Produse pentru honey (39)

Miere de Madroño

Miere de Madroño

Miere de Madroño. Caracteristici: Culoare: de chihlimbar deschis la verde cenușiu Aromă: pronunțată și foarte caracteristică Gust: puternic și amar Zona de producție: întreaga Peninsulă Iberică Culoare: de chihlimbar deschis la verde cenușiu Aromă: pronunțată și foarte caracteristică Gust: puternic și amar Zona de producție: întreaga Peninsulă Iberică
Borcan cu miere în fagure

Borcan cu miere în fagure

Pâinea se vinde, de obicei, în porții mici de 250g până la 350g într-un ambalaj din plastic. Pâinea este cea mai pură formă de miere, încă sigilată în ceară de către albinele însăși, complet crudă și niciodată atinsă de mâinile umane. A mânca pâine este o adevărată plăcere pe care puține persoane au avut ocazia să o experimenteze. Pâinea poate fi consumată ca atare sau mierea poate fi extrasă cu ușurință din ea. Procesul este foarte distractiv, puțin lipicios și foarte gustos.
miere de glucoză 1kgx9

miere de glucoză 1kgx9

miere de glucoză 1kgx9
Oțet de miere

Oțet de miere

Oțet de miere. Excelent oțet de miere fabricat de noi, recomandat pentru a însoți salate, pește, carne, pizza, paste și fructe de mare.
Miere de erica

Miere de erica

Miel de Brezo. Caracteristici: Culoare: chihlimbar cu nuanțe roșiatice clare. Aromă: florală cu un component caracteristic intens și persistent de frunze de toamnă, humus, ciuperci. Gust: dulce cu note caracteristice amare, sărate și adesea acide. Zona de producție: Pe parcursul Peninsulei Iberice. Culoare: chihlimbar cu nuanțe roșiatice clare. Aromă: florală cu un component intens și persistent. Gust: dulce cu note amare caracteristice. Zona de producție: Pe parcursul Peninsulei Iberice.
miere vrac - miere monofloră și miere multifloră

miere vrac - miere monofloră și miere multifloră

PRODUCȚIE PROPRIE Miere de producție proprie. În centrul Parcului Natural Montseny, albinele noastre recoltează nectar din flora parcului, elaborând o miere cu caracter, recunoscută pentru culoarea sa închisă, conținutul ridicat de minerale și gustul său prețios de munte și pădure. SELECȚIE DE MIERE MONOFLORALE O selecție largă de miere de sezon cu origine exclusivă în peninsula iberică și recoltată din nectar monofloral. Miere de rozmarin, de cimbru, de floare de portocal, de lavandă, de castan, stejar,... SELECȚIE DE MIERE DE MILFLORE Mai închise sau mai deschise, mierile de multiflori sunt mierile recoltate din diferite nectaruri sau miere de albine pe care albinele ni le pun la dispoziție, cu arome și gusturi specifice fiecărei zone de origine.
Miere de Acacia

Miere de Acacia

Miere de Acacia. Caracteristici: Culoare: Foarte deschis, alb și aproape transparent. Aromă: Floral subtil, delicat și nu foarte persistent. Gust: Dulce, unic și de mare finețe. Zona de producție: Europa de Est. Este mierea pe care o tolerează cel mai bine copiii și diabeticii. Culoare: Foarte deschis, alb și aproape transparent. Aromă: Floral subtil, delicat și nu foarte persistent. Gust: Dulce, unic și de mare finețe. Zona de producție: Europa de Est.
Miere de rozmarin cu faguri

Miere de rozmarin cu faguri

Miel de Romero. Caracteristici: Culoare: chihlimbar galben foarte deschis. Aromă: floral caracteristic, cu note de ambrosie, moale și delicat. Gust: dulceață dominantă, fără alte componente; poate note acide ușoare din când în când. Zona de producție: regiuni calcaroase și calde din estul și sudul Peninsulei Iberice. Culoare: chihlimbar galben foarte deschis. Aromă: floral caracteristic, cu note de ambrosie. Gust: dulceață dominantă, fără alte componente; Zona de producție: regiuni calcaroase și calde din est.
Miere de nisper - Produs realizat de mici producători

Miere de nisper - Produs realizat de mici producători

Miere de níspero din provincia Granada, prezentată în borcan de sticlă de 1 kilogram. Este vorba despre o miere care provine din polenul pe care albinele îl colectează de la floarea níspero, un copac fructifer de dimensiune medie. Mierea de níspero are o culoare chihlimbarie deschisă pe scala Pfund, un gust dulce și o cristalizare medie.