• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • jambon

Rezultate pentru

Jambon

FrantaToulouse si Pirineii de SudFabricant/producator
  1. OBERTI

    Franta

    Compania OBERTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnati si carnaciori, Jambon, Carnati si carnaciori, și Jambon. Are sediul în Lacaune, Franta.

  2. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Franta

    Compania SA SALAISONS DU LACAUNAIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carnati si carnaciori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Jambon, Pateu, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Jambon, și Pateu. Are sediul în Lacaune, Franta.

  3. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Franta

    Compania SA SALAISONS PYRENEENNES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jambon, Materiale pentru conservarea prin sarare, Jambon, Materiale pentru conservarea prin sarare, și mountain ham. Are sediul în Ibos, Franta.

  4. CÔTE2BOEUF

    Franta

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.