Produse pentru tratate (11)

Pistol Electric de 60 W - Echipament pentru Pulverizarea Ciocolatei

Pistol Electric de 60 W - Echipament pentru Pulverizarea Ciocolatei

PISTOLETUL ELECTRIC de 60 de wați, fabricat în Elveția, este singurul pistol aprobat pentru contactul cu alimentele. Pistolul alimentar perfect pentru pulverizarea lichidelor cu vâscozitate scăzută sau medie, inclusiv unt, ulei, ou, jeleu, marinade și sosuri etc. Pâinarii îl adoră pentru ușurința cu care unge tăvile de copt. Rapid, economic, precis și aprobat de industria alimentară; alternativa la pensulă sau la pistolul alimentar neconform cu reglementările. Utilizat în brutării, patiserii, măcelării, hoteluri, spitale, cantine, restaurante, baruri, fabrici de alimente și restaurante fast-food. Avantaje: · Pulverizare optimă a suprafețelor plane și a obiectelor, cum ar fi tăvile de copt. · Extensia duzei curbate este ideală pentru pulverizarea în sus, în jos sau pe margini. · Pulverizarea cu distribuție de material gros la fin este excelentă. · Returnare rapidă a investiției datorită Referință: CH60K1 În stoc: 9 Produse Putere: 60 wați Debit: 280 g/min Greutate: 1,4 kg Dimensiuni: 280g/min - 700ml
Pasta de Ciocolată pentru Modelat - Ciocolată - Pasta de Zahăr și Ciocolată Plastică

Pasta de Ciocolată pentru Modelat - Ciocolată - Pasta de Zahăr și Ciocolată Plastică

Ca alternativă la pasta de zahăr, puteți folosi această Pastă de Ciocolată de modelat - Ciocolată. Cu parfumul său delicios de ciocolată, este ușor de lucrat, iar creațiile dumneavoastră se pot lipi ușor fără aditivi. Ingrediente: Zahar, Sirop de glucoză, Unt de cacao, Făină de cartofi, cacao 22-24%, apă, emulgator E422 și E415, conservant E202, aromă. Posibile urme de: Gluten, Ouă, Arahide, fructe cu coajă lemnoasă, lapte, soia, susan, anhidrid sulfuric și sulfiți. Utilizare: Frământați pasta pentru a deveni modelabilă, apoi modelați și demoldati imediat. Sfaturi de utilizare: Frământați pasta pentru a deveni modelabilă, apoi modelați și demoldati imediat. Ciocolata plastică se întărește după 24 de ore. Atenție, pasta de ciocolată nu suportă căldura, care o face să se topească și să strălucească. Ambalare: Borcan de 500g de pastă de ciocolată de modelat. Referință: D30.1 În stoc: 10 Produse Dimensiuni: 500 Gr Preț greutate: 0.5
Foaie de Transfer pentru Ciocolată - Foi de Imprimare pentru Ciocolată

Foaie de Transfer pentru Ciocolată - Foi de Imprimare pentru Ciocolată

La Feuille Transfert Chocolat Tâches Peinture vă va permite să adăugați o notă personală bomboanelor și decorațiunilor din ciocolată. Utilizate atât de către persoane fizice, cât și de profesioniști, foile de transfer pentru ciocolată permit decorarea bomboanelor din ciocolată, dar și a pieselor din ciocolată pentru decorarea prăjiturilor sau a deserturilor. Pentru a distinge aromele bomboanelor dumneavoastră, puteți folosi transferuri pentru ciocolată de diferite culori. Foia de transfer pentru ciocolată este simplu de utilizat. Așezați foaia pe o tavă antiaderentă, apoi turnați ciocolata pe foaia de transfer într-o grosime de 2-3 mm. Lăsați ciocolata să se răcească și să se întărească, iar decorațiile se vor imprima. Decolați cu grijă foaia de pe ciocolată. Pentru un rezultat optim, vă recomandăm să folosiți ciocolată de învelire. Nuanta Aur metalizat. Referință: IMP1010 În stoc: 11 Produse Dimensiuni: 10 Foi 360x250 Mm
Carte de Rețete pentru Deserturi Fără Zahăr - Cărți

Carte de Rețete pentru Deserturi Fără Zahăr - Cărți

Cartea Rețete Deserturi fără Zahăr este ideală dacă doriți să eliminați zahărul adăugat și îndulcitorii din alimentația dumneavoastră fără a renunța la deserturi! În această carte de rețete, zahărul provine din gustul dulce al alimentelor: migdale, fructe uscate, nucă de cocos... care vor îndulci natural rețetele. Toate rețetele propuse sunt perfect realizabile fără a folosi zahăr adăugat. 200 de rețete și 801 variante vă sunt oferite în această carte de rețete: prăjitură marmorat, clafoutis cu cireșe, madeleine, vafe, clătite... Deserturi sănătoase și delicioase. Referință: BELI10 În stoc: 1 Articol Dimensiuni: 416 Pagini Limba: Franceză
Carte de Rețete Amintiri cu Ciocolată - Cărți

Carte de Rețete Amintiri cu Ciocolată - Cărți

Cartea Rețete de Ciocolată Amintiri Ciocolate este o colecție pasionată dedicată ciocolatei, scrisă de Stéphane Glacier, Meilleur Ouvrier de France. O adevărată odă adusă ciocolatei, această lucrare ne propune rețete delicioase și ciocolatoase, pentru toate nivelurile. Împărțită în 3 capitole: "Primele mele prăjituri", "Imagini pline de ochi" și "Răsfăț în familie", veți găsi în această carte rețete precum charlotte cu ciocolată, insula flotantă cu ciocolată, prăjitura moale cu migdale și ciocolată, Frunza de Toamnă sau chiar Moka cu Ciocolată, și multe altele... O carte pentru gurmanzi și iubitorii de ciocolată. Referință: BEL24 În stoc: 23 Produse Dimensiuni: 144 Pagini - Fr Limba: Franceză
Inimi de Cupru Interior Choco - Perle și Decorațiuni Comestibile

Inimi de Cupru Interior Choco - Perle și Decorațiuni Comestibile

Les Dragées Coeurs cuivrés interior choco vor fi perfecte pentru a decora preparatele, deserturile, torturile dumneavoastră. Ideale pentru recepții, nunți, botezuri sau comunii. Coșurile cu inimioare cu interior de ciocolată sunt fabricate în Franța și sunt compuse din ciocolată: 70% cacao turnată și acoperite cu o paletă foarte bogată de zaharuri colorate. Vândute la flacon de 70 g și certificate Cașer și Halal. Referință: OD215 În stoc: 45 Produse Culoare: Cupru Dimensiuni: 70 g
Pistol de Ciocolată din Oțel Inoxidabil - Echipament

Pistol de Ciocolată din Oțel Inoxidabil - Echipament

Pistolul pentru ciocolată Godet din inox este ideal pentru pulverizarea untului de cacao, ciocolatei... indispensabil pentru a adăuga finisaje la deserturile, piesele din ciocolată... Pentru a adăuga o notă elegantă la prăjiturile, torturile din pastă de zahăr, piesele din ciocolată... pistolul pentru ciocolată este aliatul dumneavoastră. Acest pistol pentru ciocolată se folosește cu un compresor (Ref.CH58P), care poate livra o presiune a aerului de 1 până la 4kg, în funcție de vâscozitatea amestecului de ciocolată. Pistol cu acțiune dublă, jet rotund - Livrat cu un godet din inox. Compatibil cu godetele noastre din plastic: Godet din plastic 120cc disponibil (Ref.CH74P) Godet mare din plastic 200cc disponibil (Ref.CH74PA) Puteți folosi acest pistol pentru ciocolată pentru a pulveriza unt de cacao, mycryo, ciocolată sau pentru ungerea formelor dumneavoastră. Puteți utiliza gama noastră de coloranți Velvet Laques pentru a oferi un efect de catifea creațiilor dumneavoastră. Referință:CH60PI În stoc:293 Produse
Carte de Rețete cu Ciocolată - Cărți

Carte de Rețete cu Ciocolată - Cărți

Le Livre de Recettes Chocolat Ô Chocolat ne propune rețete de Jean Philippe Walser, pentru iubitorii de ciocolată. Un capitol este dedicat tehnicilor de bază ale temperării, secretele glazurii... Această carte de rețete se adresează începătorilor și patiserilor mai experimentați, veți găsi rețete delicioase precum Guimauve cu Ciocolată, Eclere cu ciocolată și bucăți de nougat și fondant de caramel, Flanuri cu ciocolată și cocos... Referință: BEL25 În stoc: 13 Produse Dimensiuni: 140 Pagini Limba: Franceză
Fântână Mică de Ciocolată Colorată - Fântână de Ciocolată

Fântână Mică de Ciocolată Colorată - Fântână de Ciocolată

Pentru fondue-urile dumneavoastră cu ciocolată, această mică fântână colorată de ciocolată vă va permite să oferiți un desert original și delicios invitaților dumneavoastră. O fântână de ciocolată va avea un efect deosebit pentru bufeturile de aniversare sau pentru un desert original de împărtășit. Pregătiți bucăți de fructe sau dulciuri și lăsați invitații să le îmbrace în ciocolată! Simplu și eficient, pentru mici și mari! Fântână de ciocolată electrică cu o capacitate de aproximativ 2 kg. Bazin și coloană din inox. 230V - 50 Hz. Putere 170 W. Rețetă de fondue cu ciocolată: Pentru fondue-ul dumneavoastră, vă recomandăm să folosiți ciocolată de învelire. Pentru a obține o ciocolată mai fină și mai cremoasă, utilizați o ciocolată cu un conținut de unt de cacao superior de 39%. Pentru o fondue cu ciocolată originală, oferiți farfurii cu alune măcinate, orez expandat... pentru a înmuia fructele după îmbrăcarea în ciocolată, pentru a adăuga o notă crocantă. Curățați bine după fiecare utilizare. Referință: FC20 În stoc: 55 Produse Dimensiuni: Ø 210 mm x H. 420 mm
Formă Magnetică Duo Urs - Forme de Ciocolată cu Animale

Formă Magnetică Duo Urs - Forme de Ciocolată cu Animale

Moulajul magnetic duo ursuleț face parte din noua noastră gamă de moulaje, acești doi ursuleți vor face pe mulți să cedeze. Ideal pentru petrecerile de aniversare sau de Crăciun. Puteți umple ursuleții din ciocolată cu bomboane de ciocolată și delicatese... Compoziție: Acest moule de ciocolată profesional este din plastic injectat. Oferă strălucire ciocolatei, facilitează demoularea subiectelor din ciocolată. Transparența moule-ului de ciocolată permite decorarea ușoară a pieselor. Sfaturi de utilizare: Este recomandat să folosiți ciocolată de învelire pentru a obține subiecte netede și strălucitoare. Puteți găsi gama noastră de ciocolată de învelire Barry în tab-ul "Materie primă". Referință: DRCP050 În stoc: 25 Produse Dimensiuni: 100 x 78 mm și 80 x 63 mm
Carte Explozie și Arome Cacao - Cărți

Carte Explozie și Arome Cacao - Cărți

Primul volum al asociației „Femeile Cacao-ului” este o călătorie în inima plantațiilor de cacao din Venezuela, o primă parte de lectură cu interviuri și protagoniștii săi. Un volum care vă va ajuta să descoperiți cealaltă față a cacao-ului, puțin cunoscută, istoria tuturor acestor mâini care fac posibilă comercializarea ciocolatei, dar și o plăcere culinară, cu peste 30 de rețete sărate și dulci, cu participarea invitatelor din diverse colțuri. O carte realizată integral de Veruska și Grace Pochon, cu fotografiile minunate ale lui Pascal Rabot. Beneficiile acestui volum susțin acțiunile de formare legate de lumea cacao-ului din Venezuela și trimiterea regulată de materiale către fermieri și producători. Un volum bilingv francez-spaniol Carte de 150 de pagini. Referință: BEL47 În stoc: 6 Produse Limba: Franceză și Spaniolă