Produse pentru kargomkolay romania (7)

Orez Negru 1000g Vivio

Orez Negru 1000g Vivio

Orezul negru, după gătire, capătă o nuanță violetă, motiv pentru care este numit și violet. La fel ca orezul brun, care nu este servit, este bogat în fibre, vitamine, în special vitamina E și minerale: fier, zinc, cupru. Orezul negru se gătește mai mult decât celelalte tipuri de orez, între o jumătate de oră și o oră, rămânând întotdeauna ușor crocant. Este adesea folosit pentru a prepara deserturi sănătoase, de exemplu, desertul de orez cu lapte de cocos. Orezul negru este bogat în antioxidanți, care ajută la combaterea radicalilor liberi, protejându-ne astfel împotriva stărilor inflamatorii și a multor boli, și întârziind îmbătrânirea celulară. <strong> Valori nutriționale la 100 g </strong> valoare energetică 1498KJ / 354Kcal - 18% VNR * GRĂSIME 3,2 g - 5%, din care acizi grași saturați 0,8 g - 4% carbohidrați 72 g - 28%, din care zaharuri 0,7 g < 1% proteină 7,7 g - 15% fibră 3,1 g sodiu 0,03 g < 1% * VNR - Valoare nutrițională de referință
Orez Negru 1000g VIVIO - Orez Negru 1000g VIVIO

Orez Negru 1000g VIVIO - Orez Negru 1000g VIVIO

Orezul negru, după gătire, capătă o nuanță violetă, de aceea este numit și orez violet. La fel ca orezul brun, este necurățat, fiind astfel bogat în fibre, vitamine, în special vitamina E, și minerale: fier, zinc, cupru. Orezul negru se gătește mai mult decât celelalte tipuri de orez, între 30 de minute și o oră, având întotdeauna o textură ușor crocantă. Este adesea folosit pentru a pregăti deserturi sănătoase, de exemplu, un desert din orez cu lapte de cocos. Orezul negru este bogat în antioxidanți, care ajută la combaterea radicalilor liberi, protejându-ne astfel de inflamații și multe afecțiuni, precum și întârziind îmbătrânirea celulelor. <strong>Ingrediente:</strong> orez brun <strong>Valori nutriționale la 100g</strong> Valoare energetică 1498kJ/354kcal - 18% VNR* Grăsimi 3,2g - 5% din care acizi grași saturați 0,8g - 4% Carbohidrați 72g - 28% din care zaharuri 0,7g <1% Proteine 7,7g - 15% Fibre 3,1g Sare 0,03g <1% *VNR - Valoare Nutrițională de Referință <strong>Utilizare</strong> Orezul se spală cu apă rece.
Cranberries uscate întregi 1000g - Vivio

Cranberries uscate întregi 1000g - Vivio

Zmeura uscată întreagă este un fruct natural uscat în întregime, cu un gust rafinat, acrișor-dulce. Fructele au o formă asemănătoare cu cea a stafidelor uscate, dar sunt mai mari, având o culoare suculentă și o consistență elastică. Fructele de zmeură au o utilizare largă în bucătăriile din întreaga lume. Fructele de zmeură sunt o sursă bogată de vitamine (C, vitamine din complexul B, E, K), minerale (sodiu, potasiu, fosfor, calciu, magneziu, mangan, fier), fibre, acizi organici, carotenoide, flavonoide, taninuri și pectină. Zmeura nu își pierde proprietățile în timpul procesării termice, așa că, în beneficiul sănătății, se pot consuma produsele sale, care nu sunt la fel de acrișoare ca fructele proaspete de zmeură. Zmeura este excelentă în prevenirea recidivelor infecțiilor tractului urinar. Acidifică urina, ceea ce duce la distrugerea bacteriilor din vezica urinară. În plus, acizii conținuți în zmeură reduc aderența bacteriilor, astfel încât acestea sunt eliminate prin urină.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Mărul este făcut din măr. Ajută la contracararea acidificării corpului, întărește imunitatea și este nutritiv și ușor digerabil. Este în mod natural lipsit de gluten. Avantajul său major este conținutul ridicat de vitamine B, fier hematopoietic și cupru. Este o sursă excelentă de fibre dietetice și potasiu, magneziu, calciu și sodiu. Oferă corpului o proteină ușor digerabilă și carbohidrați complecși, care sunt baza unei diete sănătoase. Mărul are un efect antiviral și de întărire, ajută la restabilirea echilibrului acid-bazic al corpului. Grupul B și vitaminele de fier au hematopoieză. Mărul ajută la reducerea inflamației în corp, are un efect de încălzire, îmbunătățește metabolismul, crește concentrarea și memoria. Conținutul ridicat de compuși de calciu și siliciu întărește dinții și oasele. - 4% include acizi grași saturați 0.4g - 2% din carbohidrați 72.1g - 28% inclusiv zaharuri 0.8g - 1% din proteină 10.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Spice este o condiment universal pentru numeroase preparate. Este bazat pe legume uscate, ierburi și turmeric. Sublinează perfect gustul preparatelor și le oferă un aromă vegetală plăcută. Jarzynka nu conține aditivi chimici inutili, amplificatori de drojdie sau de aromă. & Nbsp; <strong> Compoziție: </strong> sare, zahăr, panadip, morcovi, porumb, ceapă, pere & nbsp; <strong> utilizare </strong> legumele sunt adăugate în supe, sosuri, tocănițe, salate și alte preparate, oferindu-le un aromă vegetală plăcută și punând accent pe gustul preparatelor gătite.
Stafide Sultan 1000g vivio

Stafide Sultan 1000g vivio

Stafidele sunt cunoscute și folosite în bucătăria lumii de secole. Strugurii uscați nu sunt doar gustoși, ci și sănătoși. Stafidele Sultan se deosebesc de alte specii de stafide prin gustul lor excepțional de dulce, lipsit de aciditatea caracteristică altor varietăți din acest grup. Cu ajutorul luminii solare, în timpul coacerii strugurilor, zahărul natural, fructoza, se precipită, datorită căruia stafidele ne încântă cu dulceața și gustul lor unic. Acestea conțin cantități mari de potasiu și fosfor, care au un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular. Sunt o sursă bogată de vitamine valoroase: A, C, E, vitaminele B, precum și micro- și macroelemente: potasiu, zinc, calciu, fier și magneziu. Stafidele conțin fibre dietetice valoroase, necesare pentru funcționarea corectă a sistemului digestiv. Ele conțin: fier, cupru și vitamine necesare pentru producția de globule roșii și transferul de oxigen în organism.
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Fructele de merișor sunt o sursă bogată de vitamine (C, B, E, K), minerale (sodiu, potasiu, fosfor, calciu, magneziu, mangan, fier), fibre, acizi organici, carotenoizi, flavonoide, taninuri și pectine. Merișorul nu își pierde proprietățile în timpul tratamentului termic, așa că, pentru beneficiile asupra sănătății, puteți consuma preparatele sale, care nu sunt la fel de acre ca fructul proaspăt de merișor. Merișorul funcționează foarte bine în prevenirea recidivelor infecțiilor tractului urinar. Acidifică urina, ceea ce duce la eliminarea bacteriilor din vezică. În plus, acizii conținuți în merișor reduc aderența bacteriană, datorită căreia acestea sunt excretate în urină. Acizii conținuți în merișor sunt eficienți în prevenirea și tratarea calculilor renali. Merișorul uscat previne, de asemenea, boala gingiilor și formarea plăcii. Merișorul are proprietăți antioxidante puternice.