Grăsime vegană 200 g
Grăsimea vegană a fost preparată pe bază de năut și hrișcă, cu adăugarea de măr și ceapă coaptă. Este 100% vegană și este perfectă ca adăugare la toate tipurile de pâine. Este bogată în carbohidrați sănătoși, fibre, proteine, vitamine și minerale. Năutul, cunoscut și sub numele de mazăre italiană, este o adevărată comoară de proteine nutritive de înaltă calitate. Compoziția sa include, de asemenea, cantități mari de vitamine B, vitamina C, acid folic, precum și fibre dietetice și numeroase minerale, cum ar fi calciul, fierul, magneziul, potasiul sau zincul. Ingredientele conținute în năut previn constipația, reglează ritmul mișcărilor intestinale și reduc, de asemenea, tensiunea arterială și colesterolul. În terci vom găsi o mulțime de proteine, care sunt similare cu proteinele din leguminoase și fibre. Conține aminoacizi exogeni: lizină, care îmbunătățește absorbția calciului și întărește imunitatea, și triptofan, necesar pentru producția de serotonină.