o bună capacitate de păstrare. Randamentele sunt aici strict controlate pentru a dezvolta puterea și lungimea în gură, iar vinul este maturat timp de 15 până la 18 luni în butoaie. Rezultatul este o bogăție aromatică frumoasă, cu...
Franța, Saint Cannat
... argiloase cu pietriș) și de o bună expunere la soare, ceea ce duce la o bună maturare a strugurilor. VARIETĂȚI DE STRUGURI Merlot 80% Cabernet Sauvignon 20% VINIFICARE Vinul este realizat printr-o vinificare tradițională, începând cu o macerație rece de prefermentare timp de 2 până la 3 zile, urmată de fermentația alcoolică combinată cu o macerație caldă timp de 2 până la 3 săptămâni la temperaturi controlate, pentru a extrage nivelul optim de arome, culoare și taninuri. Vinul este apoi învechit în rezervor până la îmbuteliere, care are loc în castel.
Franța, Brive La Gaillarde
...Anterior cunoscut sub numele de "Vin Paillé", acest nectar își datorează caracterul unic unei tradiții îndelungate și unei maturări controlate. Este un vin de sărbătoare! Vintage 2015, 14 °. Sticlă 50 cl.
... foarte tipice (sălbatice). La o bună maturitate, dacă randamentele sunt controlate, aromele Fer N sunt fructate (coacăze negre, fructe roșii). Aptitudini culturale și agronomice Această soi de struguri cu fertilitate puțin neregulată trebuie tăiat lung. Adesea, o parte semnificativă a mugurilor nu dezvăluie (ochi orbi). Ciorchinii se păstrează bine pe butuc și au un peduncul care se lignifică. Elemente de descriere Identificarea se bazează pe: - frunzele tinere de culoare verde cu zone bronzate, - frunzele adulte de dimensiune mică până la medie, cu cinci lobi și sinusuri l.
Franța, Cahuzac Sur Vere
Domeniul BOSC-LONG se întinde pe 50 de hectare de vii situate pe versanții comunei Cahuzac sur Vère, în cadrul Apelației Controlate Gaillac. Clima favorabilă creează condiții ideale pentru cultivarea viței de vie. La Domeniul BOSC-LONG sunt cultivate soiuri internaționale și regionale. Aici găsim soiuri albe precum Chardonnay, Sauvignon blanc, Loin De L’œil și Muscadelle, precum și soiuri roșii precum Merlot, Cabernet-Sauvignon, Braucol, Syrah, Duras și Gamay. Astfel, domeniul BOSC-LONG produce și comercializează vinuri roșii, roze și albe.
Franța, La Chapelle Heulin
...Astăzi, fiul lor, Jean-Louis BOSSARD, conduce domeniul din 2007, perpetuând cu brio moștenirea familială. Secretul nostru pentru a produce Muscadet-uri de excepție constă în combinația de terroare unice, o recoltă atent selectată și fermentații lente și controlate. Acești factori ne permit să creăm Muscadet-uri cu un caracter bine definit, bogate și suple, dotate cu o lungime frumoasă în gură. Unele...
Franța, Laure-Minervois
... fructuozitate, Viognier pentru catifelare și Roussanne. Fără maturare în lemn pentru vinurile noastre, o maturare pe drojdii totale în alb (6 luni) și macerări de peste 6 săptămâni în roșu. Lucrul cu strugurii prin gravitate, reducerea sulfiților. Caracterul vinurilor noastre: fruct, plăcere, taninuri controlate și catifelate. Sticlele noastre (vizual): colorate, formează o frescă așezate una...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play