Italia, Giuliano
De peste patruzeci de ani, Di Rosa reprezintă un punct de referință în sectorul dulciurilor, oferind o gamă largă de produse care îmbină măiestria artizanală italiană cu pasiunea pentru calitate. Cu peste 200 de articole gata pentru export mondial, Di Rosa nu este doar un brand, ci o garanție de excelență și autenticitate. Compania noastră nu doar că distribuie produse de înaltă calitate, ci este ...
România, Botosani
...Fileul este cea mai valoroasă bucată de carne. Este format dintr-un țesut muscular moale, fraged și suculent. Una dintre cele mai comune proceduri este maturarea timp de 2-7 zile, în funcție de vârsta animalului, pentru a fi pregătit pentru prăjire pe grătar. În același timp, mușchiul este folosit pentru a prepara tournedos și medaillonuri sau filet mignon.
Polonia, Poniec
...filet, fără os și fără piele, IVP 25kg/carton Carne de vită congelată, cvartal frontal, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton Carne de vită congelată, cvartal posterior, fără os și fără piele, IWP 25kg/carton...