Franța, Vincennes
...Felii de ridiche neagră Bio, Curcuma și 5 boabe; marinate într-o saramură artizanală. Produs vândut în pachete de 12 borcane; ofertă rezervată profesioniștilor. Conservele noastre sunt fabricate în Île-de-France din legume provenite de la producători locali. Greutate netă: 220g Greutate netă scursă: 110g Greutate brută totală: 5 kg...
Franța, Astaffort
...TERRINE FORESTIERĂ VEGETALĂ. 100g Nu, nu și nu! Vă garantăm că în acest borcan frumos nu există carne, ci doar ingrediente vegetale de calitate și un amestec de ciuperci cu o intensitate delicată. Închideți ochii, sunteți în mijlocul pădurii. INGREDIENTE: ulei de cocos (35%), apă, proteine de soia, drojdie de bere bio, ciuperci, muștar, ulei de rapiță, sare, agar-agar, făină de chia bio, tamari bio, piper negru, oțet xeres, condimente, usturoi, pastă de roșii, miso de orz, ceapă.
Spania, Cox (alicante)
...Ceapa roșie în oțet este condimentată cu apă, sare, oțet de vin alb și colorant alimentar. În ciuda faptului că este murată, ceapa roșie în oțet are un gust blând și ușor.
Spania, Molina De Segura
...Putem furniza castraveți murați în oțet, saramură și acid acetic, atât în butoaie, cât și în borcane. Așteptăm comenzile dumneavoastră. Cu respect, Jesús Aguilar. Aguilar Export s.l.
Tunisia, Tunis
...Oțet de mere 100% natural cu ghimbir. Fiecare dintre aceste două ingrediente are propriile sale beneficii, iar în acest amestec, un efect sinergic îmbunătățește proprietățile fiecăruia. Fermentație alcoolică Fermentație acetică Reglementare Spațiu de depozitare Îmbuteliere Categorii: Agroalimentar Oțet natural Culoare: galben-portocalie Aciditate (grad acetic): 5% (+ 0,5%) Miros: Ghimbir Aciditate: pH scăzut: 2,8 Aspect: limpede Alcool rezidual: < 0,5%...
Franța, Paris
...Datorită fermentației sale lente de 3 săptămâni în butoaie de stejar și maturării timp de un an, oferă acest gust unic, moștenire a unui meșteșug secular.
Franța, Arles
...L'artisan Popol Preparare culinară de oțet de fructe. Ingrediente: oțet cristal 8% aciditate (41%), pulpă de lămâie (20%), pulpă de grapefruit roz (22%), zahăr și pectină de măr.
Italia, Palagonia
...Ingrediente: Ciuperci cultivate 65% (Agaricus Bisporus), ulei de semințe de floarea-soarelui 35%, oțet de vin, sare, arome naturale în proporții variabile (mentă, usturoi, piper roșu măcinat, fulgi de piper roșu, paprika). Acid citric, acid L-ascorbic. Ambalaje disponibile: 212g/620g/1kg/3kg...
Spania, Sevilla
...Manuel Claros, marca de referință la nivel mondial pentru boquerones în vinagre, elaborează acest produs într-un mod artizanal. Se lucrează doar cu Materii Prime de Înaltă Calitate. Procesul de elaborare manuală cu pește proaspăt adus direct din marea cantabrică și selectat cu rigurozitate, dă naștere unei rețete elaborate pe parcursul a 3 generații, care converge în acest produs de înaltă calitate.
Franța, Soreze
...Fă-ți oțet G. FournilMarietta Ed. Utovie 48 de pagini. Oțetul: istoria sa, aplicațiile, utilizările și beneficiile... Tot ce trebuie să știi pentru a-l reuși. REF:LIFUTVNG Materie principală: hârtie Fabricat în: Franța Lățime: 14 cm Înălțime: 20 cm Greutate netă: 0,075 kg...
Franța, La Rochelle
Situată în cadrul Casei Diocesane din Dijon, pe 9 bis Boulevard Voltaire, Boutique Ciel et Terre își deschide porțile în martie 2021 pentru a oferi cărți religioase, produse din tradiții monastice, precum și obiecte religioase locuitorilor din Dijon și vecinilor acestora. Colaborăm cu mănăstiri și abații din întreaga Franță. Astăzi, colaborăm cu aproape 40 de instituții religioase diferite în spri...
...având o bună adaptabilitate, fiind utilizată pe scară largă pentru presarea capacelor de borcane, capacelor de sticle din plastic, capacelor de conserve, în industrii precum alimentație, băuturi, cosmetice, chimicale etc. Mașina folosește o linie dreaptă pentru a introduce sticla, aranjând automat capacele, acoperind capacele, capacele după acoperire și verificarea acestora vor intra în sistemul de...
Franța, Vaulx-En-Velin
Începând din 2001, compania BHS OLIVES este specializată în confiserie, ambalare și comercializarea produselor oleicole și a derivatelor acestora pe piața națională și intenționează să continue să exporte, care a fost una dintre principalele vocații ale companiei. De asemenea, intervine în domeniul subcontractării, aducând expertiza sa, capacitățile de stocare și personalul cu o mare experiență în...
Franța, Paris
... dumneavoastră în toată simplitatea. Realizate cu doar prospețimea legumelor de sezon, blanșate în apă, oțet și vin alb, și introduse în ulei de măsline extravirgin odată ce sunt uscate, într-un recipient de sticlă care nu ascunde nimic, pentru că la noi nu este nimic de ascuns.
Franța, Gennevilliers
...Îmbunătățiți-vă preparatele și impresionați-vă apropiații cu chutney-ul de mango de la Maison Nialé. Chutney-ul nostru este un sos dulce-acrișor realizat din fructe sau legume conservate în oțet. În funcție de savoarea sa, este consumat ca garnitură pentru carne, ca desert pe o tartă sau chiar întins pe o felie de pâine prăjită. Cu gustul său delicat de fructe, acest chutney de mango din Mali vă propune să evidențiați combinația dulce-sărată în preparatele dumneavoastră, pentru un brunch sau o cină de vară reușită. Borcan din sticlă de 190 ml. Conținut: 190 ml...
Franța, Narbonne
... remarcă prin versatilitatea sa și gestionarea ușoară prin intermediul ecranului tactil, ceea ce permite integrarea sa fără complicații într-o linie completă de ambalare. Această etichetatoare automată este ideală pentru diverse formate și sectoare de activitate: - Alimentație (sosuri, miere, gem, ulei, oțet, muștar etc.), - Cosmetică (cremă, parfum, ulei, săpun, săpun lichid etc.), - Vopsea și lac (bidon, conserve, borcane etc.), - Chimie (detergent, solvent, produse de curățare etc.).
...Capere La Perla în oțet de brandy, 720 ml Furnizorul nu oferă o descriere detaliată a produsului. DIMENSIUNE: 720 ml MARCA: La Perla REȚETĂ: în oțet de brandy AMBALARE: 12...
...Numele provine de la Capone, care pe vremea aceea se găsea ușor în bucătăriile siciliene datorită abundenței sale. Capone era servit împreună cu roșii și vinete. La începutul secolului trecut, acest preparat a devenit parte din tradiția culinară populară, iar capone a fost înlocuit cu alte legume. Legumele, atent selectate, sunt prăjite separat și ulterior gătite cu un sos special de roșii. Ingrediente: Vinete prăjite tăiate cubulețe 37%, sos de roșii, ulei de semințe de floarea-soarelui, ulei de măsline extravirgin, ceapă, țelină, măsline, capere, zahăr, arome naturale, oțet.
...Sunteți specializat în domeniul alimentar? Și sunteți interesat de baby caracatiță cu pesto de 2.9kg? În preparate, baby caracatița cu pesto se integrează foarte bine. Ingrediente: Baby caracatițe (55%), ulei de floarea-soarelui, busuioc (8%), nuci de caju, nuci, brânză rasă (lapte, sare, cheag, conservant lysozyme din ou), fulgi de cartofi, oțet, sare, zahăr, ulei de măsline extravirgin...
Polonia, Jastrzebie-Zdroj
...Pregătite într-o marinadă specială, în care proporția corectă a tuturor ingredientelor este atât de importantă – începând de la apă și până la aditivi – oțet, zahăr, muștar, care conferă castraveților gustul dorit. La aceasta se adaugă forma lor elegantă, care se potrivește perfect pentru pregătirea diverselor aperitive.
Franța, Malataverne
... credeți. Iată câteva idei, trucuri de gătit și rețete pentru a le folosi în orice circumstanță, de la pesto la salate și supă. ÎNMUIEREA ROȘIILOR USCAȚI Înainte de a le folosi în preparate, roșiile uscate trebuie să fie înmuiate în apă, pentru a le rehidrata și a îndepărta sarea folosită pentru conservare. Clătiți-le bine sub apă curentă, apoi puneți-le într-o cratiță cu apă rece și un fir de oțet. Fierbeți și îndepărtați cratița de pe foc.
...Serviciul de vânzare e-commerce al specialităților gastronomice din Emilia Romagna, cu gustul emilian, trimise prin curier rapid în toată Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, oțet balsamic tradițional, vinuri Lambrusco, Cotechino și Zampone din Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, conserve de cireșe de Vignola, Perle în oțet balsamic, Savoret.
Franța, Gennevilliers
...La piureul de ardei iute cu o textură fină, așa cum îl oferim, este rar, deoarece necesită o pregătire minuțioasă pentru a îndepărta numeroasele sale semințe. Și totuși, ce deliciu pentru iubitorii notelor picante! Este o fabricare artizanală tradițională creată exclusiv pentru Seneafood. Piure de ardei iute extra picant 100% natural, fără coloranți sau conservanți, conform reglementărilor în vigoare. Ingrediente: Ardei proaspăt 97%, ulei 1%, oțet 1%, sare 1% Nota dominantă: foarte picant Textură: Fină, fără semințe Sfaturi de degustare: Se potrivește cu preparatele sărate.
Italia, Salerno
... virgin, oțet, sare, arome naturale, antioxidanți, potențiatori de aromă, aromă. Compania operează în conformitate cu reglementările naționale și europene, în regim de autocontrol și în conformitate cu principiile sistemului HACCP. Compania aplică proceduri de curățenie și dezinfecție, dezinsecție și controale igienice, și efectuează controale microbiologice și chimice asupra materiilor prime...
Italia, Sassello
...ardei iuți crocanți umpluți (cu cremă de ton) în ulei de măsline extravirgin, ardei iuți crocanți în ulei de măsline cu anșoa, capere și măsline, roșii uscate aranjate în ulei de măsline, ceapă amară-dulce, cepe mici la grătar în ulei de măsline, cepe mici cu oțet balsamic I.G.P. din Modena, anghinare crocante din Sardinia în ulei de măsline, vinete la grătar în ulei de măsline, ardei cu trufă, mix de aperitive în ulei de măsline, cremă de brânză topită cu trufă, pastă de măsline cu trufă, cremă de trufă.
Germania, Frankfurt Am Main
... umplere sunt construite modular. Puteți începe cu o linie de umplere mică și, dacă este necesar, extindeți confortabil linia de proces cu alte mașini. Astfel, linia de umplere crește odată cu nevoile dumneavoastră și evitați investițiile inutile în mașini care nu pot fi extinse. O mică afacere poate începe cu o singură mașină de umplere și poate extinde ulterior automatizarea pe măsură ce afacerea...
Italia, Paterno'
...Cunoscută în întreaga lume ca un fel de mâncare specific bucătăriei siciliene, a fost de asemenea inclusă printre P.A.T. ale Ministerului Politicilor Agricole. Vinete, ardei, ceapă, țelină, măsline verzi și negre, capere, oțet, sare, zahăr, piure de roșii locale și ulei de măsline extravirgin, acestea sunt ingredientele versiunii catanese a CAPONATEI; care, împreună cu respectul pentru tradiții și experiența în producție, contribuie la răspândirea și menținerea unui nume de prestigiu pentru Bucătăria Siciliană în lume.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play