...Ceapa cu denumirea latină Allium Cepa aparține familiei Amaryllidaceae. FRDP dezvoltă lanțuri agricole pentru cepele biologice. Bulbii de ceapă sunt utilizați atât ca legumă, cât și ca condiment. De îndată ce sunt primiți la fabrică, cepele proaspete biologice sunt spălate, curățate, tăiate și apoi congelate IQF.
Ceapă provenită din agricultura biologică: 100%
Total energetic: 35 kJ 148 Kcal
Fibre alimentare: 2,1 g
Proteine: 0,8 g
Sare: 0,04 g...
... greutatea:Produs supus deshidratării
Greutate:1.2 kg
Precizare privind greutatea:Produs supus deshidratării
Ingrediente:Carne de porc origine Franța, grăsime de porc origine Franța, ierburide Provence, sare, dextroză
Valori nutriționale KJ/Kcal:1129 KJ / 271 Kcal
Grăsimi:16.90 g
Din care Acizi grași saturați (AGS):6.20 g
Carbohidrați:2.90 g
Din care zahăr:1.20 g
Proteine:26.70 g
Ce:6.04 g
Alergeni:lactate: materie primă afectată: condiment...
...Semințele întregi de mărar sunt recoltate din planta anethum graveolens L. Mărarul este o condiment foarte apreciat în bucătărie pentru aroma sa distinctivă de anason.
Semințele de mărar sunt deosebit de delicioase ca acompaniament pentru peștele la grătar sau afumat, brânzeturile proaspete, salatele, legumele, carnea, pachetele, sosurile, prăjiturile, compoturile și gemurile.
Aroma lor de anason...
... se ocupă de parfumul delicat al rețetei.
Îl poți folosi ca condiment, ca supliment de sos, pentru paletele tale la Diavol, pentru woks de legume și, mai ales, pentru pui!
Ingrediente: MUȘTAR din Alsacia 41% (apă, semințe de MUȘTAR, oțet, sare, condimente, arome naturale, bisulfit de sodiu), miere IGP din Alsacia 20%, suc de lămâie, oțet, usturoi, sare, ghimbir, ierburide Provence.
Fabricat în Franța
250 ml
0 (Scara Scoville)...
... BIOLOGICĂ. 100% bio, altfel nimic - consultați informațiile din rubrica noastră: Ceaiuri, infuzii, ierburide Provence.
20 de plicuri de prospețime
Produs al Laboratoarelor "ARAQUELLE" din Lançon de Provence.