Panatella
În conversie către agricultura ecologică. Recoltă manuală și mecanică. Dezgropare totală, Fermentare în cuve inox cu temperatură controlată, Pigeaj frecvent, Bâtonaj regulat. Îmbătrânire în butoi de stejar pentru un vin, Îmbătrânire în cuvă inox, Asamblare, Dop tradițional din plută, Bâtonaj regulat. Soluri argilo-calcăroase.
Ochi
Culoare purpurie, strălucitoare, reflexii granat.
Nas
Lemnos, elegant, fructat.
Gust
Harmonios, delicat, catifelat, note subtile de trufă neagră, note de mur, note de pâine prăjită, note generoase de lemn, taninuri fine, taninuri precise, rotund, ușor mineral, corp structurat, persistență lungă.
Asocieri mâncare & vin
Carne roșie în sos, Cassoulet
Temperatura de servire: 8° - 10°
Culoare: Roșu
Strugure: Grenache, Syrah
Alcool: 14,5%
Capacitate: 75 cl (Sticlă)