Franța, Le Sen
... Centrală, estragonul este o plantă foarte aromatică folosită ca iarbă aromatică în bucătăria franceză. În Provence, cultura sa în scopuri de parfumerie este o tradiție. Suprafațe mici de estragon sunt cultivate pentru producția de uleiuri esențiale, iar planta este recoltată de două ori pe an, în iunie și septembrie. Conform aceleași metode ca lavandinul, vârfurile sale florale sunt distilate direct în...
Bulgaria, Otets Paisievo
Budjak LTD este o companie de familie bulgară înființată în 2016, care oferă o gamă largă de uleiuri esențiale de înaltă calitate, ecologice, fără cruzime, organice/bio și produse naturale fabricate în UE, însoțite de certificare BIO, COA, MSDS și toată documentația necesară. Descoperiți gama noastră de produse naturale: • Uleiuri esențiale: Explorați selecția noastră extinsă de uleiuri esențiale ...
Germania, Geesthacht
Firma ENES, înființată în 1999, își procură condimentele direct din țările de origine. Depozitul de 1.600 m² din Geesthacht, lângă Hamburg, permite achiziționarea de cantități mari, astfel încât condimentele ENES pot livra clienților la prețuri accesibile. Dar aceasta nu este totul. Privim cu mândrie și la următoarele aspecte: • Sortiment variat de condimente și ierburi; Oferim peste 300 de art...
Bulgaria, Sofia
... pentru care este atât de frecvent utilizat în bucătăria franceză. Planta de estragon are diferite varietăți - estragon francez, spaniol (cunoscut și sub numele de mexican) și rus. Estragonul francez și spaniol este folosit mai des în gătit decât estragonul rus, care este utilizat în principal pentru a aromatiza diferite băuturi. Ambalare: 125g, 250g și vrac...
Franța, Brouzet Lès Alès
... conform practicilor noastre de aprovizionare responsabilă: Abordare etică, Trasabilitate Bel Air, Mostre, Analize de laborator, Test olfactiv. Provenind de aici sau de altundeva, uleiurile noastre sunt rezultatul unui meșteșug tradițional și artisanal, care permite o extracție optimă. Datorită acestei metode de producție artisanale și tradiționale „de la câmp la sticlă”, puteți descoperi un ulei esențial de estragon bio, bogat în molecule aromatice și de o calitate superioară.
Franța, Ducy-Sainte-Marguerite
Fondat în 1835, Domaine de la Flaguerie este o afacere de familie dedicată producției și transformării mărului pentru cidru. Fiind iubitori de natură, domeniul a adoptat valorile Agriculturii Biologice în 1998. Domaine produce sucuri de mere, cidre IGP Normandie și poirés, Pommeau de Normandie AOC, calvados AOC, ape de viață și alte aperitive și lichioruri biologice de excelență destinate pieței ...
Franța, Gréoux-Les-Bains
... analize cromatografice și peroxizi sunt conforme. Iată câteva exemple de uleiuri esențiale (FEMA-GRAS) pentru care pot fi redactate certificate de alimentație: Lavandin, lavandă, oregano, rozmarin, salvie (oficială și sclarea), estragon, mentă (piperată și verde), cimbru, angelică, lemn de trandafir, estragon, coajă de citrice etc. Plasați comanda: faceți clic aici.
Turcia, Bursa
...Este un parfum de lemn de chihlimbar pentru bărbați. Notele de vârf sunt mandarină, estragon, rozmarin și busuioc; Notele de mijloc sunt anason, neroli, geranium și crin de vale; Notele de bază constau din vanilie, migdale, fasole tonka, benzoe și lemn de cedru.
Franța, Avignon
...L'estragon biologic, cunoscut și sub denumirea de iarba dragonului, este o plantă erbacee din familia Asteraceae, cultivată pentru frunzele sale parfumate. De îndată ce ajunge la fabrică, estragonul biologic este spălat, stors, congelat IQF, sortat, tăiat și apoi calibrat. Estragon provenit din agricultura biologică: 100% Total energetic: 49 Kcal 207 kJ Fibre alimentare: 5,3 g Proteine: 3,4 g Sare: 0,2 g...
Austria, Wien
... oțet de ierburi făcut în casă din estragon proaspăt, iar gustul este picant, dar nu prea iute. Ca un muștar versatil, muștarul Ramsa cu estragon se potrivește cu mâncăruri consistente și cu toate tipurile de carne, fie că este prăjită, la grătar sau afumată. Tartarul de vită primește, de asemenea, o notă specială și picantă. Muștarul nostru cu estragon este, de asemenea, foarte potrivit pentru a îmbunătăți multe sosuri sau maioneză. Marinadele pentru salate primesc un gust special, fin și picant cu estragonul nostru. Distincție: Vegan...
Tunisia, Tunis
I3C+ este o companie specializată în exportul de produse agroalimentare. Datorită gamei sale variate de produse agroalimentare, compania noastră se dezvoltă în principal în exportul și distribuția de ulei de măsline, curmale, paste, băuturi carbozoase, conserve, condimente, produse de patiserie, ambalaje alimentare, produse de igienă și multe altele. I3C Plus este partenerul dumneavoastră de încr...
Franța, Lyon
NATIVUS este o companie cu sediul în Lyon, specializată în vânzarea de produse pe bază de plante și CBD din 2018. Gama noastră variată include flori de CBD bio, uleiuri de CBD infuzate cu plante uscate relaxante, infuzii și ceaiuri din cânepă și plante adaptogene, cosmetice bio pe bază de ulei de semințe de cânepă, precum și pastile sau bomboane pe bază de CBD. Pentru a garanta transparența în ce...
Franța, Perpignan Cedex
Este în regiunea sacră a Souss-Massa, țară a aromelor, plină de soare, mărginită de masivele Haut Atlas și de deșertul Guelmin, că SIPAL își cultivă ierburile aromatice proaspete. Selectăm cu cea mai mare atenție cele mai calitative plante aromatice pentru a vă oferi o gamă largă de arome, gusturi și parfumuri. SIPAL, companie specializată în distribuția de ierburi aromatice în întreaga Europă, a...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Muștar verde de Dijon cu estragon Fabricat cu moară de piatră. Compania Edmond Fallot, din 1840. Produs din Franța (Burgundia) Borcan de sticlă 190ml - greutate netă 210g...
Franța, Saint Germain En Laye
... evidențieze delicat aromele. Totuși, atenție să nu fie folosit în exces, deoarece poate deveni toxic chiar și în doze mici, din cauza conținutului său de estragol. Conform recomandării europene, doza zilnică admisibilă de 40 mg pe zi de metilchavicol (estragol) pe cale orală pentru un adult corespunde la 1 picătură pe zi de ulei esențial de estragon. Prin urmare, utilizarea pe cale orală trebuie limitată și restricționată la o perioadă de 24 până la 72 de ore. Sfaturi de utilizare Diluați 1 picătură la rece într-un corp gras pentru a aromatiza preparatele dumneavoastră culinare. Conținut: 5 mL/0,17 fl.oz...
Elveția, Schongau
În 1963, Oskar Kunz, ca inventator și gurmand cu patru meserii finalizate - bucătar, brutăre, cofetar și măcelar - a avut o viziune: pentru preparatele sale rafinate, dorea să folosească ierburi proaspete din grădină în timpul verii, fără procese de uscare, astfel încât să își păstreze aroma autentică și în timpul iernii. În decurs de aproximativ 10 ani, a dezvoltat un proces. L-a patentat și, în...
Franța, Ham
... siropoasă, acest oțet de mere emană arome subtile de estragon care se îmbină armonios cu aciditatea caracteristică a oțetului de mere. Gustul său proaspăt și ușor anizat va aduce o notă aromatică la dressingurile, marinările, sosurile și preparatele gătite. Oțetul nostru de mere bio provine din mere biologice cultivate cu respect pentru mediu, fără utilizarea de produse chimice sau OMG-uri. Estragonul proaspăt folosit pentru infuzie este cules la maturitate și uscat cu grijă pentru a păstra toată aroma sa naturală. Referință: AR800212 Conținut: 250ml...
Belgia, Nivelles
Povestea ChèvrArdennes începe în anii '70, cu o idee inovatoare: crearea unei fabrici experimentale dedicate producției de brânză de capră. Proiectul prinde viață la Bastogne, în inima Ardenelor belgiene. Fabrica este apoi preluată de Vache Bleue și beneficiază de expertiza și know-how-ul familiei Loicq. În 2005, sub impulsul grupului Loicq, ChèvrArdennes se stabilește pe actualul său site din Niv...
Germania, Ettlingen
Franța, Saint Christol De Rodières
...Ingrediente : - 100 % Oțet de Vin Alb Vechi din Agricultura Biologică - Ramuri de Estragon din Agricultura Biologică Sfaturi de utilizare : Acest oțet de vin alb cu estragon va adăuga caracter supelor de roșii și gazpacho-ului. De asemenea, va fi apreciat în sosuri pe bază de brânză albă, precum și pentru marinarea peștelui și a păsărilor de curte. Acest produs este disponibil și în 25 cl.
Franța, Grigny
...Această sos bernaise excelează prin savoarea sa bogată. Un echilibru armonios între oțetul de estragon și buchetul de ierburi fine (estragon, cerb și ceapă verde) este esențial pentru acest sos. Preparată fără ouă și cu ulei vegetal, reprezintă o alternativă mai ușoară și mai sănătoasă decât sosul bernaise clasic. Această bernaise oferă bucătarului o alternativă bogată, savuroasă și rentabilă în comparație cu sosul bernaise tradițional. CONDIȚIONARE: 6 x 1 kg = 6 kg...
Franța, Rivarennes
...Pe măsură ce îmbătrânesc, câinii sunt predispuși la diverse dureri articulare și musculare care le afectează mișcarea. Durerea poate chiar să le limiteze mobilitatea, iar companionii noștri cu patru picioare vor avea dificultăți în a se deplasa. Nimassène acționează asupra tendinitelor, reumatismului și dificultăților musculare. Compoziție 100% naturală. Urzică dioică, Coacăze negre, Busuioc, Salcie albă, Estragon.
Franța, La Rochelle
Franța, Villefranche Sur Mer
...). CONTENȚIE 100 ML LISTA INGREDIENTELOR alcohol/alcool denat, aqua/apă, parfum/fragrance, benzyl alcohol, citral, coumarin, eugenol, hexyl cinnamic aldehyde, limonene, tree moos Cod Promoțional de Moment:2plus1 (inscrieți înainte de plată) Cap:Violete, Estragon Inimă:Musc, Trandafir Fund:Vanilie...
... alimente colorante în toate modificările și concentrațiile posibile, inclusiv pe suporturi uscate! Extras din program: Busuioc Cimbru Capsicum Chimen Curcuma Curry Mărar Estragon Ghimbir Cardamom Usturoi Coriandru Chimen Leuștean Dafin Majoran Nucșoară Nucșoară Cuisoare Oregano Paprika Pătrunjel Piper Piment Rozmarin Salvie Țelină Ceapă verde Cimbru Ienupăr Scorțișoară Ceapă ...și multe altele Nu găsiți oleoresina sau uleiul esențial dorit? Vă trimitem cu plăcere mostre și specificații, precum și o ofertă specială!
Franța, Levallois Perret
...Cimbrul este o plantă aromatică, gustul său fiind ușor amar și picant. Utilizări ale Cimbrului în bucătărie: *Versiune sărată: Cimbrul se armonizează bine cu rozmarinul, măghiranul, salvie și estragon. Se potrivește cu roșii sau dovlecei... *Versiune dulce: Cimbrul se potrivește cu zahărul brun, oferind o aromă specială fructelor de pădure, caise, piersici sau mere. Beneficiile Cimbrului: Antiseptic, antibiotic, antimicrobian și antiviral.
Belgia, Groot-Bijgaarden
... articole, atât din țară, cât și din străinătate. Taste Up este specializat în cultivarea leușteanului, rucolei, ridichilor și spanacului de iarnă. În plus, în timpul sezonului cald, avem diverse ierburi speciale în sere. Atât soiuri de bază - de exemplu, estragon - cât și soiuri mai speciale, cum ar fi busuiocul thailandez și cimbru lămâios. Prin utilizarea programelor de cultivare adaptate nevoilor clienților noștri, putem oferi pe tot parcursul anului salate și ierburi proaspete din grădinile noastre.
Franța, Nice
ISOPE PROVENCE este specializată în Uleiuri Esențiale, 100% pure și naturale, convenționale și BIO. Uleiurile noastre Esențiale (Lavandă, Lavandin, Oregano, Salvie, Cimbru, Hysope, Semințe de morcov, Livèche, Sarriette, Estragon...) provin în majoritate din producția de familie și de la vecini apropiați, din sudul Franței, în Drôme Provençale, dar și de la producători străini selectați...
Țările populare pentru acest termen de căutare