Tehnici diferite pentru utilizarea cartușelor de frișcă - Tehnica de creare a spumei calde cu cartușe de frișcă
După cum știți, puteți pregăti o mulțime de feluri de mâncare diferite folosind cartușe de frișcă. Există multe tehnici diferite pe care le puteți aplica pentru a utiliza cartușele de frișcă. De exemplu, aveți feluri de mâncare în care se folosește spumă caldă, dar, desigur, și rece, groasă sau folosiți cartușele de frișcă pentru a marina carnea. Adăugarea spumei poate avea uneori mai multe motive, în primul rând, rețeta arată mult mai interesant. Dar, pe lângă aceasta, oferă și felului de mâncare mai multă structură și echilibrează diferitele arome.
În primul rând, atunci când planificați să lăsați spuma sousvide (vid), țineți cont de timp și temperatură și, desigur, de ingredientele diferite. Pentru că, cu această tehnică, doriți să serviți spuma caldă, trebuie să reglați temperatura. Cu anumite sosuri, este important să nu depășiți temperatura maximă, deoarece acest lucru poate cauza solidificarea sau aglomerarea spumei. Puteți preveni acest lucru îngroșând puțin sosul.