Produse pentru săgeți cu vârf de balsa (7)

Bioagave Biolumină 1100 g

Bioagave Biolumină 1100 g

Bioagavensirup Bright este un produs natural din plante ecologice. Agava este cultivată de sute de ani, în principal în America de Sud și Centrală. Are frunze cărnoase și groase, dispuse într-o rozetă, acoperite cu spini ascuțiți. Agava ușoară ar trebui să fie o alternativă la zahărul alb și miere. Gustul este mai delicat decât cel al mierii. Siropul de agave este aproape de 1,5 ori mai dulce decât zahărul obișnuit. Gustul siropului de agave ușor este mai fin și mai neutru decât ușorul gust de caramel al siropului închis. Agava este un îndulcitor natural de origine vegetală într-o formă semi-lichidă. Veganii îl folosesc cu plăcere ca înlocuitor pentru miere. Are un indice glicemic mai scăzut decât mierea și o utilizare culinară variată. 15% RWS* Grăsimi: 0 g - 0% inclusiv acizi grași saturați: 0 g - 0% Carbohidrați: 71 g - 27%, inclusiv zaharuri: 69 g - 77% Fibre: 5,8 g Proteine: 0 g - 0% Sare: 0,05 g - 1% *Valoare nutrițională de referință & Nbsp; <strong>
Pasta de Nuci 330G Vivio

Pasta de Nuci 330G Vivio

Pastele din alune au fost preparate cu alune 100%, fără niciun alt aditiv inutil. Prezența unei cantități mari de vitamina E în alune, cu proprietăți antioxidante puternice, susține apărarea organismului împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Vitamina E conținută în alune protejează împotriva colesterolului rău, prevenind schimbările aterosclerotice, ceea ce este important în prevenirea infarctului miocardic. În plus, alunele conțin cantități mari de vitamine B care contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, vitamina C, A, K, acid folic, potasiu, fosfor și calciu. Alunele sunt o sursă de acizi grași sănătoși și fibre. & NBSP; <strong> Compoziție: </strong> Alune prăjite & NBSP; <strong> valoare nutrițională la 100g </strong> valoare energetică 2900KJ / 702Kcal - 35% RDA * grăsimi 63 g - 90%, inclusiv acizi grași saturați 4,51 g - 23% carbohidrați
Slănină vegană 200 g

Slănină vegană 200 g

Saindoux-ul vegetal a fost preparat pe baza de năut și hrișcă, cu adăugarea de măr și ceapă coaptă. Este 100% vegetal și este perfect ca adăugare la toate tipurile de pâine. Este bogat în carbohidrați sănătoși, fibre, proteine, vitamine și minerale. Năutul, cunoscut și sub numele de năut italian, este un adevărat tezaur de proteine nutritive de înaltă calitate. Compoziția sa include, de asemenea, cantități mari de vitamine B, vitamina C, acid folic, precum și fibre alimentare și numeroase minerale, cum ar fi calciul, fierul, magneziul, potasiul sau zincul. Ingredientele conținute în năut previn constipația, reglează ritmul scaunelor și reduc, de asemenea, tensiunea arterială și colesterolul. În terci, vom găsi multe proteine, care sunt similare cu proteinele leguminoaselor și fibrele.
Orez Brun 1000g vivio

Orez Brun 1000g vivio

Orezul brun este un cereale integral provenit din planta Oiza Sativa, din care provine orezul alb popular. Orezul brun este curățat, lăsând necomestibile doar coaja exterioară, astfel încât să rămână intacte pielița, tărâțele și embrionul. Gustul orezului brun are o notă delicată de nucă, este puțin mai tare decât orezul alb, necesită o gătire mai îndelungată, dar are mult mai multe proprietăți sănătoase decât orezul alb rafinat. Orezul brun conține mai multe vitamine și minerale, este bogat în fibre, are un indice glicemic mai scăzut și îngheață mai lent. Prin urmare, este ideal pentru persoanele care au grijă de silueta lor. Este în principal: fosfor, necesar pentru construirea oaselor și dinților, printre altele, potasiu, responsabil pentru funcționarea corectă a inimii, magneziu, care ne protejează de stres, fier, necesar pentru respirația celulară și cupru, care se ocupă, de exemplu, de starea pielii și a părului nostru.
Grăsime vegană 200 g

Grăsime vegană 200 g

Grăsimea vegană a fost preparată pe bază de năut și hrișcă, cu adăugarea de măr și ceapă coaptă. Este 100% vegană și este perfectă ca adăugare la toate tipurile de pâine. Este bogată în carbohidrați sănătoși, fibre, proteine, vitamine și minerale. Năutul, cunoscut și sub numele de mazăre italiană, este o adevărată comoară de proteine nutritive de înaltă calitate. Compoziția sa include, de asemenea, cantități mari de vitamine B, vitamina C, acid folic, precum și fibre dietetice și numeroase minerale, cum ar fi calciul, fierul, magneziul, potasiul sau zincul. Ingredientele conținute în năut previn constipația, reglează ritmul mișcărilor intestinale și reduc, de asemenea, tensiunea arterială și colesterolul. În terci vom găsi o mulțime de proteine, care sunt similare cu proteinele din leguminoase și fibre. Conține aminoacizi exogeni: lizină, care îmbunătățește absorbția calciului și întărește imunitatea, și triptofan, necesar pentru producția de serotonină.
Pate a'la Falafel 200 g

Pate a'la Falafel 200 g

Pastetă delicioasă și sănătoasă A'la Falafel, preparată pe bază de năut, legume prăjite precum morcovi, ceapă, țelină cu curry și ghimbir, care îi conferă o notă orientală. Este excelentă ca acompaniament pentru pâine, sandvișuri sau toast. Are o consistență ușoară, se întinde ușor, având un gust plăcut. Conține proteine, fibre, vitamine și minerale. , usturoi, usturoi, usturoi, usturoi, curry (inclusiv muștar), piper, ghimbir uscat. Comentarii </strong> păstrați în frigider după deschidere și consumați în termen de 48 de ore.
Pastă de alune 330g vivio

Pastă de alune 330g vivio

Pasta din alune a fost preparată cu 100% alune, fără aditivi inutili. Prezența unei cantități mari de vitamina E în alune, cu proprietăți antioxidante puternice, susține apărarea organismului împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Vitamina E conținută în alune protejează împotriva colesterolului rău, prevenind modificările aterosclerotice, ceea ce este important în prevenirea infarctului miocardic. În plus, alunele conțin cantități mari de vitamine B care contribuie la funcționarea adecvată a sistemului nervos, vitamina C, A, K, acid folic, potasiu, fosfor și calciu. Alunele sunt o sursă de acizi grași sănătoși și fibre. <strong> Compoziție: </strong> alune prăjite <strong> Valoare nutrițională la 100 g </strong> valoare energetică 2900kJ/702kcal - 35% RDA*grăsimi*grăsimi*grăsimi*grăsimi* 63g - 90% inclusiv acizi grași saturați 4.51g - 23% carbohidrați 14.9g - 6% inclusiv zaharuri 3.