...½ Bucată de 3.5 kg DLC 30 zile
Fabricare artizanală regională din Landes. O gătire la abur în sucul propriu pentru mai multe arome. Fabricat în Franța, local și regional, mai ieftin decât jambonul italian.
Marcare foarte frumoasă de trufă neagră pe secțiunea jambonului. Produs excelent pentru aperitivele de seară, petrecerile de familie și gustările de weekend.
...O călătorie între pământ și mare, rezultată din asocierea sării de Guérande cu adevărate fulgi de trufe negre din Provence, care ne dezvăluie astfel toată puterea sa aromatică.
Sfaturi de degustare:
O priză va fi suficientă pentru a sublinia pastele proaspete, un risotto, o carne albă, un carpaccio și va fi ideal pe foie gras și ouă. Se va folosi doar în ultimul moment în preparatele dumneavoastră, odată ce gătirea s-a încheiat.
...Semolă de grâu dur, ouă pasteurizate (20%), trufăalbă (tuber magnatum pico) 0,1%, condimente.
Cum se gătește:
Lăsați 7 minute în apă clocotită.
Ean13:3701511702298
Referință: TagliaTrufBlancItalie1...
...Ulei de măsline extravirgin cu aromă de trufă neagră.
Bucăți de trufăalbă de vară (tuber aestivum) 1%
Ulei de măsline extravirgin de categorie superioară, obținut exclusiv prin procese mecanice.
Sticlă de sticlă 200ml
Data limită de consum 15.05.2019...
...99 % Oțet de vin alb organic*
- 1 % Aromă de trufă*
*Preparat din vin obținut din struguri cultivați organic
Sugestie de servire :
Dressing pentru salate, carne albă, foie gras și pește.
Acest produs este disponibil și în sticlă de 25 cl, la vrac de 3-5-10 litri și butoi de 220 litri.
...Specie: Tuber Borchii Vittadini
Versatil, Bianchetto îndeplinește aceeași rolă ca trufaalbă. Gustul și aroma sa puternică pot însoți aproape orice fel de mâncare cu sos.
Sezon: De la mijlocul iernii până la primăvară, aproximativ din ianuarie până în aprilie.
Suntem activi din august 2013 și domeniul nostru de activitate este fabricarea pastelor proaspete în stil piemontese și comercializarea produselor excelente din terroir-ul nostru, cum ar fi brânzeturile AOP, trufaalbă de Alba, alunele IGP și multe alte specialități delicioase. Atelierul nostru permite vizionarea directă a procesului de fabricație a pastelor noastre și suntem integrați în...
... specialitățile din regiune, inclusiv trufe, foie gras, ciuperci cèpe, în toată Franța. Recoltate între noiembrie și martie, trufele sunt cumpărate „din pământ” de pe piețe. Toate trufele sunt supuse la trei selecții succesive înainte de a fi vândute ca trufe proaspete sau trufe în conserve. Casa oferă Trufa Neagră de iarnă, alte specii de trufe precum TrufaAlbă din Italia – Tuber Magmatum, tuber Brumale, trufaalbă de vară, trufa din China, trufa numită de Bourgogne, Trufa din Lorraine, trufa proaspătă, Trufa neagră de iarnă, trufele în conserve.