De peste patruzeci de ani, Di Rosa reprezintă un punct de referință în sectorul dulciurilor, oferind o gamă largă de produse care îmbină măiestria artizanală italiană cu pasiunea pentru calitate. Cu peste 200 de articole gata pentru export mondial, Di Rosa nu este doar un brand, ci o garanție de excelență și autenticitate.
Compania noastră nu doar că distribuie produse de înaltă calitate, ci este ...
...Fileul este cea mai valoroasă bucată de carne.
Este format dintr-un țesut muscular moale, fraged și suculent.
Una dintre cele mai comune proceduri este maturarea timp de 2-7 zile, în funcție de vârsta animalului, pentru a fi pregătit pentru prăjire pe grătar.
În același timp, mușchiul este folosit pentru a prepara tournedos și medaillonuri sau filet mignon.
...filet, fără os și fără piele, IVP 25kg/carton
Carne de vită congelată, cvartal frontal, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton
Carne de vită congelată, cvartal posterior, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton...