...Beneficiile uleiului de ricin organic
Uleiul de ricin este folosit de mai bine de 4000 de ani. Provine din Ricinus communis. A fost utilizat pentru păr. A fost găsit pe părul mumificatelor egiptene, însoțit degrăsimedevită, ceară de albine și rășină de pin.
Uleiul de ricin este compus din 90% acid ricinoleic, precum și din acizi oleic, linoleic, stearic și palmitic.
Acidul ricinoleic ar putea...
...Grăsimea noastră bovină Petfood 2% permite îmbogățirea alimentației animalelor de companie. Profilul său echilibrat de acizi grași și bogăția în acid oleic o fac o grăsimede excelență în ceea ce privește calitatea nutrițională pentru formulările dumneavoastră.
Procesul nostru de transformare și cerințele din caietele de sarcini referitoare la materiile prime permit obținerea unei grăsimi pure de...
... cărnii sale. Animalul, de un negru strălucitor și fără coarne, este crescut în mod pașnic în aer liber în medie 220 de zile pe an. Creșterea sa, practicată cu măiestrie de fermierii irlandezi, conferă cărnii o calitate extremă.
Grand Caractère a ales tehnologia Skin Pack transparentă pentru ambalajele sale. Aceasta se conturează pe carne și vă permite să vedeți produsul direct pe raft pentru a face alegerea în funcție de preferințele dumneavoastră: striuri degrăsime, culoare, formă, ... .
...• Produs retexturat sub formă de foi cu grosimea de 2,5 până la 5 mm
• Lardécor: grăsimede porc retexturată, termostabilă
• Volailledécor: grăsimede pasăre retexturată, termostabilă
APLICAȚII
• Pe toate tipurile de carne: porc, pasăre, vită, miel…
• Pentru aplicații diverse: frigărui, tournedos, fripturi, paupiettes, pateuri…
AVANTAJE
• Preț stabil
• Siguranță bacteriologică
• DLC lung
• O...
...Descriere:
Am elaborat aceste mini cârnați din carne de porci francezi, adăugând piper de Espelette AOP. Ideal pentru aperitiv!
Lista ingredientelor:
Carne de porc, grăsimede porc, sare, LACTOZĂ, condimente (inclusiv piper de Espelette 0,3%), dextroză, zaharoză, plantă aromatică, aromă naturală, conservant: nitrat de potasiu, culturi, membrană colagenică comestibilă devită. A se păstra, de preferință, la o temperatură mai mică de 18°C. Carne de porc: Franța. Nu conține gluten.
DDM: 45z...
...², umplut cu paie.
Producția de carne devită din Valea SEINE este certificată Agricultura Biologică de ECOCERT. Animalele pășunează cât mai mult pe pășunile Natura 2000 ale exploatării. Iarba de acolo este fără egal datorită caracterului umed al mlaștinilor.
Animalele sunt încrucișate blond de Aquitaine, normand și montbéliard pentru a obține un grăsime fină, o carne marmorată și animale rustice...
...ALGO FOODS : Societate de comerț cu carne, bazată în Rungis, specializată în import/export de carne de porc. Putem să vă cumpărăm sau să vă oferim orice tip de tăiere: carcasă, umăr, cotlet, spată, piept, jambon, resturi, grăsime, organe. Cu aceeași calitate a serviciului ca pentru porc, specialitatea noastră, tratăm de asemenea și carne devită, miel și păsări.