...Aditiv fără emulgatori pe bază de maia deshidratată. Întărește rețeaua de gluten, asigurând volum produselor finite.
Format: 25 kg
Dozare: 1 - 2 %...
...Îmbunătățitorii depâine (amestecuri de enzime) sunt dezvoltați special pentru diferite tipuri depâine.
Pe pâine; oferă un volum mai bun, o structură omogenă, o crustă și o crocănție mai bună.
Asigură un proces de aluat ușor, crește stabilitatea aluatului, elasticitatea glutenului și capacitatea de reținere a gazelor.
Permite brutarului să trateze aluatul uscat manual sau cu mașina cu ușurință.
...E NUMĂR FĂINĂ ÎMBUNĂTĂȚITOARE PENTRU PÂINE
Îmbunătățitorul depâine E Free este un aditiv modern multifuncțional pentru pâine. Acest îmbunătățitordepâine este garantat că este liber de toate substanțele care sunt sistematizate cu sistemul european de marcaje E number. Îmbunătățitorul depâine E Free poate fi utilizat pentru procesul de fermentație direct, întârziat sau întrerupt.
Oferirea...
... capacitatea de umflare. Aceasta este, în cele din urmă, utilă pentru funcționare.
Utilizarea fibrelor de Psyllium Husks
Fibra de psyllium se dizolvă în apă, fiind folosită ca agent de legare și ca îmbunătățitor natural în pâine și produse de patiserie. Oferă o textură moale produselor de patiserie și pâinii. Asigură că pâinea și produsele de patiserie rămân proaspete mai mult timp. Ai nevoie doar de o linguriță pe zi. Psylliumul organic oferă o modalitate excelentă de a adăuga fibre în dieta ta. Amestecă-l cu multă apă sau suc de fructe pentru o detoxifiere și o sănătate calmantă.
...SUCCES
Descriere: Amestec special de enzime pentru a îmbunătăți produsele de patiserie și, în general, produsele care cresc organic cu ajutorul drojdiei
Proprietăți:
• Ajustarea proprietăților aluatului
• Crește absorbția apei
• Reduce timpul de amestecare
• Toleranță crescută la fermentare
Produs final:
• Volum foarte bun
• Îmbunătățirea crustei
• Efect omogen de celulare
• Prospețime extinsă
Ideal pentru clienții care evită E-urile din ingrediente. POTRIVIT PENTRU ȚĂRI CU CLIMAT CALD
Dozare: 0,5-1% din cantitatea de făină
Ambalare: saci din hârtie multilayer de 20kg...
...Pâine sandwich în secțiuni
Făină de grâu, gluten, grăsimi vegetale (uleiuri și grăsimi nehidrogenate (de palmier și rapiță), apă), trimolină, zahăr, drojdie de panificație, îmbunătățitor (făină de grâu, agent emulgator E471 și E481, făină de fasole broad, agent de îngroșare făină de guar, agent de tratament al făinii E300, enzime), sare, malț, agent emulgator: lecitină de soia (fără OMG).
...Dispunem de mai multe referințe certificate ecologic care aparțin diverselor categorii de ingrediente:
- Îmbunătățitorde făină
- Îmbunătățitor pentru brioche și produse de patiserie
- Îmbunătățitor pentru pâine
- Îmbunătățitor pentru produse pre-gătite...