Franța, Avignon
...Prunul (Prunus Domestica L) este un pom fructifer din familia Rosaceae, cultivat pentru fructele sale, prunele. Recoltarea prunelor se va face la maturitate optimă pentru a oferi fructului o pulpă galben-aurie și dulce, precum și o coajă de culoare violetă, caracteristică varietăților pe care le utilizăm. Fructele sunt sortate, spălate, curățate de codițe, tăiate în felii, sâmburii sunt îndepărtați și congelate IQF. Prun provenit din agricultura ecologică: 100% Total energetic: 48,7 Kcal 206 kJ Fibre alimentare: 2,3 g Proteine: 0,8 g Sare: Urme...
Franța, Olivet
... proaspătă - 30 g de măsline negre Spălați, periați eventual dovleceii, curățați-i complet sau pe fâșii, nu îndepărtați coaja dacă sunt tineri. Tăiați dovleceii în felii subțiri. Tăiați în rondele. Turnați apa, fondul de vițel sau 1/2 cub de supă. Turnați dovleceii în tigaie. Aduceți la fierbere. Amestecați. Adăugați turmeric, sare, cimbru desprins. Gătiți timp de 10/15 minute, verificați gătirea dovleceilor, păstrați la cald. Tăiați ceapa verde. Preîncălziți cuptorul setând termostatul între 6/7 (200°C) timp de 45 de minute, dar verificați întotdeauna...
Franța, Bohas-Meyriat-Rignat
... rece „de neuitat”, infuzați-l în apă clocotită (85-90°C) timp de 7-10 minute. Îndepărtați frunzele infuzate. Adăugați după gust zahăr (sau miere) în infuzia încă caldă și lăsați să se odihnească. Odată ce infuzia s-a răcit, păstrați-o la rece timp de 30/40 de minute. În momentul degustării, adăugați câteva cuburi de gheață și, eventual, câteva bucăți de fructe proaspete sau frunze de mentă proaspătă. Serviți întotdeauna rece și lăsați-vă impresionat! Referință: ROO21007 Marcă: Mango-Papaya...
Franța, Guignicourt
...Coajă de aluat choux umplută cu o delicioasă cremă caldă aromatizată cu cacao și glazurată cu un adevărat fondant aplicat manual •Fără ulei de palmier •Cod produs: 643 •Cod de bare: 3660133006439 •Greutate pe unitate: 90 g •Unități pe carton: 18 •Paletizare a cartonului: 8 cartoane x 18 straturi •Bucăți pe palet: 2 592 Sfaturi de utilizare: Imediat după scoaterea din congelator, îndepărtați filmul de protecție și lăsați produsul să se decongeleze pe o grilă de patiserie, în cameră rece pozitivă timp de aproximativ 3H30.
Țările populare pentru acest termen de căutare