Produse pentru masini (54)

Ce este un sifon pentru smântână

Ce este un sifon pentru smântână

Un sifon pentru smântână bătută este un dispozitiv din aluminiu sau oțel care poate conține aproximativ 8 grame de oxid de azot (N2O) pentru a presuriza recipientul și a elibera oxidul de azot, permițându-i să se dizolve în lichidele adăugate. Când gazul de oxid de azot este eliberat prin deschiderea valvei sifonului de smântână și apăsarea manetei, lichidul iese prin duză sub presiune mare. Bulele se formează pentru a transforma lichidul (în funcție de tipul de lichid) într-o mousse sau spumă. Cum se face smântâna bătută cu sifonul? Când se dorește prepararea smântânii bătute, trebuie utilizată o smântână groasă. Această smântână poate avea un conținut de grăsime de 27-36%. Atunci când se folosește sifonul pentru smântână bătută, presiunea este eliberată, ceea ce face ca oxidul de azot din molecula de grăsime să se extindă și să creeze smântâna bătută. Sifonul pentru smântână bătută oferă de 4 ori mai multă cantitate în comparație cu smântâna bătută manual.
Regulator de presiune - Cilindri

Regulator de presiune - Cilindri

Cu regulatorul nostru de presiune Exotic Whip, poți ajusta cu ușurință și rapid presiunea încărcătorului tău de smântână în doar câteva secunde.
Efectele și Utilizările N2O

Efectele și Utilizările N2O

I caricatori di crema N2O sono progettati per l’uso in distributori di crema e utilizzando il protossido di azoto che contengono nel tuo montatore di crema, puoi preparare alcune fantastiche ricette, alcune delle quali menzioneremo in questo post del blog. Come forse già sapete, ci sono diversi modi per usare il protossido di azoto. In questo blog affronteremo i diversi effetti e usi di N2O. Quando si tratta di ristoranti o dell’industria del catering, gli chef e il personale di cucina usano il protossido di azoto ad un grado alimentare E942 come propellente per aerosol per fare schiuma, antipasti, salse e panna montata con cibo o bevande. Leggi questo post e scopri come viene utilizzato un sifone per panna nella preparazione di creme e dessert. Oltre al suo uso nell’industria alimentare e nei contesti ricreativi, il protossido di azoto può funzionare come un efficace agente sedativo che, combinato con l’ossigeno, riduce l’ansia nei pazienti.
Cât timp se păstrează smântâna bătută într-un sifon pentru smântână?

Cât timp se păstrează smântâna bătută într-un sifon pentru smântână?

Smântâna bătută poate fi păstrată în recipientul pentru smântână până la 10 zile în frigider. Pentru a o reutiliza, agitați pur și simplu sifonul de câteva ori energic. Dacă textura trebuie să fie mai groasă, este bine să adăugați o a doua porție, dar acest lucru nu este întotdeauna necesar.
Perle de gust cu ananas

Perle de gust cu ananas

Dai ai tuoi cocktail, alla salsa e alla panna montata un tocco di sapore che ti trasporterà direttamente sulla spiaggia dei tuoi sogni. Perline di gusto all’ananas – 10 pezzi Una piacevole nota di dolce ananas maturo non ti fa venire l’acquolina in bocca? Con il nostro Pretty Pineapple, darai a cocktail, salse e panna montata un tocco di sapore che ti trasporterà sulla spiaggia dei tuoi sogni. Nessun sapore chimico Insieme alla nostra tecnologia del cilindro senza soluzione di continuità, si può godere il sapore dell’ananas al massimo e non preoccuparsi di alcun retrogusto chimico. Maggiore capacità I nostri cilindri usati insieme alle Taste Beads hanno il 10% di capacità in più rispetto a qualsiasi altro cilindro sul mercato. Pleasure Passion Fruit Con la nota agrodolce unica del nostro Pleasure Passion Fruit, darai al tuo sorbetto, alla tua salsa di insalata BBQ e alla schiuma del tuo mojito, caipirinha o martini pornostar una spinta incredibile.
Sifon pentru frișcă

Sifon pentru frișcă

Sifonul pentru smântână este foarte popular printre utilizatorii casnici și profesioniști. Să presupunem că așteptați cu nerăbdare să faceți preparate surprinzătoare și delicioase. În acest caz, următorul ghid vă va spune tot ce trebuie să știți, așa că nu-l ratați! Sifon pentru smântână Sifonul pentru smântână este foarte popular printre utilizatorii casnici și profesioniști. Să presupunem că așteptați cu nerăbdare să faceți preparate surprinzătoare și delicioase. În acest caz, următorul ghid vă va spune tot ce trebuie să știți, așa că nu-l ratați! Ce este un sifon pentru a face smântână bătută? Un sifon de bucătărie este un aparat care permite transformarea unui lichid într-o consistență pufoasă și mousse. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți smântâna, o cartuș de N2O. În funcție de preparat, putem obține un rezultat sau altul.
24x Încărcător de cremă – 640 grame - Cilindri

24x Încărcător de cremă – 640 grame - Cilindri

Obțineți cu 10% mai mult N2O în fiecare cilindru pe care îl achiziționați comparativ cu produsele similare oferite de concurenții noștri, iar datorită cilindrilor noștri fără sudură, puteți spune adio gusturilor chimice neplăcute. Caricatori de cremă – 24x 640 grame de N2O 10% în plus de gaz N2O per bombolă, un total de 640g de N2O comparativ cu 580g oferite de obicei. 640 de grame de N2O pur 640g de N2O într-un singur cilindru, echivalentul a 80 de caricatori de cremă individuali, precum și cu 10% mai mult N2O comparativ cu caricatorii de cremă obișnuiți de 580g de pe piață. Fără gust chimic Cilindrii noștri sunt toți fără sudură, datorită acestui lucru, gustul chimic obișnuit este inexistent și puteți savura aromele exotice unice ale perlelor noastre de gust la maximum.
Cum să folosești eficient un sifon de bucătărie

Cum să folosești eficient un sifon de bucătărie

Sifonul de bucătărie este unul dintre cele mai importante produse pentru iubitorii de mâncare bună și deserturi. Cu acest dispozitiv putem prepara smântână delicioasă și o putem adăuga la sosuri, lichioruri, deserturi etc. Dar știți și cum să-l folosiți? În următorul ghid veți învăța cum să folosiți un sifon de bucătărie. Ghid | Învățați cum să folosiți corect un sifon de bucătărie În bucătărie există diferite produse care pot schimba complet preparările noastre zilnice. Dacă sunteți în căutarea mai multor opțiuni, sifonul de bucătărie este următoarea provocare pe care o propunem. În primul rând, ar trebui să știți că este un recipient sigur, care dispune de un mecanism de încredere, care funcționează atâta timp cât se respectă instrucțiunile de utilizare recomandate. Sfaturi preliminare pentru utilizarea sifonului de bucătărie Nu se recomandă amestecarea componentelor și încărcărilor de diferite mărci.
Sifon de Frișcă – Spumă - Spumele sunt o explozie pufoasă de aromă

Sifon de Frișcă – Spumă - Spumele sunt o explozie pufoasă de aromă

Espumele sunt o explozie pufoasă de savoare. Sifonul de cremă Espumas perfect conjură delicioase spume și bonete din ierburi, hrean sau curry într-o clipită. Dar variantele dulci sunt, de asemenea, floare la ureche cu dispozitivul de spumă potrivit. Visele dulci de ananas, cocos sau chiar zmeură vor încânta orice oaspete la masă. Ce este spuma? Cuvântul provine din limba spaniolă și nu înseamnă altceva decât spumă. Și anume aceasta, cu consistența sa incomparabilă, se prepară cu un dispozitiv Espuma în câteva minute. Folosiți dozatorul de smântână Espuma o dată pentru a crea preparate ușoare cu brânză de capră. Rețetele de mixer de smântână oferă o varietate de idei diferite pentru a utiliza sifonul Espumas. Isi Gourmet Whip permite să dați o savoare pufoasă alimentelor dumneavoastră. Ceea ce înainte era considerat extrem de laborios și adesea dura mult timp, se face în câteva minute cu Gourmet Whip.
12x încărcător de cremă – 640 grame - Cilindri

12x încărcător de cremă – 640 grame - Cilindri

Obține cu 10% mai mult N2O în fiecare cilindru pe care îl achiziționezi comparativ cu produsele similare oferite de concurenții noștri, iar datorită cilindrilor noștri fără sudură poți spune adio gusturilor chimice neplăcute. Cartridges de cremă – 12x 640 grame de N2O 10% mai mult gaz N2O per cilindru, un total de 640g de N2O comparativ cu 580g oferite de obicei. 640 grame de N2O pur 640g de N2O într-un singur cilindru, echivalentul a 80 de cartridge-uri de cremă individuale, precum și cu 10% mai mult N2O comparativ cu cartridge-urile de cremă normale de 580g de pe piață. Fără gust chimic Toate cilindrii noștri sunt fără sudură, datorită acestui lucru gustul chimic obișnuit este inexistent și poți savura aromele exotice unice ale perlelor noastre de gust la maxim.
Dispenser de Frișcă - Dispenserii de frișcă sunt ajutoarele perfecte în bucătărie și acasă.

Dispenser de Frișcă - Dispenserii de frișcă sunt ajutoarele perfecte în bucătărie și acasă.

Sifonul de frișcă este ajutorul perfect în bucătărie și acasă. Frișca bătută este pregătită perfect și fermă într-o clipă și poate fi utilizată pentru preparate ulterioare. Fie că este vorba de decorarea torturilor elaborate sau ca garnitură perfectă pentru prăjituri fine și multe alte deserturi. Sifonul de frișcă este disponibil în mai multe versiuni. Astfel, atât sifonul de frișcă cu manetă, cât și recipientul sifon de frișcă cu butoane sunt foarte populare. În funcție de domeniul de aplicare, fiecare recipient sifon de frișcă are propriile sale avantaje.
Sifon de cremă - Cilindri

Sifon de cremă - Cilindri

Cu sifonul nostru pentru frișcă Exotic Whip, poți pulveriza cu ușurință și rapid frișcă proaspătă delicioasă pe deserturile și torturile tale. Dimensiuni: 80x260mm Conținut: 0,5L
Cât durează frișca într-un sifon pentru frișcă?

Cât durează frișca într-un sifon pentru frișcă?

La panna montata poate fi păstrată în sifon timp de maximum 10 zile în frigider. Pentru a o reutiliza, este suficient să agitați energic sifonul de câteva ori. Dacă dorim ca consistența să fie mai groasă, funcționează bine să adăugăm o a doua încărcătură, dar nu este întotdeauna necesar. Cât de ușor este să folosești un sifon pentru smântână? Realitatea este că a bate smântâna pentru deserturi poate părea simplu, și într-adevăr este. Desigur, este mai ușor pentru cei care sunt obișnuiți să lucreze cu acest tip de aparat. Prima dată poate fi complexă și este important să ai câteva noțiuni de bază înainte de a folosi acest instrument de bucătărie. Avantajele utilizării unui sifon pentru smântână în domeniul gastronomic În sectorul gastronomic, este un instrument cheie deoarece oferă multe posibilități și are multe avantaje, printre care Un gust autentic gustul este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când se vând produse.
Perle de aromă de ananas - Perle de aromă

Perle de aromă de ananas - Perle de aromă

Dă cocktailurilor, sosurilor și frișcăi un strop de aromă care te va transporta pe plaja visurilor tale. Perle de aromă de ananas – 10 bucăți Un strop delicios de ananas copt, nu-ți face gura apă? Cu Pretty Pineapple, vei oferi cocktailurilor, sosurilor și frișcăi un strop de aromă care te va transporta pe plaja visurilor tale. Fără reziduuri chimice Cu tehnologia noastră de cilindri fără îmbinări, te poți bucura la maximum de aroma de ananas, fără să-ți faci griji pentru vreun reziduu chimic. Capacitate mai mare Folosindu-le împreună cu perlele de aromă, cilindrii noștri au cu 10% mai multă capacitate decât restul cilindrilor de pe piață. Pleasure Passion Fruit (fructul pasiunii) Cu nota amară exclusivă a aromei noastre Pleasure Passion Fruit, vei adăuga un strop incredibil la înghețatele tale, sosul de barbecue pentru salată și la spuma mojito-ului, caipirinha-ului sau martini-ului tău.
Gaz tehnic

Gaz tehnic

Quando si parla di gaz tehnic, acesta este utilizat în principal pe piața industrială. Acest tip de protoxid de azot (N2O) este mai puțin pur. Este, de asemenea, numit gaz impur și, prin urmare, prețul acestui tip este, de asemenea, mai economic. Gazul are un nivel de puritate. Nivelul de puritate al protoxidului de azot tehnic este de 98%. Motivul pentru care acest gaz este impur este că nu se aplică niciun filtru pentru a face protoxidul de azot mai pur. Ceea ce diferă, de asemenea, este că acest tip de butelie de protoxid de azot (N2O) nu are o supapă de presiune reziduală. Această supapă de presiune reziduală poate garanta și evita ca rugina, murdăria sau alte particule care nu ar trebui să fie în sticlă să intre în sticlă. Protoxidul de azot tehnic (N2O) poate fi folosit, de exemplu, ca oxidant într-un motor de rachetă.
Utilizarea oxidului de azot în mașini

Utilizarea oxidului de azot în mașini

Ești curios să afli cum funcționează oxidul de azot în mașini? Am elaborat un scurt blog pentru a înțelege cum funcționează oxidul de azot în cursele de mașini, o altă caracteristică autentică a acestui compus. Cum funcționează oxidul de azot în mașini? Când te gândești la cum funcționează oxidul de azot în mașini, numele celebrului film de acțiune „Fast & Furious” trebuie să-ți fi trecut prin minte. Ei bine, scurta explozie de viteză cu doar apăsarea unui buton este cu adevărat un eveniment. Am pregătit următorul blog pentru a înțelege această utilizare importantă a oxidului de azot. *Încărcătoarele de cremă ExoticWhip nu sunt destinate alimentării mașinilor. Sticlele noastre sunt 100% alimentare. Acest blog este pur informativ. Oxidul de azot în cursele de mașini Oxidul de azot poate servi la multe scopuri. Printre acestea, îmbunătățirea motorului mașinii tale. Dar, cum funcționează?
Tartă tradițională cu smântână

Tartă tradițională cu smântână

Rețeta acestei prăjituri înlocuiește ingredientele de bază ale prăjiturilor convenționale, untul și uleiul, cu grăsimea smântânii bătute. Cu miezul său umed și o textură care se topește în gură, cu siguranță vă va lăsa cu poftă de mai mult. Puteți folosi diverse fructe de pădure la alegerea dumneavoastră pentru a da aromă smântânii bătute. Lista de ingrediente 1 cană de unt nesărat la temperatura camerei 2 1/2 căni de zahăr granulat 6 ouă la temperatura camerei 3 căni de făină pentru toate scopurile ½ linguriță de sare kosher 1 cană de smântână pentru bătut 2 lingurițe de extract de vanilie
Test Sifon de Frișcă - În testul sifonului de frișcă, au fost testate și evaluate mai multe dispozitive.

Test Sifon de Frișcă - În testul sifonului de frișcă, au fost testate și evaluate mai multe dispozitive.

În testul sifonului pentru frișcă, au fost testate și evaluate mai multe dispozitive. Recipientul ideal pentru frișcă este din oțel inoxidabil și are un volum de umplere de 500 ml. Pe lângă frișcă, pregătirea altor preparate reci și calde, spume, frișcă bătută, spume și variații delicioase de mousse nu ar trebui să fie o problemă. Volumul de livrare ar trebui să includă, de asemenea, diverse accesorii și o perie de curățare. Cartușele de frișcă sunt, de asemenea, necesare pentru ca sifonul de frișcă să funcționeze. Utilizarea unui sifon de frișcă nu este, în principiu, dificilă și urmează întotdeauna același principiu. Frișca proaspăt bătută se toarnă în dispenserul de frișcă și se închide cu capacul. Apoi, cartușul de frișcă este activat prin capul aparatului. Un șuierat ușor dă semnalul verde și permite scoaterea cartușului de frișcă. Acum, dispozitivul dumneavoastră pentru bătut frișcă este gata de utilizare.
Perle de aromă de pepene verde - Perle de aromă

Perle de aromă de pepene verde - Perle de aromă

Gustul răcoritor și dulce al Wavey Watermelon este perfect în combinație cu arome dulci, acide și amare. Perle de aromă de pepene verde – 10 bucăți Gustul răcoritor și dulce al Wavey Watermelon este perfect în combinație cu arome dulci, acide și amare. Acest lucru îl face ideal pentru spuma din gazpacho-ul tău de fructe și, desigur, și pentru cocktailul tău de pepene verde cu vodcă și mentă sau în piña colada ta de design. Fără reziduuri chimice Cu tehnologia noastră de cilindri fără îmbinări, poți savura la maximum gustul de ananas, fără a te îngrijora de vreun reziduu chimic. Capacitate mai mare Folosindu-le împreună cu perlele de aromă, cilindrii noștri au cu 10% mai multă capacitate decât restul cilindrilor de pe piață. Pleasure Passion Fruit (fructul pasiunii) Cu nota amară exclusivă a aromei noastre Pleasure Passion Fruit, vei adăuga o notă incredibilă înghețatelor tale, sosului de barbecue pentru salată și spumei din mojito-ul, caipirinha sau martini-ul tău.
Gastronomie Moleculară

Gastronomie Moleculară

Tema care răsună cel mai mult astăzi printre bucătari este gastronomia moleculară. Această artă culinară evidențiază aspectele fizice și chimice ale interacțiunilor dintre alimente și lichide. În acest blog sunt prezentate câteva exemple de tehnici de gastronomie moleculară. Ce este Gastronomia Moleculară? Din când în când, în timpul unei seri la un restaurant, s-ar putea să experimentați succesele bucătăriei moderne, mai precis ale gastronomiei moleculare. Gastronomia moleculară este formal o disciplină științifică care combină procesele de gătire fizice și chimice. Noi preferăm să o numim „Arta de a obține rezultate magice cu ingrediente de bază în bucătăria tradițională”. Da, un pic mai inspirator. Adevărul este că, din păcate pentru noi, nu toată lumea poate ajunge să manipuleze această disciplină. Numai persoanele sau restaurantele specializate aplică tehnicile gastronomiei moleculare.
Dispenser de Frișcă

Dispenser de Frișcă

Un sifon pentru frișcă este un dispozitiv din aluminiu sau oțel, care poate conține aproximativ 8 grame de dioxid de azot (N2O) pentru a presa cilindrul și a elibera dioxidul de azot, astfel încât să se dizolve în lichidele adăugate. Când gazul de dioxid de azot este eliberat prin deschiderea supapei sifonului pentru frișcă și apăsarea manetei, lichidul este împins cu presiune mare prin duză. Bulele formate transformă lichidul (în funcție de tipul de lichid) într-o mousse sau spumă. Cum se prepară frișca cu sifonul pentru frișcă? Dacă doriți să preparați frișcă, trebuie să folosiți o smântână îngroșată. Această smântână poate avea un conținut de grăsime de 27-36%. Când folosiți sifonul pentru frișcă, presiunea este eliberată, ceea ce face ca dioxidul de azot să se extindă în molecula de grăsime și să formeze frișcă.
N2O

N2O

Unde să cumpărați N2O? Și cum să-l obțineți în mod corect? În acest blog, vom analiza câțiva furnizori competitivi de N2O și ceea ce oferă fiecare companie. Așa cum suntem siguri că ați observat, intrarea pe piața protoxidului de azot este extrem de profitabilă și se dezvoltă rapid. Cererea crește în fiecare zi, la fel și numărul de revânzători din diferite domenii, care susțin că au cel mai bun N2O. Dar, unde să cumpărați N2O? Și cum să-l obțineți în mod corect? În acest blog, vom analiza câțiva furnizori competitivi de N2O și ce oferă fiecare companie. Piața protoxidului de azot În zilele noastre, există multe opțiuni pe care le puteți lua în considerare atunci când vine vorba de protoxid de azot. Gândiți-vă la Amazon, eBay și Aliexpress, ca fiind primele nume care vă vin în minte. Concurența este indiscutabil mare. Cu toate acestea, acești giganți sunt pentru micii revânzători sau pentru afacerile care caută să cumpere en-gros.
Încărcătoare de cremă – 640 de grame de N2O - Cilindri

Încărcătoare de cremă – 640 de grame de N2O - Cilindri

Obțineți cu 10% mai mult N2O în fiecare butelie pe care o cumpărați comparativ cu produsele similare oferite de concurenții noștri, iar datorită buteliilor noastre fără sudură, puteți spune adio gusturilor chimice neplăcute. Cilindrul nostru fără sudură – 640 de grame de N2O Cu Exotic Whip, veți avea cu 10% mai mult gaz per cilindru. Asta înseamnă 640 de grame de N2O pur, în loc de cele 580 de grame oferite de obicei pe piață. 640 de grame de N2O pur Cu butelia fără gust, veți obține cu 10% mai mult gaz per butelie. Asta înseamnă 640 de grame de N2O pur, în loc de cele 580 de grame oferite de concurenții noștri. Fără gust chimic Datorită procesului nostru de producție unic, gustul pe care îl veți alege pentru Exotic Whip va fi pur și simplu perfect. Acest lucru se datorează faptului că cilindrii noștri nu au cusături. Ca rezultat, posibilitatea de a avea accente chimice neplăcute de gust este practic inexistentă.
Efectele și Utilizările N2O

Efectele și Utilizările N2O

I caricatori di crema N2O sono progettati per l’uso in distributori di crema e utilizzando il protossido di azoto che contengono nel tuo montatore di crema, puoi preparare alcune fantastiche ricette, alcune delle quali menzioneremo in questo post del blog. Effetti e usi di N2O Come forse già sapete, ci sono diversi modi per usare il protossido di azoto. In questo blog affronteremo i diversi effetti e usi di N2O. Quando si tratta di ristoranti o dell’industria del catering, gli chef e il personale di cucina usano il protossido di azoto ad un grado alimentare E942 come propellente per aerosol per fare schiuma, antipasti, salse e panna montata con cibo o bevande. Leggi questo post e scopri come viene utilizzato un sifone per panna nella preparazione di creme e dessert. Oltre al suo uso nell’industria alimentare e nei contesti ricreativi, il protossido di azoto può funzionare come un efficace agente sedativo che, combinato con l’ossigeno, riduce l’ansia nei pazienti.
Utilizarea sifonului de cremă în industria alimentară

Utilizarea sifonului de cremă în industria alimentară

În cadrul industriei alimentare, sifonul pentru smântână este unul dintre produsele care a câștigat cel mai mult teren de-a lungul anilor, deoarece ne permite să facem diferite tipuri de preparate culinare. Dacă încă nu îl folosiți în activitatea dumneavoastră, vă invităm să-l descoperiți. Tot ce trebuie să știți despre utilizarea sifonului pentru smântână în industria alimentară. În sectorul alimentar, ne întâlnim cu utilizarea unor instrumente, produse sau mici electrocasnice care acum câțiva ani păreau de neimaginat. Cu toate acestea, tendințele apar adesea și este important să evoluăm, să fim la curent și să oferim noutăți clienților. Unul dintre aceste ustensile cheie în bucătăria de astăzi este sifonul pentru smântână. Este un produs cu multe posibilități, deoarece sifonul poate fi folosit pentru a prepara creme și spume, atât pentru felurile principale, cât și pentru deserturi, și de aceea este atât de popular.
Unde să cumpărați N2O

Unde să cumpărați N2O

¿Dónde comprar N2O? ¿Y dónde conseguirlo bien? En este blog, repasaremos algunos proveedores de N2O de la competencia y lo que ofrece cada empresa. ¿Dónde comprar N2O? Como estamos seguros que has notado, entrar en el mercado del óxido nitroso es altamente lucrativo y va viento en popa. La demanda aumenta cada día y también el número de revendedores de diferentes sectores, que afirman tener el mejor N2O. Pero, ¿dónde comprar N2O? ¿Y dónde conseguir el correcto? En este blog, repasaremos algunos proveedores de N2O de la competencia y lo que ofrece cada uno. El mercado del óxido nitroso Hoy en día, hay muchas opciones que puedes considerar cuando se trata de óxido nitroso. Piensa en Amazon, eBay y Aliexpress, como los primeros nombres que aparecen. La competencia es, sin duda, bastante. Sin embargo, estos gigantes son para pequeños minoristas o empresas que buscan comprar al por mayor.
Cum să faci spumă rece

Cum să faci spumă rece

Industria alimentară crește cu siguranță și semnificativ în fiecare zi. Pe măsură ce lumea culinară se extinde și concurența devine mai acerbă, bucătarii devin mai îndrăzneți cu noi sfaturi și trucuri. Prin urmare, acest blog vă învață cum să faceți spumă rece printr-o rețetă simplă și frumoasă. Cum să faceți spumă rece Industria alimentară crește cu siguranță și semnificativ în fiecare zi. Pe măsură ce lumea culinară se extinde și concurența devine mai acerbă, bucătarii devin mai îndrăzneți cu noi sfaturi și trucuri. Prin urmare, acest blog vă învață cum să faceți spumă rece printr-o rețetă simplă și frumoasă. Spumă rece – Rețetă de spumă de mango Spuma rece este cea mai comun utilizată. Perfectă pentru a adăuga un plus de savoare desertului dumneavoastră. Această rețetă de spumă de mango este considerată spumă de bază. Blender – Tel – Seringa pentru frișcă – Sită
Sifon pentru frișcă

Sifon pentru frișcă

Sifonul pentru a face cremă chantilly este foarte popular, atât pentru utilizatorii casnici, cât și pentru cei profesioniști. Dacă ai chef să faci preparate surprinzătoare și delicioase, în următorul ghid îți spunem tot ce trebuie să știi. Nu-l rata! Ce este un sifon pentru a face cremă chantilly? Un sifon de bucătărie este un utensil care permite transformarea unui lichid într-o textură pufoasă, de tip mousse. Este suficient să introduci smântână, o capsulă de gaz N2O, iar de acolo, în funcție de preparat, putem obține un rezultat sau altul. În cazul cremei chantilly, avem nevoie de 3 ingrediente pentru a ieși exact așa cum trebuie: zahăr pudră, smântână și esență de vanilie. Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara cremă chantilly Așa cum ți-am spus, ai nevoie de zahăr pudră, smântână și esență de vanilie pentru a prepara o cremă chantilly perfectă.
Pași pentru a profita la maximum de frișcă

Pași pentru a profita la maximum de frișcă

Dacă folosești un sifon de bucătărie pentru a face frișcă, cu siguranță că în fiecare moment cauți rețete noi pentru a explora la maximum potențialul său și pentru a obține preparate delicioase. Te invităm să descoperi propunerile noastre. Când folosești sifonul de bucătărie împreună cu încărcătoarele N2O pentru a obține frișcă, cu siguranță că te interesează nu doar să încerci rețete noi, ci și să experimentezi cu frișca rămasă. Dacă ai pregătit deja dispenserul de frișcă, mai jos îți oferim 7 rețete de lick-your-fingers (pe care le poți face și cu frișcă bătută). Umplutură de tort Una dintre rețetele care este întotdeauna un succes este umplerea torturilor cu frișcă. Tot ce ai nevoie este să ai la îndemână sifonul de frișcă și obții o consistență și o textură ideale. În plus, dacă ți-a ieșit delicioasă, cu siguranță că îți va plăcea rezultatul. Frosting pentru cupcake Brioșele tip cupcake sunt în vogă și sunt foarte apreciate.
Pentru uz alimentar

Pentru uz alimentar

N2O alimentar este un protoxid de azot care, după cum se poate intui, este utilizat în industria alimentară și, prin urmare, are calitatea potrivită pentru aceasta. Acest lucru se datorează faptului că această formă de protoxid de azot este purificată și are un nivel de puritate de 99,7%. Protoxidul de azot alimentar (N2O) este utilizat, printre altele, în încărcătoarele de frișcă. Acest gaz poate fi vândut în încărcătoare de frișcă și introdus în sifonul de frișcă, sau prin intermediul cartușelor de frișcă, la fel de cunoscute. Protoxidul de azot (N2O) se poate amesteca bine cu substanțele grase care sunt puse în sifonul de frișcă pentru a face o mousse, cremă sau frișcă. Pe lângă acest avantaj, avantajul protoxidului de azot (N2O) în industria alimentară este, de asemenea, că protoxidul de azot are proprietăți antibacteriene. Și datorită acestui fapt, frișca rămâne bună timp de până la 10 zile în frigider.