Produse pentru js branza bailey (39)

Analog de brânză

Analog de brânză

Cheese Analog, also known as imitation cheese or cheese alternative, is a type of cheese product in which all or part of the milk fat is replaced with vegetable fat. The manufacturing process for Cheese Analog is similar to that of regular cheese and is often chosen for its cost efficiency and ease of production. Cheese Analog offered by Foodcom S.A. is characterized by its soft texture, good elasticity, homogeneous melting, stretching properties and easy grating and cutting. It has a shelf life of 3, 6, or 12 months. Foodcom S.A. supplies Cheese Analog in 1 kg blocks or shredded and packed in 1 or 2 kg bags. Due to its excellent melting properties, Cheese Analog is commonly used as a substitute for pizza cheese and toppings, as it resembles mozzarella cheese. It can also be used in cheese-type products that require a lower content of fat and salt.
Mozzarella de bufală afumată

Mozzarella de bufală afumată

Mozzarella di bufala affumicata
Matured cheddar flavour

Matured cheddar flavour

This natural flavouring adds the typical flavour of a good mature cheddar with a touch of walnut and hazelnut. It adds a typical, savoury aromatic signature to your aperitif pastries, cakes, flavoured cheeses, sauces, chicken nuggets, burgers and ravioli.
Milkyland mozzarella original

Milkyland mozzarella original

Milkyland mozzarella original is a classic cheese that embodies the essence of Italian cuisine. Known for its soft, creamy texture and mild flavor, this mozzarella is perfect for a variety of dishes, from pizzas and pastas to salads and appetizers. Its ability to melt beautifully makes it a favorite choice for chefs and home cooks alike, adding a touch of authenticity to any Italian-inspired meal. Crafted with the finest ingredients, Milkyland mozzarella original is a testament to quality and tradition. It is made from fresh milk, ensuring a rich taste and smooth consistency. This cheese is not only a culinary delight but also a nutritious option, packed with essential nutrients like calcium and protein. Whether you're preparing a gourmet dish or a simple snack, Milkyland mozzarella original is a versatile and delicious choice.
SEPI Rigato brânză de capră proaspătă roată întreagă 1,2kg

SEPI Rigato brânză de capră proaspătă roată întreagă 1,2kg

Il SEPI Rigato di capra fresco è un formaggio dal sapore unico, prodotto con il latte fresco di capra. Con una forma intera di 1,2kg, è perfetto per chi ama i formaggi di qualità e vuole aggiungere un tocco di raffinatezza alla propria tavola. Assapora il 100% di bontà con questo prodotto unico.
Brânză Rochefort - Fino Verde

Brânză Rochefort - Fino Verde

3kg Rochefort (au Basilic)
Brânză și Ceapă 19x165g

Brânză și Ceapă 19x165g

Cheese & Onion 19x165g
Brânză DANA - Brânză procesată cremoasă în porții pentru întins pe pâine

Brânză DANA - Brânză procesată cremoasă în porții pentru întins pe pâine

Nossos queijos processados em porções constituem em um maravilhoso item de grande consumo nas prateleiras de supermercados em qualquer parte do mundo. Eles são embalados em belas caixas redondas e de formato padrão. Cada caixa contém oito porções. Cada porção da de queijo é envolto ordenadamente em uma folha de alumínio com tiras de abertura para manter a frescura dentro das embalagens. O queijo processado DANA vem em caixas redondas, incluindo oito porções, totalizando 140 gramas. O produto tem uma vida de prateleira de 12 meses quando mantido em um ambiente fresco e seco. Os principais ingredientes incluem leite (ou leite desnatado no caso de queijo de baixo teor de gordura ou light), água, queijo e manteiga. A cor do queijo é de marfim e amarelo claro e sabor suave e cremoso. Entre em contato conosco para quaisquer detalhes e informações de preços.
Brânză iberică în porții

Brânză iberică în porții

El queso ibérico es un queso de pasta prensada elaborado con mezcla de tres leches (Vaca, oveja y cabra). Es el queso más popular en España, y de acuerdo con las proporciones establecidos en el apartado 4 del anexo I del Real Decreto 262/2011, del 28 de febrero, por las que se aprueban las normas de calidad para los quesos y quesos fundidos. Todo queso que se comercialice con la denominación “Ibérico”, debe estar elaborado con leche fresca en las siguientes proporciones: máximo del 50% de leche de vaca, mínimo del 15% de leche de cabra y mínimo del 15% de leche de oveja. Se elabora durante todo el año. Diferenciamos el semicurado del curado por el periodo de maduración. El primero tiene un periodo de maduración de uno a tres meses, pasta prensada, masa compacta pero no cerrada, con pequeñas oquedades por todo el corte y de coloración amarillo pajizo sobre un fondo marfil, debido a la mezcla de las tres leches. El curado tiene de tres a seis meses.
Brânză împletită afumată

Brânză împletită afumată

Treccione vaccino affumicato
ChevreArdennes Plăcinte cu Brânză Albastră Daneză - Specialități Lactate

ChevreArdennes Plăcinte cu Brânză Albastră Daneză - Specialități Lactate

ChèvrArdennes se présente sous plusieurs déclinaisons de goûts remarquables : en croûte fleurie, en rondin frais aux herbes, au miel, aux raisins secs, aux oignons, bruschetta, au citron, lardé. Mais aussi en pavé cendré, en feuilleté de chèvre au miel, au parmesan Parmigiano Reggiano, Bleu Danois, et beaucoup d’autres encore. Les fromages de chèvre conçus selon notre souci de la qualité ne peuvent que valoriser votre réputation de distributeur exigeant dans son choix de fromages frais et exclusifs pour ses clients.
Bleu D'Auvergne - Brânzeturi

Bleu D'Auvergne - Brânzeturi

Bleu D'auvergne - Fromages
BRIE - CANTOREL FRANȚA

BRIE - CANTOREL FRANȚA

French cow's milk cheese, which takes its name from Brie, the region of France where it is produced. It is a product with raw, semi-fat and slightly seasoned milk, has a light color and a characteristic white-colored mold on the surface
1 kg de Brânză de Vară

1 kg de Brânză de Vară

Fromage produit par des Bergers qui transhument. Ces bergers et leurs troupeux passent 3 mois d'été en haute montagne des Pyrénées, dans des altitudes allant de 1000 à 2300 m. La flore présente est unique et donne un arome, un goût fruité unique. Nous livrons sur la France entiére.
Brânză Tulum Ariste Izmir (din lapte de vacă) – 300g

Brânză Tulum Ariste Izmir (din lapte de vacă) – 300g

Tulum Peyniri, her yörenin kendine has özelliklerini taşır. Mezopotamya toprakla - İzmir Tulumu serttir, tuz ile olgunlaşır ve dinlendikçe güzelleşir, tuzunu atar ve tuzun bıraktığı izler peynirde gözenekler ile karşınıza çıkar. Buzdolabından çıkarıldıktan sonra birkaç dakika bekleyerek, peynir bıçağı ile dilimlemenizi tavsiye ederiz. %100 İnek sütünden üretilmiştir.
Brânză Albastră Roquefort

Brânză Albastră Roquefort

With Its Spicy Notes, Roquefort Papillon Is Elegantly Balanced Between Softness And Crumbliness. This Raw Sheep’s Milk Cheese Aged In Natural Caves Will Transport You Straight To The South France Countryside. Weight:100g
Brânză de oaie maturată cu trufă - Brânză de oaie pasteurizată maturată cu trufă

Brânză de oaie maturată cu trufă - Brânză de oaie pasteurizată maturată cu trufă

Pasteurized sheep milk, black truffle paté (Champignon Mushrooms (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis and relative group), sunflower oil, black truffle (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sugar, bouilion granules ( sea salt, yeast extract, brown sugar, spice extract, caramelized sugar, maltodextrin, palm fat, turmeric ) dextrose, potato starch, yeast extract, spices (onion, mace, garlic and curcuma, tomato powder ) black truffle, flavor enhancer, Acidity regulator( citric acid), antioxidant ( ascorbic acid).), salt, calcium chloride, rennet, lactic ferment, Preservatives: lysozyme (derived from egg), Natamycin on the rind. Flavor: Intense Aroma: Characteristic to sheep cheese with the aroma of the truffle. Color: Pale yellow with black veins of truffle paste. Consistency: Hard Remove the cheese rind before the consumption.
Brânzeturi locale - Brânză profesională Rungis

Brânzeturi locale - Brânză profesională Rungis

BUISSON est grossiste de Fromages de terroir, vente de produits fromagers avec une gamme de fromages d'exception à Rungis. BUISSON : le fromager des professionnels. Notre société de fromage BUISSON situé à Rungis,fournisseur de fromages à Rungis vous propose également la livraison de fromages à l'export.
Brânză Chanakh 300g

Brânză Chanakh 300g

Cheese Chanakh 300g
Brânză moale cu bifidus - Brânză moale de oaie

Brânză moale cu bifidus - Brânză moale de oaie

Queso tierno de oveja. Ideal para comer al natural o para fundir.
Brânzeturi Iberice Rocinante

Brânzeturi Iberice Rocinante

Cheese made with pasteurised cow, goat and sheep´s milk (3 milk). Soft Iberico Cheese Rocinante - Aged 7 days. Semicured Iberico Cheese Rocinante - Aged 2 months. Cured Iberico Cheese Rocinante - Aged 6 months.
Platou cu brânzeturi

Platou cu brânzeturi

592 : Camembert (Ganache chocolat noir enrobé blanc), Pont l’Évêque (Guimauves au caramel enrobées blanc), Neufchâtel (Coeur coulant Caramel d’Isigny enrobé blanc)
Cheesecake Congelat

Cheesecake Congelat

Donuk Cheesecake üretimi ve ihracatı
Chamia le moulin Nature 200gr - 6194017503785 - Ciocolată și Confectie

Chamia le moulin Nature 200gr - 6194017503785 - Ciocolată și Confectie

Chamia le moulin Nature 200gr - 6194017503785 - Chocolats et Confiseries Colisage colis:12 UVC Colisage pallette:200 Colis Type produit:Nature de Chamia Tarif famille:Moitié
LE PETIT MARSEILLAIS GEL DE DUȘ EXTRA MOALE LAPTE 250ML

LE PETIT MARSEILLAIS GEL DE DUȘ EXTRA MOALE LAPTE 250ML

LE PETIT MARSEILLAIS GEL DOUCHE EXTRA DOUX LAIT 250ML MARQUE:LPM EAN:3574661578255 COLIS:12
Unt Pasteurizat 1/2 Sare

Unt Pasteurizat 1/2 Sare

Beurre Pasteurisé 1/2 Sel Réf:BEU001 Contenance:250 g
Software ERP - Brânză și Produse Lactate - pentru Industria Alimentară

Software ERP - Brânză și Produse Lactate - pentru Industria Alimentară

Companywide ERP solutions based on Microsoft Dynamics® NAV and AX. Completed with standard software specifically for the Food Industry: SI Foodware®. Companywide software Pay per user per month On-premise or in The Cloud Production and Trade FUNCTIONALITY FOR DAIRY EDI & RF Scanning Recipe & Product specifications Private label Quality control (Tracking & Tracing) CRM, financial, purchase & sales Lot allocation based on age Registration of cheese batch treatment Periodic revaluation cheese
UNT DE LAPTE DE VACĂ NESĂRAT 82% - UNT DE LAPTE DE VACĂ NESĂRAT 82%

UNT DE LAPTE DE VACĂ NESĂRAT 82% - UNT DE LAPTE DE VACĂ NESĂRAT 82%

Butter made exclusively from pasteurized sweet cream and contains milk fat not less than 82% by weight. Butter made exclusively from pasteurized sweet cream and contains milk fat not less than 82% by weight.
Analog de brânză

Analog de brânză

Peynir Analoğu (taklit peynir veya peynir alternatifi olarak da bilinir), süt yağının kısmen veya tamamen bitkisel yağ ile değiştirildiği bir peynir ürünüdür. Tam yağlı süt yağı değiştirildiğinde ürün "vegan peyniri" olarak da bilinir. Diğer üretim standartları normal peynir üretimi ile aynıdır. Analog peynir genellikle maliyet etkinliği ve üretim kolaylığı nedeniyle seçilir. Ürün, formülasyonu açısından büyük ölçüde değişkendir ve bu nedenle birçok uygulama için uygundur.
Milkyland PIZZA Milky

Milkyland PIZZA Milky

Milkyland Pizza Milky is the perfect cheese for achieving a beautifully melted and deliciously creamy layer on any pizza. With its smooth texture and balanced flavor, it complements a variety of toppings without overpowering them. Milkyland Pizza Milky cheese melts evenly, creating a golden-brown finish that’s ideal for baking. Whether you’re a professional chef or a home cook, this cheese is crafted to deliver consistent, high-quality results and an irresistible taste experience in every slice.