Detectorul de pyro poate fi utilizat pentru măsurarea metanolului (CH4O / formula semi-structurală: CH3OH) și etanolului (C2H5OH) la temperaturi ambie...
Colaborând cu prunile încă din prima zi, ne-am dorit să creăm o bere din terroir-ul nostru. Având în vedere că berile noastre sunt mai degrabă ușoare,...
Prună sălbatică, zahăr, apă, alcool și anason.
O dublă macerare. Prima este o extracție la rece. Este vorba despre o pre-macerare de trei săptămâni a...
De Ardenne, acest vechi munte, un platou de păduri, fânețe și văi, își trage numele dintr-o pădure, Ardenna Silva. Pentru a trăi o adevărată călătorie...
Cartofi sălbatici, anason, apă, zahăr și alcool
Este același proces de fabricație ca pentru patxaran. O dublă macerație; la început, o extracție la r...
Uleiuri esențiale de măr verde, zahăr, apă, alcool.
Esente naturale de mere verzi obținute prin distilare.
Nu există măr verde în Țara Bascilor, astf...
La Horia IXO a fost prima noastră creație în colaborare cu maestrul nostru berar din Navarra. La Horia este o bere blondă de tip Helles (deschisă în g...
Gelul hidroalcoolic pentru mâini este gata de utilizare, nu necesită apă și nu necesită ștergere. Este răcoritor și reduce disconfortul cauzat de tran...
Pentru a însoți fabuloasa descoperire a Mâinii de la Irulegi, am decis să lansăm o bere efemeră IXO care celebrează Euskara. Revelația cuvântului "Sor...
La Gorrasta IXO este o bere amber complet BIO. Malțurile au fost selectate cu grijă pentru a-i oferi o frumoasă nuanță cuprată și un aromă de cafea pr...
Grand classique des brasseries artisanales, nous ne dérogeons avec la règle avec une IPA (abréviation d'India Pale Ale) ! Pour l'adopter à notre sauce...
Distileria Basto este o unitate de distilare care readuce la viață metodele ancestrale de producție a băuturilor alcoolice din regiunea Basto, în spec...
Un produs de excepție necesită un ambalaj de excepție
UN SĂNĂTATE ÎN FRANCEZĂ
Am ales să punem în valoare acest cognac printr-un ambalaj rafinat pent...
VREI SĂ ÎȚI DEZVOLȚI PROPRIA MARCĂ?
Având în vedere inovația constantă și căutarea satisfacției fiecărui client în parte, oferim posibilitatea de a de...
Distileria Basto este o unitate de distilare care revitalizează metodele ancestrale ale regiunii Basto pentru producerea băuturilor alcoolice, cu un a...
Kalypso este o invitație la călătorie. Patru citrice diferite au fost selectate pentru a aduce complexitate acestei rețete. Portocala și grepfrutul îi...
Colaborând cu prunile încă din prima zi, ne-am dorit să creăm o bere din terroir-ul nostru. Având în vedere că berile noastre sunt mai degrabă ușoare,...
Un produs de excepție necesită un ambalaj de excepție
UN SĂNĂTATE ÎN FRANCEZĂ
Am ales să punem în valoare acest cognac printr-un ambalaj rafinat pent...
Prună sălbatică, zahăr, apă, alcool și anason.
O dublă macerare. Prima este o extracție la rece. Este vorba despre o pre-macerare de trei săptămâni a...
Domeniul Terre de Ghaya, proprietate de 30 de hectare situată în Bédoin, la poalele Muntelui Ventoux în Valea Rhône-ului sudic, este o podgorie de fam...
Distileria Héroult a dezvoltat acest pastis original și singular breton! Hrișca, algele și mierea de mure și castan fac din acesta un pastis excepțion...
Cartofi sălbatici, anason, apă, zahăr și alcool
Este același proces de fabricație ca pentru patxaran. O dublă macerație; la început, o extracție la r...