Produse pentru puly caff pulbere (5)

Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudra de zer demineralizată (WP Demi) este pudră de zer cu conținut mineral redus, acest produs este perfect pentru formulele pentru sugari și aplicațiile alimentare axate pe sănătate.
Pudră de ficat de vită premium (calitate alimentară)

Pudră de ficat de vită premium (calitate alimentară)

Am fost întrebați din nou și din nou despre un praf de ficat de vită pur, nu mai căutați. Am găsit din nou un produs de calitate premium. Acest praf de ficat de vită 100% pur este o adăugare excelentă pentru orice momeală, fiind potrivit pentru aproape orice aplicație de momeală. Acest praf de ficat extrem de atractiv/solubil are un nivel impresionant de 67% proteină, împreună cu o palatabilitate excelentă și proprietăți nutriționale, fiind utilizat în industria momelilor/alimentelor pentru pești de cât ne putem aminti, cu siguranță nu este unul de ratat, mai ales în lunile mai reci. Nivelul de includere recomandat este de până la 100g per kg de amestec de bază, în funcție de alte solubile utilizate în amestecul dumneavoastră. Produs excelent cu o gamă variată, util pentru aplicații de alimentare/ spod/stick/amestecuri de bază/pellete etc. Umiditate 5% Proteină 67% Cenușă 6% Grăsime 20%
Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentratul de proteine din lapte (MPC) este un lapte praf concentrat, care conține de obicei 80% proteine din lapte. Este produs din lapte degresat proaspăt și pasteurizat prin filtrare și uscare prin pulverizare. Raportul ridicat de proteine și conținutul scăzut de lactoză fac ca acest produs să fie utilizat pe scară largă în producția de alimente cu conținut scăzut de carbohidrați și băuturi îmbogățite cu proteine. Poate fi, de asemenea, adăugat, printre altele, la produse de patiserie, deserturi, produse de creștere, băuturi lactate, sosuri și brânzeturi.
Permeat de zer

Permeat de zer

Permeatul este produs din lapte proaspăt pasteurizat degresat, obținut în urma ultrafiltrării laptelui pentru extragerea proteinelor și grăsimilor. Produsul este apoi uscat folosind tehnici avansate de uscare prin pulverizare. Produsul este uneori denumit „zer degresat”, atunci când este obținut din zer. Datorită faptului că permeatul de zer este bogat în lactoză, dar are un conținut scăzut de proteine, poate fi utilizat pentru producția de dulciuri, produse de panificație și grăsimi. De asemenea, este adăugat la producția de înghețată, brânzeturi topite, băuturi și cosmetice.
Lapte integral praf (FCMP)

Lapte integral praf (FCMP)

Laptele praf integral este un produs lactat obținut prin evaporarea laptelui de vacă integral pasteurizat proaspăt. Produsul este, de asemenea, denumit Lapte praf integral, în funcție de regiune. Laptele praf integral are multe utilizări în industria alimentară. Este utilizat în principal în industriile de cofetărie, ciocolată și înghețată, precum și în industria panificației. De asemenea, este folosit în producția de alimente congelate, băuturi pe bază de lapte, supe instantanee etc.