... maltoză prin acțiunea combinată a unei dextrinaze-limită și a unei amilaze maltogenice (vezi TABELUL 1).
TEMPERATURA
Optimum 55-60°C. Ambele componente enzimatice sunt deactivate în bere în timpul procesului de fermentare și pasteurizare (vezi TABELUL 2).
EFECTUL pH
pH optim între 5,0 și 6,0.
RATE
1 până la 5 litri de MAXIFERM pentru 1 tonă de materie primă.
APLICAȚIE
MAXIFERM poate fi...
...Etanșările mecanice pentru industria alimentară sunt utilizate într-o gamă foarte largă de sectoare industriale, cum ar fi în fabricile de bere, producția de vin și cidru, industria băuturilor, fabricile de brânză, creme, producția de sucuri, producătorii de "băuturi răcoritoare", etc.
În acest caz, diversele componente ale etanșării sunt fabricate din materiale aprobate de FDA.
Etanșările noastre mecanice sunt potrivite pentru utilizare în:
KSB ®, A.P.V. ®, Alfa Laval ®, FRISTAM ®, Lowara ®, TUCHENHAGEN ®, HILGE ®, INOXPA PROLAC ®, INDAG ®, GRUNDFOS ®, JABSCO ®, JOHNSON ®, etc.
...ULEI DE BERE VITEX
Nume botanic: Vitex agnus-castus
Familia olfactivă: Fougere
Partea utilizată: Frunze și Bace
Metoda de producție: Distilare cu aburi
Origine: Turcia
Descriere olfactivă: Floral, dulce, erbaceu, pământos
Componente principale: Sabinen, 1,8-Cineol, alfa-Pinen
Stare: 100% Pur & Natural
CAS: 91722-47-3...
... Deimel (tehnolog alimentar) și domnul Kinateder (tehnolog în bere și băuturi), sunt disponibili pentru a vă ajuta cu dimensionarea și consultanța componentelor individuale.
Nu ezitați să ne scrieți sau să ne sunați - suntem aici să vă ajutăm.
... minerale, băuturi, vin, bere, lapte, gemuri, maioneză, ketchup.
Mașini pentru recipiente din sticlă și plastic. Pompe pentru adeziv și alte produse. Mașini second-hand. Piese de schimb și componente pentru mașini de îmbuteliere și ambalare.
Pentru etichetatoare PE, ALPE, KOSME, ALFA, Robino & Galandrino, Eticap: schimburi de format, role de adeziv, palete, depozite de etichete, bureți, perii...