...Ciuperci - Superaliment cu un Viitor
Ciupercile - un ingredient delicios și sănătos care poate fi folosit pentru a crea tot felul de arome interesante pentru industria alimentară.
Iată câteva idei pentru industriile de snacks-uri, carne și lactate.
... la grătar.
Cep este ideal pentru bucătăria din Sud-Vest, vânat, brânză proaspătă, supe și risotto.
Conținutul setului:
3 Creioane de Condimente de tăiat
Un ascuțitor
Recomandare:
1 fulg pe o îmbucătură
5 până la 10 fulgi într-o farfurie
Dimensiuni: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm
Greutate netă: 54g (3 x 18g)...
...Gust: Intens
Aromă: Caracteristică pentru un brânză de oaie cu aromă de hribi
Culoare: Galben pal cu vene ocru provenind din crema de hribi
Consistență: Dura...
...Ulei de măsline extravirgin cu o fructuozitate medie spre ridicată. Fin, cu un gust amar și o picantitate scăzută spre medie, care amintește de legume, în special roșii și smochine, precum și de banane și nuci.
Excelent pentru aperitive din pește și hribi, salate, pește copt, fiert și la grătar. Salate delicate sau cele bogate în arome de unt, sosuri, produse de patiserie, brânză și carne roșie.