Franța, Brignais
...Fulgi de ovăz acoperiți cu piure și bucăți de alune Cereale integrale Bogate în fibre Gătit lent la cuptor Crocanți și delicioși Rețetă vegană Listă scurtă de ingrediente Mod de utilizare Se toarnă într-un bol cu lapte/băutură vegetală sau se folosește ca topping pe brânză de vaci sau pe un desert. Ingrediente Fulgi de ovăz* 57,5%, alune* 14% (piure*, bucăți*), zahăr de trestie blond nerafinat...
Polonia, Wrocław
...INGREDIENTE: ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, aromă naturală de vanilie), alune de pădure 6%. Conține alune de pădure. Poate conține lapte și alte nuci. Set: Folklore...
Germania, Darmstadt
... delicioase. Pot fi adăugate la cereale pentru mic dejun, amestecuri de granola sau musli, combinate într-un desert delicios, într-un amestec de fructe și nuci, într-un baton de cereale și chiar folosite ca garnitură pentru iaurt și înghețată, transformate într-o unt de nuci hrănitor și amestecate cu smoothie-urile de dimineață pentru un plus de aromă! Alune - variante: Natur...
Franța, Appietto
...Canistrelli cu alune și clementine O altă noutate din noua noastră gamă cu această rețetă delicioasă de biscuiți corsici tradiționali, tăiați, cu alune și clementine. Prăjiturelele noastre, emblematice ale insulei frumuseții, sunt de savurat în orice moment al zilei, fie pentru micul dejun, gustare sau desert. Canistrelli-urile noastre vă vor încânta cu gustul lor, textura crocantă și varietatea...
Italia, Cortazzone
...Tort de Nuci produs exclusiv din făină de nuci parțial dezoleate, fără utilizarea făinii de grâu. Desert tipic din tradiția piemontese, într-un elegant ambalaj de cadou. Consistență moale și nu uscată, cu un gust intens de nuci, fără conservanți. Durata de valabilitate 12 săptămâni.
Polonia, Kamieniec Zabkowicki
...Va fi o surpriză pentru cel mai mare gurmand. Fiecare dintre cele șase smochine a fost tăiată manual și umplută cu mâini pline de dragoste pentru dulciuri. În cutia de ciocolată veți găsi smochine umplute cu alune prăjite, migdale prăjite și coajă de portocală. După umplere, smochinele sunt învelite în ciocolată neagră belgiană, care echilibrează dulceața miezului. Aceste combinații nu sunt întâmplătoare, ci reprezintă o compoziție bine gândită pentru a nu dezamăgi pe nimeni care caută arome originale. caracteristici ale produsului: Fără gluten, Fără sare, Vegan...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...Format: 460ml Înghețată cu ciocolată belgiană (13%, conține minimum 50% materie uscată de cacao) cu un sos de pastă de alune (1%) și bucăți de alune prăjite caramelizate (6%). Lăsați-vă seduși de înghețata noastră cu ciocolată belgiană și alune: o delicioasă înghețată cu ciocolată belgiană sublimată de un sos de ciocolată-alune și de bucăți de alune caramelizate. Un desert înghețat delicios, fără coloranți sau arome artificiale, pentru o plăcere supremă.
Franța, Talant
... fondue cu ciocolată originală, oferiți farfurii cu alune măcinate, orez expandat... pentru a înmuia fructele după îmbrăcarea în ciocolată, pentru a adăuga o notă crocantă. Curățați bine după fiecare utilizare. Referință: FC20 În stoc: 55 Produse Dimensiuni: Ø 210 mm x H. 420 mm...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... special alături de un desert cu fructe roșii. Delicios! Domeniul: Cei doi frați Charles-Henry și Emmanuel Fourny conduc domeniul Veuve Fourny din 1993. Ei reprezintă a 5-a generație familială a acestei superbe exploatații, ale cărei vii sunt situate în principal în Vertus (Côte des Blancs). Solurile sunt calcaroase, cu un conținut de piatră de var, iar vinificarea este foarte puțin intervenționistă...
Italia, Mazara Del Vallo
...Torta cu șapte văluri este un desert elaborat, dar cu un gust excepțional, o tortă de încercat și savurat: o explozie de ciocolată, ideală pentru adevărații gurmanzi. Se compune din mai multe straturi cu bavareză de ciocolată, de alune, un pandișpan cu cacao, un strat crocant și o glazură de oglindă pe deasupra.
Franța, Capdenac Gare
... metabolismul energetic. • Sursă de potasiu. Acest oligoelement susține funcționarea sistemelor muscular și nervos și contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale. Mai multe arome pentru băuturi, ciocolată [proteine 100% mazăre], desert vanilie, mousse cacao alune și creme, ciuperci. Când este recomandat? Preparatele bogate în proteine VÉGÉNUTRIL pot fi recomandate în timpul dietelor...
Franța, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1996 este un an de recoltă care se distinge prin prospețimea și complexitatea sa. Cu note de alune prăjite și cuișoare, oferă o experiență de degustare plăcută și memorabilă. Acest băutură spirtoasă, învechită în butoi de stejar, este perfectă pentru cei care caută o finală frumoasă, moale, fără agresivitate. Fie că îl savurați singur sau ca acompaniament pentru un desert, acest armagnac vă va încânta.
...Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune "Piemonte" IGP. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu coji de lămâie confiate și stafide Sultanina. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune Piemonte IGP și cacao. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu ciocolată neagră. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de migdale. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu stafide Sultanina.
Italia, Barletta
... ciocolată fără zahăr, și 10 produse biologice create pentru palatele cele mai delicate și rafinate. PREMIU: 2007 (Dolci Torino) Cel mai bun desert de acompaniament 2013 (TuttoFood Milano) 1° premiu ecosustenabil 2018 (Chocolate awards med. Firenze) medalie de argint ciocolaterie fină. Produse: fără gluten, fără zahăr, biologice, nutriaceutice, vegane și vegetariene, cu energie solară și ecosustenabilă.
... activitatea cu o organizație împărțită în șase regiuni în cadrul companiei. Principalele grupe de produse; Produse alimentare pudră pentru retail; Bulete, supe și condimente, auxiliare, amestecuri de desert pudră, tăiței, cremă de alune cu cacao, amestecuri de făină pentru prăjituri, făină și amidonuri, produse de băut pudră pentru retail; cafea, băuturi calde cu aromă de fructe, băuturi reci cu aromă de...
... urmeze pașii tatălui și unchilor săi. Astăzi, cu ajutorul soției sale Simona, Riccardo Costenaro duce mai departe cu mândrie barul-patiserie, unde a experimentat cu succes rețete care unesc tradiția dulce toscană cu cea valtellineză: celebru este „Buccellato” său, un desert tipic cu struguri, alune, anason, migdale și nuci, o rețetă exclusivă de care este, pe bună dreptate, foarte gelos. Pentru viitor, Costenaro visează să se extindă și mai mult, iar cel mai mare dintre copiii lor, Nicholas, a decis deja să studieze la Institutul de Gastronomie pentru a putea, într-o zi, să-i urmeze pașii.
Țările populare pentru acest termen de căutare