Produse pentru intercos koreaname (5)

Caise uscate 1000g

Caise uscate 1000g

Caisele sunt o sursă excelentă de mulți antioxidanți, inclusiv beta-caroten și vitaminele A, C și E, precum și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la protejarea corpului împotriva stresului oxidativ, care este asociat cu multe boli cronice, inclusiv diabetul, bolile de inimă și obezitatea. Prețioasa este o sursă excelentă, care oferă caise de culoare galben-portocalie, servind ca un precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că organismul tău o poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de daune. Caisele sunt o bună sursă de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi caisele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii și la reducerea riscului de accident vascular cerebral. Caisele uscate sunt un snack delicios și sănătos, fiind folosite pentru a prepara compoturi și ca ingrediente în diverse preparate.
Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos sunt obținuți din pulpa nucii de cocos, care mai întâi se usucă și apoi se răzuie în chipsuri mici. Pulpa este bogată în nutrienți, cum ar fi vitaminele: C, E, K și grupul B, minerale: zinc, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu, calciu și fier. Cocosul și derivatele sale (chipsuri, fulgi de cocos, ulei de cocos) conțin acizi grași saturați. Acizii grași saturați de origine animală ar trebui limitați în dieta zilnică, dar cei derivați din cocos sunt compuși din molecule mult mai mici și se transformă direct în energie fără a se acumula în organism sub formă de grăsime. Firele de cocos conțin resurse enorme de fibre, necesare pentru funcționarea corectă a sistemului digestiv. De asemenea, veți găsi cantități mici de proteine și electroliți, care permit menținerea echilibrului acid - bazic al organismului. <strong> Compoziție: </strong> Fulgi de cocos &nbsp; <strong> Valoare nutrițională la 100g </strong> Valoare energetică 2695KJ/655kcal - 33% RDA *63g grăsimi - 90% Dintre care acizi grași saturați 53g - 265% carbohidrați
Caise Uscate 1000g

Caise Uscate 1000g

Apricotele sunt o sursă excelentă de antioxidanți, inclusiv beta-caroten și vitaminele A, C și E, precum și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la formarea unui precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că organismul dumneavoastră îl poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de daune. Apricotele sunt o sursă bună de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi apricotele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii arteriale și la reducerea riscului de accident vascular cerebral. Ele sunt un snack delicios și sănătos, fie ca piure, fie ca musli. Pot fi folosite ca ingredient în preparate uscate, ca supliment pentru carne sau salate. De asemenea, le puteți transforma într-un sos delicios de caise pentru carne și substituente de carne, cum ar fi produsele din soia și seitan.
Fulgi de cocos 250g

Fulgi de cocos 250g

Wiórki kokosowe se obțin din miezul nucii de palmier de cocos, care mai întâi se usucă, iar apoi se rade în fulgi mici. Miezul este bogat în nutrienți precum vitaminele: C, E, K și din grupul B, minerale: zinc, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu, calciu și fier. Cocosul și derivatele sale (fulgi, chipsuri de cocos, ulei de cocos) conțin acizi grași saturați. Acizii grași saturați de origine animală ar trebui limitați în dieta zilnică, însă cei proveniți din cocos sunt compuși din molecule mult mai mici și sunt transformați direct în energie fără a se depune în organism sub formă de grăsime. Fulgii de cocos conțin resurse enorme de fibre, esențiale pentru funcționarea corectă a sistemului digestiv. De asemenea, găsim cantități mici de proteine și electroliți, care ajută la menținerea echilibrului acid-bazic al organismului.<strong>Compoziție:</strong> fulgi de cocos&nbsp;<strong>Valoare nutrițională la 100g</strong>Valoare energetică 2695kJ/655k
Caise Uscate 1000G

Caise Uscate 1000G

Merele sunt o sursă excelentă de antioxidanți, inclusiv beta-caroten, precum și vitaminele A, C și E și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la protejarea corpului tău împotriva stresului oxidativ, care este asociat cu multe boli cronice, inclusiv diabetul, bolile de inimă și obezitatea. Merele sunt o sursă excelentă de beta-caroten, luteină, zeaxantină și vitaminele C și E. Beta-carotenul - care conferă merelor culoarea galben-portocalie - acționează ca un precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că corpul tău îl poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de deteriorare. Merele sunt o sursă bună de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Potasiul sprijină semnalizarea nervoasă, contracțiile musculare și echilibrul fluidelor. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi merele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii și la reducerea riscului de accident vascular cerebral.