Spania, Guijuelo (salamanca)
...½ Chorizo Ibérico Extra (aprox. 0,5 kg) Amestec de carne tocată sau tăiată, adăugat cu sare, boia și condimente, frământat și umplut în intestin natural de porc (calibru 60/65 și lungime între 35 și 55 cm), care a suferit un proces de maturare-desicare. Referință: l0001...
Emiratele Arabe Unite, Dubai
...Umărul de porc este o bucată care constă din carne de cea mai bună calitate. Carnea suculentă conține o cantitate minimă de țesut conjunctiv, iar fibrele grase sunt distribuite uniform în interiorul mușchilor. Producător: Ucraina Caracteristică: Refrigerat, Congelat Produse refrigerate: 12 zile la 0 +4 ºC Produse congelate: 6 luni la -18 ºC...
Franța, Guérande
...Descoperiți aromele din Provence pentru a evidenția toate peștele, carnea albă, legumele la abur etc.... Această compoziție este perfect dozată pentru a reuși cu ușurință preparatele dumneavoastră! Se folosește pentru a aromatiza gătitul la cuptor sau pe grătar: pește, friptură de vițel sau de porc, coaste de vițel sau de porc la grătar, carne și legume la grătar. Sarea naturală din Țara Albă nu...
Franța, Mietesheim
...Muștarul Violette cu Must de Struguri este unic datorită unei culori violet superbe și a unei arome inegalabile, atât fructate, cât și subtil picante. Culoarea sa violetă inconfundabilă se datorează adăugării de boabe de struguri roșii zdrobite în must, încorporate în muștar. Delicios pentru a acompania carnea de rață, păsările de curte, cârnații, carnea de porc... Ingrediente: Must de struguri roșii (64%), semințe de muștar, apă, oțet de alcool, sare, condimente. Conține: sulfiți Disponibil și în găleată de 1,1 kg...
Germania, Obermoschel
...Cerbii sălbatici cresc în medii naturale. După o hrănire și creștere controlată și o tăiere corespunzătoare, carnea slabă ajunge imediat la procesare. În hrana lor nu se adaugă niciun fel de preparate chimice sau pentru dezvoltarea mușchilor. Salamul conține peste 74 % carne de cerb și doar 22 % carne de porc - o raritate pe piața germană. După adăugarea unor condimente alese, parțial din propria cultură, salamul își capătă gustul său extraordinar. Prin procesul de afumare cu lemn de stejar, rafinarea își găsește finalizarea.